Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Markéta80 píše:
ten dotaz je sranda ne![]()
. navíc jak můžeš vědět co tam dělali?
![]()
Spermie co vim tak v bazénu plavat neumí
Ani s kruhem
![]()
mamule píše:Markéta80 píše:Ani s kruhem
ten dotaz je sranda ne![]()
. navíc jak můžeš vědět co tam dělali?
![]()
Spermie co vim tak v bazénu plavat neumí
![]()
![]()
s kruhem ne ale možná s jednim rukávkem
. Ale super diskuze, alepson se člověk i zasměje
![]()
Anonymní píše:
Můžu být těhotná?
Ahoj holky
V úterý jsem se byla koupat v bazénu a zrovna jsem měla období ovulace.
Předemnou tam byl pár a je velká pravděpodobnost, že tam něco dělali. Je možné, pokud se pán vyejakuloval do vody, abych následně otěhotněla i já, když jsem tam potom byla plavat?
Myslíte si že si mám pro jistotu udělat těhotenský test jsem z toho úplně na nervy!
Děkuji za radu
Se divím, že tyhle dotazy admini ještě schvalujou,zvlášť když je to opět anonym ![]()
kibooolka píše:
Holky ale já bych testlaco když polka trochu vody?
No jóóóó ty bláho to je možný
![]()
Verca182 píše:Anonymní píše:Se divím, že tyhle dotazy admini ještě schvalujou,zvlášť když je to opět anonym
Můžu být těhotná?
Ahoj holky
V úterý jsem se byla koupat v bazénu a zrovna jsem měla období ovulace.
Předemnou tam byl pár a je velká pravděpodobnost, že tam něco dělali. Je možné, pokud se pán vyejakuloval do vody, abych následně otěhotněla i já, když jsem tam potom byla plavat?
Myslíte si že si mám pro jistotu udělat těhotenský test jsem z toho úplně na nervy!
Děkuji za radu
admini dotazy neschvalujou, ale možná by měly
Tak teď jste mě tak dostali, že z toho mám záchvat pupečníku. Chudák chlapec
A že ono to děvče nemělo také ochranu?
![]()
Márty M. píše:
Tak teď jste mě tak dostali, že z toho mám záchvat pupečníku. Chudák chlapecA že ono to děvče nemělo také ochranu?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj! Mám otazku, mám jednoho dlouhodobého kamaráda, s kterym se stykam. Vcera jsme spolu meli pohlavni styk, vsechno v poradku. V noci mě začalo bolet břicho, byla to neskutečná bolest, bylo to hrozny. Šla jsem potom na zachod a měla jsem asi 4 kapky krve na kalhotkách. A k tomu ještě špinim. Antikoncepci beru, ale je pravda ze ji neberu ve stejnou hodinu ani pravidelně, parkrat ji zapomenu, tak si dam dvě najednou, nebo jednu rano a večer druhou tu kterou jsem zapomněla a menstruaci mam dostat za tyden. Stalo se vam to nekdy, nejake zkušenosti? Treba příznak těhotenství? A pro některé, tohle nebyl prvni pohlavni styl ale již několikaty
Ahoj. Chci se zeptat. Měla jsem přerušovanou v době ovulace. Sex byl několikrát po sobě a na záchodě byl jen jednou. Je velká pravděpodobnost otehotneni? Mimčo opravdu nechci. Takže se modlim no. Tohle byla chyba. Děkuju za odpovědi.
Zdravím holky, můžete mi poradit. Tento měsíc před menstruací mi bylo nevolno, měla jsem nízký tlak a tak celkově mě bolelo břicho a bradavky byly na dotek citlivé..jenže jsem minulý pátek dostala menstruaci, no zezačátku to bylo jen takové špinění. Ale v sobotu už se to rozjelo jako klasická menstruace. Jenže skončilo mi to v úterý. A od té doby jsem jednou zvracela, mám nízký tlak, točí se mi v hlavě a tvoří se mi hodně slin( četla jsem ze i to může být příznak těhotenství), dále jsem ospalá. Pořád bych jen spala a chodím často na WC. A mám častý výtok. S přítelem se už dva roky snažíme o dítě a stále se nám to nedaří. Chodíme po různých vyšetření a teďka podstupuju i inseminaci. Jenže ta není nikdy moc 100%. Podle lékaře je nejlepší IVF. Jenže to já si nemůžu dovolit. Ale nemám na výběr. Řekli mi totiž, že pro mě i pro ně bude co nejlepší kdybych co nejdříve otěhotněla, nebo mi můžou co nejrychleji selhat vaječníky. A vem te si, je mi 23 a určitě si přeju mít vlastní dítě. Moc prosím o upřímný názor. Děkuji ![]()