Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@brulinka
Davas probiotika? event. kapky na prdy?
Co pevne zavinutie, pustenie fenu?
@brulinka HA je o něco málo stravitelnější, pokud ale nemá sklony k alergiím resp. nejsou v rodině, je to zbytečně drahé.
PO HA je zelená stolice, takže barva pů napůl byl zbytek z normálního UM a namícháná s HA.
Výrobci tvrdí, že se střídat UM nemá (nejlépe kupovat stále tu jejich značku), doktorka mi ekla, že v pohodě střídat může, ale ne stále každý den, to je jasné. CHce to ale vyzkoušet aspoň po dobu jednoho dne, aby se zjistilo, jestli jí to sedí nebo ne. Nám docela trvalo, než jsme vychytali mlíko. Nejlíp snášely obě děti Nutrilon nebo Sunar Nutradefense.
Ano dáváme kapičky espumisan, do každého pití.. Pevné zavinutí se jí moc nelibí, má spíš ráda když je vyslečená bez plínky. Docela nám zabírá nahřátá plínka. První jsme byli na nutrilonu obyč. z toho ale začala zvracet refluxem.. Ted máme ten Hipp 1.. alergie v rodině nemáme žádné, ani ona zatím ne. Ted nechce ani moc pít, vypije si tak 85ml, ale pořád chce dudat cumel…
Samozřejmě o 3měsiční kolice jsem slyšela, netušila jsem ale že trvá 24hodin denně
![]()
@brulinka no a podle Karpa je cela trimesicni kolika blbost. Argumentuje tim, ze jsou narody, ktere ji vubec neznaji! Precti si ho a zkus. Me kluk prorval 3m, byl to des, na holku jsem Karpa zkusila a klid!!