Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Tyntula @terezka.havlickova teda jak to čtu tak jsem ráda za našeho pediatra. Je to moc super doktor. Vše se snaží prvně vyřešit bez atb, když byli kluci hodně špatní tak jezdil o víkendu do Prahy na konzultace s primářem pediatrie aby tam nemusel tahat nás a je nám k dispozici na telefonu i o víkendu. Je fakt zlatý
![]()
@Silvie15 tak to je super přístup. Takoví doktoři se nevidí všude ![]()
Holky mám dotaz. Jeden z dvojčat má strašně trhave pohyby rukou i nohou. Před chvílí se na nosanku skrabl do krve a to má ostrihane nehtiky.
pořád sebou mele. Je to normální? Druhý to nedělá! ![]()
@radušina taky to tak mame, vetsi z dvojcat je takovy silenec a mensi relativni klidas… Uz jsem nad tim premyslela vickrat, kdyz mi na sestitydenni kontrole rikala doktorka, ze mensi Kaja odpovida novorozenci a vetsi Eliska ctyrtydennimu diteti, jestli to neni tim
ale kdyz to porovnam, tak Kaja je jen linejsi a Eliska je proste dravec. Na te kontrole se Kaje nic nechtelo. Doma to je jine ![]()
Holky, kdy se na vas zacay deti opravdu cíleně usmívat? Jakoze fakt to nejsou jen „zaskuby“?
@Tyntula tak od 3 měsíců se smejou. Asi od 4 se chechtaji nahlas
to úplně miluju
![]()
@Tyntula kluci dva měsíce jim bude 7.7. a smejou se na mě už týden. Vždy když na ně promluvim mají pusinku od ucha k uchu
je to paráda. Už houkaji a komunikují se mnou jde vidět obrovský pokrok ze dne na den.
jsou to šikulky i když ječí ale lepší se to ![]()
@Míšek89 taky se těším na to chechtání nahlas to musí být boží je takhle vidět ![]()
@Míšek89 musi to byt nadhera, hrozne se na ten hlasity smich tesim ![]()
@radušina mame na den stejne stare deti
holky se taky smeji, kdyz na ne mluvim ja nebo tatínek. Ale neni to vzdy a nejsem si uplne jista, ze je to cilene
ale byla to prvni otazka doktorky na te sestinedelni prohlidce
@Tyntula je to úžasný
dokonce se už chechtaly i jedna na druhou
včera jsem Adrianku rozchechtala tak, že z toho chudák dostala skytavku
![]()
@Tyntula taky mam jednu blaznivejsi nez druhou…i se mi pres noc v postylce dostane na sirku postylky…a smeji se zacaly holky, tak 2,5 mesice alr opravdu tak ty 3…obcas maji snahu se nahlas zasmat, ale jeste jim to moc nejde…spis cekam kdy uvidim, ze se zajima jedna o druhou ![]()
@Tyntula tak to je pěkná náhoda mít stejně staré děti
moc ráda bych tady dala nějaké foto, ale ať dělám co můžu nechcou se mi tady nahrát, tak nevím co se stalo, protože jsem tady fotku jak jsem těhotná už jednou vložila a v pohodě teď to nejde
![]()