Můžu se ještě rozkojit?

2862
6.12.11 16:58

Můžu se ještě rozkojit?

Ahoj maminky :mavam:

Dnes u dr. zjistili, že mi malá nabrala za týden jen 50g, při čemž před tím normálně nabírala…zhruba 2 týdny se u prsu kroutí a vzteká se…jsou to i prdíky, ale ne vždy…ted vím, že měla hlad.

Má otázka zní, zda se ještě můžu plně rozkojit, kojení je pro mě moc důležité, ten vnitřní pocit…nevím jak to popsat, děsně to prožívám, už jsem to i obulela :( :,(
Díky za každou zkušenost :hug:

Ještě poznamenám, že přes týden beru antibiotika a taky prášky k zastavení krvácení…jsem to ani dr.neřekla :zed: i to může být příčinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5278
6.12.11 17:06

kontaktovala bych laktační poradkyni…dokáže asi nejlíp posoudit Tvojí situaci, přijde se podívat, poradí radou ušitou na míru…pokud máš sílu bojovat, tak to zkus takhle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
6.12.11 17:07

ja bych zkusila odsavacku,zda neco odsajes,abys vedela,zda mas vubec mleko.pak bych si pujcila vahu a pred a po kojeni bych mimino zvazila,kolik se nakojilo.abys videla zda neco tece.pokud nebudes mit mliko neda se nic delat.ja prvniho kojila dlouho a holka proste nene pit a ve2mesicich uz mi nepila a to jsem mliko mela!treti pil,kazdy je jiny.atb nevim jestli maji vliv na mliko…dr ti mel dat pro kojici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
6.12.11 17:08

Bedru- myslim, ze muzes. ja to mela u klary- ve dvou mesicich nejen , ze nepribrala,ale od 2.-3. mesice zhubla 100g. Jak ja obulela prvni lahev :-((((( Ale mam fajn doktorku, ta mi doslova rekla-cim vic se budete stresovat, timm to bude horsi.Myslite, ze kdyz ji budete davat flasku, ze budete horsi mama nez ta,ktera koji?????? Mne to paradoxne vzburcovalo, Vnitrne jsem se smirila s moznosti UM a ono ejhle- zklidnila jsem se ja, bylo videt i zklidneni klary a do tydne jsme zas kojily plne .-D

U Matese jsem nestresovala v temer nicem a bylo to strasne znat.....Takovy pohodovy mimino bych prala kazdymu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
6.12.11 17:12

ja si myslim, ze se rozkojit muzes :palec: chce to proste prikladat kdykoliv si mala rekne, ja to ted resim tady, pres den kojime po hodine :zed: v noci se mala budi i po 4 hodinach, takze mezitim odsavam.. hodne pit, jist… atb by nemely mit vliv :nevim:
kdyby to neslo, tak bych taky kontaktovala laktacni poradkyni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
6.12.11 17:25

holky a ta laktační poradkyně se platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.12.11 17:28

holky ja odchazela z nemocnice s flaskou,, neco jsem odsavala a neco davala UM ( beba) ja teda nestresovala vubec nez jsem se dostala na verejnost ,, kazdeho koho jsem potkala byl tedy me pripadl jako postizeny,, pomalu je ani nezajimalo ci mam chlapecka nebo holcicku jak se mame a jak to zvladame a takove ty zakladni otazky novopecene mamince :-)) to byla hned Kojis?? ja s usmevem ,, ne odsavam ale malicky mi nedal prso do puse at uz jsem mela bradavky sebelepsi :-)) co se tyce k satii :-)0 po 14 dnech v ulicich jsem zacala stresovat,, ale ja to nevzdala me to navic posilnilo koupila jsem si elektronickou odsavacku at mu alespon davam co nejvice materskeho mlicka,, casem to jako by ani zase nestacilo ale uz jsem nestresovala davala jsem co jsem mohla a hotove,, malemu padl 6 tyden a bylo leto ,, jen tak sedim v podprde a maleho mam u sebe ,, a vylozene z nudy rikam ukaz fakt by to neslo?/ po mesici jsem mu prs opet nabidla a on se chytl,, boze pak jsem byla otrokem do 3 mesicu hehehe,, ale povedlo se,, odsavacku jsem s radosti prodala a nakonec kojila do 8 mesice :-)) byl to uspech ,, ale prisel az po tom co jsem se uvolnila a rekla si no tak co ,, beba nikoho nezabila a sem tam mu dam odsate at ma nejaky ty dobry vitaminky atd,, az jsem se srovnala tak se to rozjelo ani jsem o to uz tolika nestala ,, preji pohodovou materskou,, ono kojeni je sice fajn ,, ale neni to na stress,, asi se nam to co uz to mame zasebou rika jednoduse ,, chapu ,, ale neboj,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
6.12.11 17:29

Bedrun, napiš na iveta.petrakova@centrum.cz - je to laktační, kterou mohu doporučit a za radu neplatíš nic. Případně napiš SZ a dám Ti na ní číslo. Může to být jen dočasná zvýšená spotřeba, častěji přikládej a hlavně to nevzdávej, určitě to zvládnete. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
6.12.11 17:30
bedruna7 píše:
holky a ta laktační poradkyně se platí :nevim:

za rady po telefonu, mailu nebo skype se neplatí… ;) když pak přijde k Tobě domů, tak už asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
6.12.11 17:35

co máš za ty lék na zástavu krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
6.12.11 17:41

třeba jí to mlíčko s antibiotiky nechutná ale určitě na rozkojení pomáhá odsávačka.kojila jsem jen z jednoho prsu protože malý se nechtěl k druhému přisát takže jsem měla v jednom prsu víc než v druhém a nakonec se to otočilo a měla jsem mlíčka habaděj a musela jsem mrazit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
6.12.11 17:45

grace děkuji :hug:

kdybych chtěla do nemocnice za laktační porad. osobně, tak se to asi platí že? Bylo by i lepší, kdyby mě viděla jak kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
6.12.11 17:55

Laktační Tě navštíví i doma, u nás se za tu návštěvu platí 300,– Ale ta naše to má k vám daleko. Ale do teď jsi určitě kojila správně, kdyby to byla špatná technika, asi by Tě to i bolelo. Možná už to někdo psal, zkus i kojící čáj, případně Gravimilk. Já jsem byla kojící tele, ale Ivetka dost pomohla i po mailu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
6.12.11 18:00

Grace tak já to zkusím, ještě jednou dík :)

Alpako jsou to tabletky Norethisteron…

Všem děkuji, odsávačku mám, tak zkusím…jen mi nejde do hlavy, že spí i 9 hodin v noci, by se budila hlady ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.12.11 18:02

Ahoj, myslim, že má tvoje mimčo růstový spurt, takže kroucení a pláč a malé přibírání je normální. Bohužel o tom tvůj lékař nejspíš nic neví. Koj dál a neboj. Naše malá takhle nepřibírala 4 týdny a pak to zas začlo.

jukni sem:
https://www.emimino.cz/…mleko-89866/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí