Můžu dát banán do mrazáku?

weruuunka
22.9.11 01:39

Můžu dát banán do mrazáku

Holky dostala jsem od tchýně zásobu banánu snad na rok. :zed: :zed: :lol: Já je přímo nesnášim a malému dám max. 2 banány za týden. :roll: Proto nevim co s nima, aby se mi nezkazili. :nevim: Napadl mě mrazák, myslíte, že se jim nic nestane. :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
22.9.11 06:16

Já si myslím, že spíš nedávat. Nikdy jsem to nezkoušela a nedovedu si to představit. Zkusila bych nejdřív zmrazit jeden a pak by se uvidělo. Nebo bych je oloupala, dala do nějaké misky zavírací a pak do mrazáku. Nebo mi je můžeš poslat, já je miluju, hlavně teď v těhu :lol:

P.S.: Mám chuť to vyzkoušet, škoda, že tu zrovna žádný nemám :-(

• Citovat
  • Upravit
4361
22.9.11 06:23

dobré ranko

já bych řekla že jak je vytáhneš tak zčernají a bude z nich úplná kaše, ale taky jsem to nezkoušela, jen vím jak blbě banány reagujou třeba v zimě na chlad když mírně někde přemrznou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
22.9.11 07:37

To jste mě moc nepotěšili. :-? :mrgreen: Asi tam zkusim dát ten jeden a uvidim. :think:

• Citovat
  • Upravit
8384
22.9.11 07:49

ja nad tim zrovna vcera premyslela mam tu hodne bananu ja je moc nemusim a manzel je nejak neji, malymu je davam ale ne aby to stohl vsechno snist tak jsem si rikala kjeslti kdyz bych je treba rozmixovala na kasi a pak zamrazila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
22.9.11 07:52

Celý bych tam nedávala, ale rozmixovat a zamrazit bych dala. Sice to třeba po vyndání nebude vypadat stejně, ale myslím, že chuťově to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
22.9.11 07:53

ahoj, banány dítěti nedávám vůbec, když si představím co se s nima děje, než se dostanou k nám prostě fuj..takže bych ti radila buď je snězte vy,ale ještě je mrazit, tak to by mě fakt nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
22.9.11 07:57
mmanolka píše:
ahoj, banány dítěti nedávám vůbec, když si představím co se s nima děje, než se dostanou k nám prostě fuj..takže bych ti radila buď je snězte vy,ale ještě je mrazit, tak to by mě fakt nenapadlo

Já se hádat nebudu. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
219
22.9.11 07:59

k tomu taky není důvod, napsal jsem svůj názor..tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
22.9.11 08:01

Ahoj,já je jednou do mrazáku dala,a nejsou pak téměř k jídlu :-D Bylo mi jich taky líto vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457

Já bych to taky nezkoušela, Jak píše Trixinka, rychle pak zčernají a je z nich kaše. A co třeba zkusit nějakou banánovou přesnídávku? http://www.toprecepty.cz/…presnidavka/

šla by snad i bez jahod http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

Příspěvek upraven 22.09.11 v 08:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
mmanolka píše:

Hi,super názor :lol: :lol: :lol:

Kdyby si měla koukat takhle na všechno,tak se snad živíš kořínkama z lesa a ani tím si v dnešní době nejsem jistá :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
22.9.11 08:03

Banán zmrazit jsem teda nikdy nezkoušela a taky si myslím,že by to dobře nedopadlo :nevim:

Co třeba nějakou buchtu?Upotřebit je v ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
22.9.11 08:04

Rozhodně nemrazit, to se nedá.
Když to moc nejíte, zmrazila bych nějaké mixované pyré ve skleničkách třeba na dezert návštěvě a zbytek bych asi rozdala :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
22.9.11 08:07
isand píše:
Já bych to taky nezkoušela, Jak píše Trixinka, rychle pak zčernají a je z nich kaše. A co třeba zkusit nějakou banánovou přesnídávku? http://www.toprecepty.cz/…presnidavka/

šla by snad i bez jahod http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

Příspěvek upraven 22.09.11 v 08:02

To mě taky napadlo, ale já jsem na zavařování antitalent. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko