Můžou mi odebrat dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5598
16.6.23 22:33
@topazio píše:
Určitě kouří. Kouř se dostane všude. :poblion: Chudák miminko.

Jak to víš? Bydlíš s nimi :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.6.23 22:35

Pokud tvoje známá musela koukat, jak jako těhotná hulíš, místo investice do lepšího bydlení, kde by nebyla plíseň, radši ty peníze prokouříte a miminko je neustále nemocný, tak se jí nedivím, že ti vyhrožuje ospodem. Na to se totiž nemůže normální člověk jen tak koukat. Tvoje hloupost a sobectví jsou neskutečný. Obhajuješ se, jak to dítě má všechno….. ne, bohužel nemá. Ten základ, jako zdravý domov, ten mu chybí.
Dítě ti bohužel neodeberou, to bys ho musela přizabít, ale ty by sis měla hodně hluboko sáhnout do svědomí, protože jako milující máma se teda nechováš.

• Citovat
  • Upravit
430
16.6.23 22:44

Nevím, jestli už to tu někdo psal, ale třeba Savo na plíseň moc nezabírá, sice ten flek vybělí, ale za chvíli ji tam máš znova. Holky tu psaly spoustu tipů. Jinak s tím prachem - s mimčem asi máš i hodně praní a z prádla je nejvíc prachu, doporučuju zásadně sušit venku, pokud to jen trochu jde, i kvůli vlhku a plísni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15719
16.6.23 23:01
@anniette píše:
Nevím, jestli už to tu někdo psal, ale třeba Savo na plíseň moc nezabírá, sice ten flek vybělí, ale za chvíli ji tam máš znova. Holky tu psaly spoustu tipů. Jinak s tím prachem - s mimčem asi máš i hodně praní a z prádla je nejvíc prachu, doporučuju zásadně sušit venku, pokud to jen trochu jde, i kvůli vlhku a plísni.

Konečně něco prospěšného k tématu.
Děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
16.6.23 23:04
@prokr píše:
Jak to víš? Bydlíš s nimi :think:?

vždyť to zakladatelka sama napsala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.23 23:17

Ahoj, :srdce:
Plíseň má vliv na dýchací i trávicí soustavu. Napřídlad vyvolává kašel nebo obecně dýchací potíže. Plíseň má také vliv na trávení, většinou se střídají stavy průjmů a zácpy. Sama jsem s plísní válčila. :lol:. Při jejím odstranění jsem měla respirátor, právě abych nevdechovala ty částečky, které vycházely. Používala jsem směs, Citrónové šťávy, Sava proti plísním a malinkaté množství hypermanganu, s tím bych byla vážně opatrná, bohatě stačí jenda granulka. Směs jsem nemíchala, dávala jsem jedno po druhém, nejdříve jsem dala savo, citrón a hypermangan až na konec. Tahle směs mi pomohla. S plísní nadále problémy nemám. Dítě ti kvůli plísni a ani kvůli kouření opravdu neodeberou, nemusíš mít strach. :hug:
Hodně štěstí a dobrou noc
papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.6.23 23:43
@Černá Madonna píše:
Konečně něco prospěšného k tématu.
Děkuji. :srdce:

A všimla sis, že tohle zakladatelku vůbec nezajímalo? Že chtěla vědět úplně jinou věc?

• Citovat
  • Upravit
15719
17.6.23 00:02
@Janli píše:
A všimla sis, že tohle zakladatelku vůbec nezajímalo? Že chtěla vědět úplně jinou věc?

Bohužel všimla. Všichni jí tedy odsuzujete kvůli kouření.
Jejím zájmem bylo hlavně odstranit příčinu zdravotních potíží u chlapečka z důvodu plísně v bytě. V následném případném odebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.6.23 00:18
@Černá Madonna píše:
Bohužel všimla. Všichni jí tedy odsuzujete kvůli kouření.
Jejím zájmem bylo hlavně odstranit příčinu zdravotních potíží u chlapečka z důvodu plísně v bytě. V následném případném odebrání.

Asi čteme každá něco jinýho, řešila jen to odebrání. Já doufám, že si po tomhle všem třeba srovná priority a bude řešit příčinu a ne následek.

• Citovat
  • Upravit
964
17.6.23 00:23

Skoda ze nehrozi odebrani mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
17.6.23 00:54

Já chodím na fb i do amerických a kanadských skupin, tam, kdybych si dovolila třetinu toho, co vy si tu dovolíte k zakladatelce, tak letím ze skupiny, ani nevím jak. Tady je normální být přehnaně kritický ke kdekomu a posílat pobliony a úšklebky na kdeco. Tam byste si s takovým chováním ani neškrtli. Co to jsme za lidi, takto se k někomu chovat? To jste tak dokonalé? Nikdo z vás nedělá chyby? A kdo z vás by jí to řekl na chodníku do očí? Většina ne, ale v prostředí internetu, kde sedíte anonymně za obrazovkou dokážete být opravdu šílené. Ona sem přišla pro pomoc a vy jí tu nakopete ještě zadek. Fuj, je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
17.6.23 00:55
@Janli píše:
Asi čteme každá něco jinýho, řešila jen to odebrání. Já doufám, že si po tomhle všem třeba srovná priority a bude řešit příčinu a ne následek.

Kopáním do zadku si ještě nikdo nikdy priority nesrovnal. Agrese vyvolává akorát agresi, víc nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15719
17.6.23 01:01
@Kipa22 píše:
Já chodím na fb i do amerických a kanadských skupin, tam, kdybych si dovolila třetinu toho, co vy si tu dovolíte k zakladatelce, tak letím ze skupiny, ani nevím jak. Tady je normální být přehnaně kritický ke kdekomu a posílat pobliony a úšklebky na kdeco. Tam byste si s takovým chováním ani neškrtli. Co to jsme za lidi, takto se k někomu chovat? To jste tak dokonalé? Nikdo z vás nedělá chyby? A kdo z vás by jí to řekl na chodníku do očí? Většina ne, ale v prostředí internetu, kde sedíte anonymně za obrazovkou dokážete být opravdu šílené. Ona sem přišla pro pomoc a vy jí tu nakopete ještě zadek. Fuj, je to hnus.

Ano, bohužel máš pravdu. :srdce: Je to smutné. Už jsem to taky nevydržela. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
17.6.23 06:53
@Černá Madonna píše:
No, to, že je dítě stále nemocné bych automaticky nepřisuzovala " jen " k závislosti na nikotinu.
Může být i úplně jiná příčina. ;)
Ale, všimla jsem si, že téměř celá tato diskuze se odvíjí úplně jiným směrem, než byl hlavní záměr zakladatelky. :(
Je smutné, že odsuzujete lidi, o kterých vůbec nic objektivně nevíte. :think:
Tato diskuze se zvrtla, tak, že ztratila význam.
Kdyby náhodou někoho zajímalo, jsem nekuřák. ;)

Ano, samozřejmě odsuzuji člověka, co si vybere cigáro před zdravým dítětem. Stejně jako odsuzuju drogy a chlast v těhotenství. Tohle je kategorie, u kterých by sis tyhle řeči, měla nechat.

• Citovat
  • Upravit
56505
17.6.23 07:38

@Kipa22 Až přehnaná korektnost je cesta do pekel. USA nám tu za vzor nedávej. Podívej se, jak na tom jsou, s přehnanou korektností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný