Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Potřebuju objektivní názor…beru antikoncepci..včera ráno jsem se vzbudila asi v půl 5 a šla zvracet..byla tam lehce i krev..A dneska furt žeru..furt bych jedla až je mi blbě..ms mám dostat až za cca 8 dní
jsem úplně jak prastena..přece nemůžu být v tom..i kdybych vzala prášek o hodinu dal je to v těle stejně dlouho i kdybych vysadila Ne? uklidnete mě někdo
![]()
Ne nejsi, neboi ![]()
Jako jeslti jsi těhotná z jednoho zvracení? No holka to asi fakt ne. ![]()
Spíš bych si dělala starosti se zazivanim než těhotenstvím když jsi zvracela krev.
Asi tě „uklidní“ jen těhotenský test..
teda pokud to není příliš brzo, ale pokud už mluvíš o zvracení a chutích, tak nevím nevím..
i když náhoda je blbec a nic to nemusí znamenat ![]()
Pokud beres HA, je to nepravděpodobné. Ale jestli zvracíš krev, tak bych teda šla k doktorovi.
@Anonymní píše:
Potřebuju objektivní názor…beru antikoncepci..včera ráno jsem se vzbudila asi v půl 5 a šla zvracet..byla tam lehce i krev..A dneska furt žeru..furt bych jedla až je mi blbě..ms mám dostat až za cca 8 dní
jsem úplně jak prastena..přece nemůžu být v tom..i kdybych vzala prášek o hodinu dal je to v těle stejně dlouho i kdybych vysadila Ne? uklidnete mě někdo
![]()
Raději zajdi k lékaři, když zvracíš krev. ![]()
Zajdi k praktickému doktorovi, mohl by to být třeba žaludeční vřed nebo nějaké podráždění jícnu, nepodceňovala bych to, ať tě za pár dní neveze rychlá do nemocnice
Taky bych to místo na gyndu viděla na pohotovost. Zvracet krev není úplně cajk… Jinak pokud se tak bojíš těhotenství, je snadné si příznaky ( žravka?) vsugerovat.. asi jako když si dítě přeješ a nejde to..
@Anonymní píše:
![]()
a z čeho jsi usoudila, že jsi těhotná? Mělas vůbec cca před týdnem sex?
Ted bych teda neresila gyndu, ale upalovala k obvodakovi, ze jsem zvracela krev… ![]()
Pokud zvracíš krev, jdi k lékaři.
HA v těle nezůstává dlouho po vysazení, po vysazení jsi normálně plodná.
Pokud bereš pravidelně, těhotná nejsi, hodinové zpoždění při brání tabletky ničemu nevadí.
Potřebuju objektivní názor…beru antikoncepci..včera ráno jsem se vzbudila asi v půl 5 a šla zvracet..byla tam lehce i krev..
A dneska furt žeru..furt bych jedla až je mi blbě..ms mám dostat až za cca 8 dní