Můžu dát miminku mléko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
910
25.11.20 16:35
@Anonymní píše:
Tak včera jsme tu hodinku vydrželi. Pak dostal napapat a bylo to už v pořádku. Akorát vůbec nevím, co to mohlo způsobit? :nevim: po jídle si někdy ubrkne, někdy ani po půl hodině. Ale nikdy nezvracel takto moc. Poslední dobou máme problémy i z bříškem, ale to jak jsem už asi vypozorovala by mohlo být i vigantolem? Jestli to není blbost. Ale vždycky je po něm strašně neklidný, macha rukama, nohama, pláče a bolí ho bříško. :nevim: zas na druhou stranu mi ale přijde nesmysl, aby toto dělal vitamín. Tak nevím, jestli to nebude spíše náhoda, že je takový neklidný zrovna po něm.

Jako jednorázovou epizodu bych to úplně pustila z hlavy. Mně syn hodil brutální šavli přes rameno jednou ještě v porodnici, viděla to i sestřička, pokoj jsme musely vytřít, byla tam fakt kaluž. Ale prostě se stalo, něco mu ten den nesedlo, a pak už zase jen normálně ublinkával a víc nic :nevim: Vigantol to údajně některým miminkům dělá, není to tím vitaminem, ale tím tukem, se kterým je v roztoku. Některé maminky zkouší jiné varianty vitaminu D, co nejsou na předpis, a prý lepší - já zkusila vigantol prostě na pár dní (necelý týden) vysadit a u nás se tedy nezměnilo nic. Tak můžeš taky zkusit třeba na 3-4 dny vysadit, zda se koliky nezlepší, a kdyby jo, tak v lékárně koupit jiný vitamin D pro miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí