Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Míšek89 jj kazda a neco…holky dr.mi dovolila nausnice az nejdrive ve ctyr mesicich…kde to vubec delaji????
@terezka.havlickova my dávali po druhém očkování a nastrelovala nám je přímo doktorka. Pokud to tvoje dr nedělá, tak sezen nějakou jinou co to dělá a objednej se tam ![]()
@terezka.havlickova ještě že takové starosti nemám
jenom aby mi to v pubertě nevynahradili a neměli náušnice všude
![]()
@Míšek89 kluci se zatím snaží něco říct ale ještě jim to nejde, jen otevírají pusinky a jde vidět jak se snaží ![]()
@terezka.havlickova náušnice jdou mimo mě, ale vím že mě je nástřelovali ve zlatnictví a kamarádka teď byla taky s malou ve zlatnictví ![]()
@terezka.havlickova no brečely spíš při tom malování teček než jsme rozhodly kde budou, trvalo to docela dlouho
pak to cvaklo tak se lekly a plakaly a než jsme došly domu tak to zapomněly
Ahoj holky tak jde koukla co nového a vy jste už jinde
Tak se přidám sice není moc času, ale občas se chvilka najde. Jak jste řešili vlasy tak je to normální, že padají po porodu nejvíc 3 a 4 měsíc. Ale přestane to nebojte.
Jinak my teď měli dosti nervy malá teď má 22mesicu dostala nemoc ruka,noha,pusu děsný bolaky kolem pusinky a dost infekční po ní to dostal starší syn. Tak se jen modlím, aby to nechytli dvojčata snad je kojení dostatečně ochrání.
@Catule tak toto svinstvo dostal starší syn a taky manžel šílené afty v puse a bolacky na nohou a rukou. Ještě že to neměli kluci a to kojení nejsou. ![]()
@terezka.havlickova za týden budou mít 3 měsíce @radušina no bylo to fakt hnusný
nikdy jsem nic takového neviděla. Teď malé začali úplně odpadávat nehty na nohách po těch bolacich. Za jak dlouho byl syn v pohodě?
@Catule bylo to pryč za cca 10dni bral B12 a laktobacily nic jiného prý na to není. ![]()
@Catule tak to jsou moc sikovni nam to takto jeste nejde…holkam se nechce
![]()
@radušina rekla bych, ze to jeste moc neresi ![]()
Holky co bricha uz jsou pryc???u me se to teda zastavilo asi na 6 mesici
![]()
@terezka.havlickova jo já ho mám ještě řekla bych tak pátý
: