Těhotná po injekci Depo Provera

15.5.18 20:04

Těhotná po depo proveře

Ahoj omlouvám se za novou diskuzi.. Ale chtěla bych vás poprosit o názor… mela jsem injekci Depo provera… její funkčnost skončila v březnu, ms se vůbec nedostavila. S přítelem jsme měli nechráněne tuleni 18.4 a 5.5. ms pořád nikde… ale mam zvětšená prsa jiz několik dní, po zmáčknutí bradavek mlezivo, bolest břicha ale po ms ani památky. Otekaji mi nohy, mam viditelnejsi křečové žíly, občas bolest hlavy. Dnes se přidali nevolnosti, ale ustala jsem je. Bazální teplota 37.3 a drží se. Myslíte ze je tu možnost tehu? Testy jsou negativní a k dr jdu 23.5. A mam pocit ze se zblaznim z toho, ze nevím :( Děkuji za koment :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
15.5.18 20:14

Jestli nevíš, kdy byla ovulace, tak těžko říct. Nezkoušela si ovulační test? U mě se takhle projevovala právě ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
15.5.18 20:40

@Peťulka Petruška spis je to telo rozhozene, ty injekce jsou nejvetsi sraj.da…kdyz mas nevolnosti a priznaky, to uz by melo byt v tele hCG, ktere to zpusobuje, a pak to zachyti TT. Tak uvidis, muzes za par dni zas zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.5.18 22:07

Myslím, ze nemusíš silet.Me depo skoncila v lednu a taky jsem to doposud nedostala. Z prsou mi obcas taky tece (ale nekojim teprve 4m) a boli me klouby a obcas hlava, navic sem za 3 injekce pribrala 20kg. Pritom mam spatne zazivani, musim se hlidat, co snim a neustale tloustnu,nechapu.Dr mi rekla, ze to muze trvat pul roku i rok, nez se telo vzpamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 22:22

Dobře tak uvidíme. Testy uz nezkousim a počkám k dr. mam dve děti a nikdy mi nevyšel pozitivní test.. dnes se přidaly výrazně modré žíly od třísel po břicho az na hrudník… no nevím snad me neklepne pepka. děkuji za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí