Můžu být ještě těhotná? Test pozitivní, ale ...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37144
11.8.21 20:20
@Anonymní píše:
@Fiducia ono to prostě nějak nefunguje 🤣 🤣 jako od toho čtvrtka to maličko narostlo, ale pořád je to negativní, doktorka mi ale říkala, že to může být ještě pořád pozitivní a mám přijít až začátkem září. :nevim:

A určitě testujes tehotenskym a ne třeba ovulační testem? Ty tehotenske málokdy vyjdou pozitivní, když nejsi těhotná. Občas se může vyrysovat třeba ryska nebo nějaký duch, ale to cleaeblue nedělá. Tak vyzkoušej další testy. Kdy jsi byla na té krvi a kdy dělala test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 20:27

@Kriss Tina dělala jsem si Ultra Časný ClearBlue test. :roll: tohle není ani ryska, to je duch jako vyšitej, viditelnej i na telefonu.
Minulý čtvrtek bylo HCG

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.21 20:29
@Anonymní píše:
@Kriss Tina dělala jsem si Ultra Časný ClearBlue test. :roll: tohle není ani ryska, to je duch jako vyšitej, viditelnej i na telefonu.
Minulý čtvrtek bylo HCG
  • Citovat
  • Upravit
37144
11.8.21 20:30
@Anonymní píše:
Minulý čtvrtek bylo HCG

Tak od HCG testu to máš skoro týden, to klidně můžeš být těhotná, síla toho testu odpovídá úplnému začátku, tipuji tak 12 dní po ovulaci, to by minulý týden nebylo v krvi ještě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 20:31

Já nevím, proč mi to to HCG nechce napsat 🤣 🤣 🤣… Minulý čtvrtek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.21 20:32

@Kriss Tina děkuji, já nevím, proč mi to tu nechce psát. 😭

• Citovat
  • Upravit
35420
11.8.21 20:35
@Anonymní píše:
@Fiducia ono to prostě nějak nefunguje 🤣 🤣 jako od toho čtvrtka to maličko narostlo, ale pořád je to negativní, doktorka mi ale říkala, že to může být ještě pořád pozitivní a mám přijít až začátkem září. :nevim:

To je ale strašně malý nárůst. Za týden o jedinou jednotku. V prosperujícím těhotenství se správně hcg zdvojnásobí za dva dny :think:
Jak to máš s menstruací? Před týdnem vynechala, tak jsi šla na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
11.8.21 20:36
@Anonymní píše:
@Kriss Tina děkuji, já nevím, proč mi to tu nechce psát. 😭

Jo takhle, no to je celkem záhada. Nemůžeš mít cystu? Ty taky dělají pozitivní test. Ta krev je spolehlivější, takže pokud vychází negativně, tak bych viděla ten test buď vadný, nebo nějaký jiný původ té druhé čárky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
11.8.21 20:37

Já bych ještě počkala. Buď dostaneš menstruaci, nebo ne. Můžeš zkusit další těhotenské testy vždycky ob den, čárka by měla sílit. Začátek září není tak daleko, vydržela bych do plánované kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 20:46

Ahoj, tenhle test jsem dělala před odběrem krve, kde bylo HCG 6 a třhotná nejsem..
Myslím, že je pozitivnější než ten tvůj..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.21 20:47
@Anonymní píše:
Ahoj, tenhle test jsem dělala před odběrem krve, kde bylo HCG 6 a třhotná nejsem..
Myslím, že je pozitivnější než ten tvůj..

Koukám, že tenhle test asi hází falešný duchy

• Citovat
  • Upravit
337
13.8.21 12:46
@Anonymní píše:
Myslím, že je pozitivnější než ten tvůj..

Ty brďo, tak zrovna u tak drahých testů jako je clearblue bych fakt nečekala, že budou házet falešný výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí