Mohu otěhotnět ze spermatu v bazénu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
19.5.11 15:23

moc děkuji za diskuzi…už dlouho jsem se tak nezasmála :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.5.11 15:27
Markéta80 píše:
ten dotaz je sranda ne :mrgreen: :mrgreen: . navíc jak můžeš vědět co tam dělali? :think: :think: Spermie co vim tak v bazénu plavat neumí :mrgreen:

Ani s kruhem :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.5.11 15:57

Holky ale já bych testla :think: co když polka trochu vody? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
19.5.11 16:03
mamule píše:
Markéta80 píše:
ten dotaz je sranda ne :mrgreen: :mrgreen: . navíc jak můžeš vědět co tam dělali? :think: :think: Spermie co vim tak v bazénu plavat neumí :mrgreen:
Ani s kruhem :think: :think: :mrgreen:

s kruhem ne ale možná s jednim rukávkem :mrgreen: :mrgreen: . Ale super diskuze, alepson se člověk i zasměje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.5.11 16:19
Anonymní píše:
Můžu být těhotná?
Ahoj holky
V úterý jsem se byla koupat v bazénu a zrovna jsem měla období ovulace.
Předemnou tam byl pár a je velká pravděpodobnost, že tam něco dělali. Je možné, pokud se pán vyejakuloval do vody, abych následně otěhotněla i já, když jsem tam potom byla plavat?
Myslíte si že si mám pro jistotu udělat těhotenský test jsem z toho úplně na nervy!
Děkuji za radu

Se divím, že tyhle dotazy admini ještě schvalujou,zvlášť když je to opět anonym :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
19.5.11 18:58
kibooolka píše:
Holky ale já bych testla :think: co když polka trochu vody? :kytka:

No jóóóó ty bláho to je možný :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.5.11 22:10
Verca182 píše:
Anonymní píše:
Můžu být těhotná?
Ahoj holky
V úterý jsem se byla koupat v bazénu a zrovna jsem měla období ovulace.
Předemnou tam byl pár a je velká pravděpodobnost, že tam něco dělali. Je možné, pokud se pán vyejakuloval do vody, abych následně otěhotněla i já, když jsem tam potom byla plavat?
Myslíte si že si mám pro jistotu udělat těhotenský test jsem z toho úplně na nervy!
Děkuji za radu
Se divím, že tyhle dotazy admini ještě schvalujou,zvlášť když je to opět anonym :pocitac:

admini dotazy neschvalujou, ale možná by měly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
20.5.11 14:06

A hned mam lepší náladu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.5.11 21:26

To snad ani nemůže být pravda:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
31.5.11 22:26

Si z nas dělá srandu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Márty M.
12.11.11 21:50

Hašiš marjá :D

Tak teď jste mě tak dostali, že z toho mám záchvat pupečníku. Chudák chlapec :D A že ono to děvče nemělo také ochranu? :-D :-D :-D :-D :zed:

• Citovat
  • Upravit
3730
12.11.11 22:40
Márty M. píše:
Tak teď jste mě tak dostali, že z toho mám záchvat pupečníku. Chudák chlapec :D A že ono to děvče nemělo také ochranu? :-D :-D :-D :-D :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :palec: :palec: :palec: :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.18 11:50

Ahoj! Mám otazku, mám jednoho dlouhodobého kamaráda, s kterym se stykam. Vcera jsme spolu meli pohlavni styk, vsechno v poradku. V noci mě začalo bolet břicho, byla to neskutečná bolest, bylo to hrozny. Šla jsem potom na zachod a měla jsem asi 4 kapky krve na kalhotkách. A k tomu ještě špinim. Antikoncepci beru, ale je pravda ze ji neberu ve stejnou hodinu ani pravidelně, parkrat ji zapomenu, tak si dam dvě najednou, nebo jednu rano a večer druhou tu kterou jsem zapomněla a menstruaci mam dostat za tyden. Stalo se vam to nekdy, nejake zkušenosti? Treba příznak těhotenství? A pro některé, tohle nebyl prvni pohlavni styl ale již několikaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 22:28

Můžu být těhotná?

Ahoj. Chci se zeptat. Měla jsem přerušovanou v době ovulace. Sex byl několikrát po sobě a na záchodě byl jen jednou. Je velká pravděpodobnost otehotneni? Mimčo opravdu nechci. Takže se modlim no. Tohle byla chyba. Děkuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 23:40

Můžu být těhotná?

Zdravím holky, můžete mi poradit. Tento měsíc před menstruací mi bylo nevolno, měla jsem nízký tlak a tak celkově mě bolelo břicho a bradavky byly na dotek citlivé..jenže jsem minulý pátek dostala menstruaci, no zezačátku to bylo jen takové špinění. Ale v sobotu už se to rozjelo jako klasická menstruace. Jenže skončilo mi to v úterý. A od té doby jsem jednou zvracela, mám nízký tlak, točí se mi v hlavě a tvoří se mi hodně slin( četla jsem ze i to může být příznak těhotenství), dále jsem ospalá. Pořád bych jen spala a chodím často na WC. A mám častý výtok. S přítelem se už dva roky snažíme o dítě a stále se nám to nedaří. Chodíme po různých vyšetření a teďka podstupuju i inseminaci. Jenže ta není nikdy moc 100%. Podle lékaře je nejlepší IVF. Jenže to já si nemůžu dovolit. Ale nemám na výběr. Řekli mi totiž, že pro mě i pro ně bude co nejlepší kdybych co nejdříve otěhotněla, nebo mi můžou co nejrychleji selhat vaječníky. A vem te si, je mi 23 a určitě si přeju mít vlastní dítě. Moc prosím o upřímný názor. Děkuji :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex