Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Natt99 píše:
@hanka.br. Jsme kuřáci a nejsme tak blbý aby jsme mu kouřili před nosem ani v pokoji 🙄 🙄
Takže v jinde v bytě kouříte? Ty záněty průdušek může mít i z toho, nejen z té plísně.
@lucad77 Ne nekojím.. 🙄 A nevím proč řešíte že my kouříme nikdo se tady o tom nezmínil a hlavně určitě kvůli cigaretám není na další bydlení… Když nevíte jak to je tak hned nepište blbosti děkuji.. Můj dotaz zněl ohledně něčeho jiného.. ![]()
Hele a jak by tohle doktorka mohla vědět? To ses jí nějak svěřovala s podmínkama doma? Marodivých dětí je mraky, i když žijí v naprosto vyhovujících podmínkách, takže nevidím důvod, proč by tě měla pediatrička hlásit na OSPOD jen proto, že má už zase rýmu. Btw, s rýmou k lékaři nemusíš, už určitě víš, jak na ní ![]()
Ale taky bych řešila podmínky doma, nepřijde mi normální ani to prašné prostředí (3× denně utírat prach? Bydlela jsem ve 100 let starém baráku a takhle moc se tam nikdy neprášilo
).
@Natt99 píše:
@lucad77 Ne nekojím.. 🙄 A nevím proč řešíte že my kouříme nikdo se tady o tom nezmínil a hlavně určitě kvůli cigaretám není na další bydlení… Když nevíte jak to je tak hned nepište blbosti děkuji.. Můj dotaz zněl ohledně něčeho jiného..
Jestli kouříte doma, tak ty nemoci dýchacích cest může mít dítě z toho. Takže jo, kouření s tím dost souvisí.
@topazio halooo někdo píše že kouříme v baráku mě nepřijde máme 1+1 takže není ani kde si zakouřit chodíme na balkon v mezipatre
@Natt99 píše:
@Dahlia0409 ano dělá se mi tu plíseň kterou pořád se snažím nějak odstranit do toho máme elektrický topení takže suchý vzduch teď už tolik netopíme ale stále suchý vzduch tu je i když dennodenně větrám zvlhčuju
To by byla pomalu polovina dětské populace v Klokánku
Jsi úzkostlivá, teď je hezky, s dítětem chod ven, větrej a rozhodně už netop ![]()
@welovefashion píše:
To by byla pomalu polovina dětské populace v KlokánkuJsi úzkostlivá, teď je hezky, s dítětem chod ven, větrej a rozhodně už netop
Hlavně už je nějakou dobu teplo, takže je větrání pomalu celodenně snad základ ![]()
@unuděná haa vůbec 🤣 to už se tu člověk nemůže ani na nic zeptat? Není to o mě bohužel někdo mě vyhrožoval s tím tak se ptám jestli je to možný že kvůli tomuhle můžou odebrat dite.. 🙄
@Natt99 píše:
@unuděná haa vůbec 🤣 to už se tu člověk nemůže ani na nic zeptat? Není to o mě bohužel někdo mě vyhrožoval s tím tak se ptám jestli je to možný že kvůli tomuhle můžou odebrat dite.. 🙄
Kdo ti vyhrožoval? Ptala ses, jestli tě může doktorka nahlásit na OSPOD, protože je dítě pořád nemocné. Ne, to by normální doktorka neudělala, proč taky? Ta o podmínkách u vás doma nic neví ne? Jestli vás naprášil nějaký soused/známý, pak ano, věřím, že k tomu mohl mít důvod - určitě jím není jen plíseň někde za linkou, že?
@Natt99 píše:
Věř mi, že jsou případy, kdy jsou lidi opravdu na facku a dítě by jim měli vzít. A co myslíš? Vše je údajně v pořádku. Proč by tohle měli řešit? ![]()
Každopádně se plísně zbavte co nejdřív a opravdu hlavně větrat a větrat, rozhodně nevlhčit vzduch ještě ![]()
Proč si neuděláte pořádnou brigádku o víkendu? Dítě ať vám někdo pohlídá, vystěhujte nábytek, vše vyčistěte, vyperte záclony, vyčistěte koberce, sedačku apod., nastříkat proti plísním, nechat okna dokořán, NETOPIT, NEZVLHČOVAT!
Doporučuji se přestěhovat. Bydleli jsme v bytě, kde se věčně dělala plíseň, nepomohlo nic.Syn byl věčně nemocný a možná i to mu rozjelo alergii na plísně.
@unuděná plíseň máme pod oknama určitě ne po celým bytě… Nevím jestli má nějaký důvod ale je to zavistivá sv*ně.. Nemůžu za to že ona dítě mít nemůže..
@Natt99 píše:
@unuděná plíseň máme pod oknama určitě ne po celým bytě… Nevím jestli má nějaký důvod ale je to zavistivá sv*ně.. Nemůžu za to že ona dítě mít nemůže..
Doktorka nebo kdo proboha? Zkus se vyjadřovat nějak normálně.
A ten prach, co bys údajně potřebovala utírat 3× denně, ten se bere odkud?? Zrušte záclony a koberce. Jestli je plíseň u okna, tak nejspíš zároveň u topení, ne? Proč v létě topíš?