Můžu být v tom? Uklidněte mě někdo

Anonymní
15.5.18 22:05

Můžu být v tom? Uklidnete mě někdo

Potřebuju objektivní názor…beru antikoncepci..včera ráno jsem se vzbudila asi v půl 5 a šla zvracet..byla tam lehce i krev.. 8o A dneska furt žeru..furt bych jedla až je mi blbě..ms mám dostat až za cca 8 dní :roll: jsem úplně jak prastena..přece nemůžu být v tom..i kdybych vzala prášek o hodinu dal je to v těle stejně dlouho i kdybych vysadila Ne? uklidnete mě někdo :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
15.5.18 22:07
@Anonymní píše:
Potřebuju objektivní názor…beru antikoncepci..včera ráno jsem se vzbudila asi v půl 5 a šla zvracet..byla tam lehce i krev.. 8o A dneska furt žeru..furt bych jedla až je mi blbě..ms mám dostat až za cca 8 dní :roll: jsem úplně jak prastena..přece nemůžu být v tom..i kdybych vzala prášek o hodinu dal je to v těle stejně dlouho i kdybych vysadila Ne? uklidnete mě někdo :lol: :zed:

Ne nejsi, neboi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.5.18 22:09

Jako jeslti jsi těhotná z jednoho zvracení? No holka to asi fakt ne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675

Spíš bych si dělala starosti se zazivanim než těhotenstvím když jsi zvracela krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175

Asi tě „uklidní“ jen těhotenský test.. ;) teda pokud to není příliš brzo, ale pokud už mluvíš o zvracení a chutích, tak nevím nevím.. :mrgreen: i když náhoda je blbec a nic to nemusí znamenat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.5.18 22:15

Bozee :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.18 22:15

@hanča74 tak nějak v to i doufám.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
15.5.18 22:23

Pokud beres HA, je to nepravděpodobné. Ale jestli zvracíš krev, tak bych teda šla k doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
3283
15.5.18 22:59
@Anonymní píše:
Potřebuju objektivní názor…beru antikoncepci..včera ráno jsem se vzbudila asi v půl 5 a šla zvracet..byla tam lehce i krev.. 8o A dneska furt žeru..furt bych jedla až je mi blbě..ms mám dostat až za cca 8 dní :roll: jsem úplně jak prastena..přece nemůžu být v tom..i kdybych vzala prášek o hodinu dal je to v těle stejně dlouho i kdybych vysadila Ne? uklidnete mě někdo :lol: :zed:

Raději zajdi k lékaři, když zvracíš krev. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77226
15.5.18 23:17

Zajdi k praktickému doktorovi, mohl by to být třeba žaludeční vřed nebo nějaké podráždění jícnu, nepodceňovala bych to, ať tě za pár dní neveze rychlá do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.5.18 00:57

Taky bych to místo na gyndu viděla na pohotovost. Zvracet krev není úplně cajk… Jinak pokud se tak bojíš těhotenství, je snadné si příznaky ( žravka?) vsugerovat.. asi jako když si dítě přeješ a nejde to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
16.5.18 01:12
@Anonymní píše:

a z čeho jsi usoudila, že jsi těhotná? Mělas vůbec cca před týdnem sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.5.18 06:53

Ted bych teda neresila gyndu, ale upalovala k obvodakovi, ze jsem zvracela krev… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.5.18 07:50

Pokud zvracíš krev, jdi k lékaři.

HA v těle nezůstává dlouho po vysazení, po vysazení jsi normálně plodná.

Pokud bereš pravidelně, těhotná nejsi, hodinové zpoždění při brání tabletky ničemu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 10:09

@harpyje mám ho denně..kolikrát i víckrát za den :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat