Můžu začít dávat kaši už ve 3,5 měsících?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
7.1.12 16:18

Váhu má v normě, pije akorát, nedávala bych. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
7.1.12 18:03

Ahojky,nečetla jsem všechny příspěvky,jen úvodní.Zkusila bych změnit um a s kašičkama počkala.První bych dala zeleninku,nehledě na to,že pak mimi a kort tak malinké může mít problémy s kakáním,může mít hodně tuhoou stolici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.1.12 10:46

Děkuji za rady :)
Malej když se narodil,tak měl 46cm a 2610g. Byl celkem malý, jenže už v porodnici byl na UM nechtělo mi začít mléko. Má sice hezkou váhu,jak píšete, ale celý den je jako morous vydrží si jen chvilku hrát, ale pak jen pořád pláče. A když mu dávám mlíčko víckrát, tak zase brečí a kroutí se. Bylo mi řečeno, že ho zase moc přecpávám. Tak fakt nevím. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tím Nutrilonem Extra. Taky nevím, proč tak moc přibírá, když toho moc nevypije a já ho moc ani neláduji. Od narození trpíme prdíky a ze začátku měl i mírnou koliku. Teď už máme jen ty prdíky. Celkem jsem z toho zoufalá. Má kamarádka má o týden mladší holčičku a říká, že toto vůbec nezná. Vím, že každé miminko je jiné, ale chtěla bych přijít na to, proč zrovna to moje tak pláče. Je to mé první miminko a vůbec si nejsem jistá, jestli náhodou nedělám něco špatně. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
8.1.12 11:07

Hele, děkuj, že ti přibírá tahkle :) mě cácora nepřibere ani za nic víc jak půl kila za měsíc a to do ni rvu horem dolem, ale ne ne ne nechcee!!! Nemáš náhodou vibrační lehátko? Malý to hrozně na prdíky pomáhá, šoupnu ji tam, zapnu vibrace a do 3 minut suje jak ze sapiku :) a do 10 minut je posraná :)
Extra znám, mám ho, dávám ho na noc sem tam.. ale je to individuální některá maminka ti napíše, že jí to pomohlo, a některá, že absolutně bez efektu. měl by prostě mimiska zasytit víc než normalni nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
8.1.12 18:20

Ahoj, určitě se mu víc přizpůsob. Já teda s UM nemám zkušenosti, ale malé je taky 3,5 měsíce a kojím 2× v noci po půlnoci a pak tak 6-8× přes den, po obědě už moc nespí, takže spíš víckrát. A jedu vyloženě podle ní, ikdyž intervaly si drží pravidelné. Všichni se diví, proč tak často. Prostě je asi žrout po mamince :mrgreen: Váží 6kg, porodní 3,3kg. A její sestřenice měla 6 kg už na 2. měsící, taky kojená, macík :lol:
Co se týče toho pláče, není více dráždivý? Kamarádka a sestřenice měly taky ubrečené chlapečky, trvalo to do půl roku, kluci u ničeho nevydrželi dlouho, bylo to na nervy.. hodně trpělivosti Janette.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí