Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@radušina @Míšek89 jsem rada, ze to vidite taky tak…moji mamu to jeste nenapadlo, ale tchyni prave jo…hned jsem to zakazala…do kocarku na pul dne budiz, ale tim to konci…at se ji to libi nebo ne…myslim az budou chodit, ze si sami reknou jestli chteji nebo ne ![]()
@terezka.havlickova já bych je nedala na noc, mě by bylo smutno
a naše Barča chce teď usínat jen s maminkou, takže by to ani nešlo ![]()
@Míšek89 ja bych je taky nedala…holky taky musi mit me nebo tatu ![]()
Holky, diky za rady. Jinak deti bych klidne tchyni pujcila, s tim bych problem nemela. Ale bala bych se o ni aby to ve zdravi s tchanem prezili
Ale u prvni dcery jsem taky dala poprve na noc az v roce. Ale to bylo vlastne asi kvuli kojeni. No ja jsem proste matka roku ![]()
Tak dnes shanim vibracni lehatka, nenosim a krmim po trech hodinach. Dneska v noci byl s holkama manzel a zase meli dlouhe nespaci okno v noci. Ale rano se vsem trem podarilo usnout a spali jeste asi dve hodiny v kuse..Mozna je taky zacneme davat spat pozdeji. Nekdy je davame uz i v sedm do postele, kdyz to se spanim a jidlem vyjde. Tak to znamena, ze tak v pul devate spi ![]()
@Dinadina tak to proto v noci nejspíš nespí
moji kluci chodí spát o půl desáté. No a v noci se budí co tři hodky. Dnes udělali rekord a vydrželi 4,5hodiny v kuse
to byla paráda
až budou trochu starší budu je dávat dříve ale teď mám vyzkoušené že když dám dřív tak v noci se chtějí bavit. ![]()
Teda ženy člověk tady chvíli není a vy to takhle rozjedete
takže k váze- já mám problém spíš s tím že pořád hubnu a nemůžu to zastavit a pak z toho mám úplně škaredě povislou kůži. Musím začít cvičit, ale nebyl čas kvůli nemoci kluků a pak moji. Snad už to ale půjde.
A co se týče UM tak krmím co 4 hodiny. Dneska v noci kluci spali poprvé celou noc (mají za týden 3 měsíce) usnuli v 19:00 a vstávali v 5 hodin ráno
jindy se budí v 1 na jídlo a pak spí ještě do 7, ale tohle bylo taky dobré
jinak krmím vždy spolu, když jeden spí tak druhého budím a je super že jsou pak sjednocení jinak by mě asi trefilo. ![]()
P. S. Přikládám foto břicha, nejvíc mě štvou ty jizvy. Celé těhotenství nic a při porodu mi břicho popraskalo.
Příspěvek upraven 28.06.18 v 16:55
@terezka.havlickova díky, ale není co závidět. Na té fotce to moc vidět nejde, ale kůži mám fakt děsně povislou a nechce se stáhnout zpět. Snad pomůže cvičení a na ty jizvy nevím co dávat. Máte někdo něco vyzkoušeného? ![]()
Příspěvek upraven 28.06.18 v 16:54
@Silvie15 na to povisle brisko kocici hrbety a na ty strie obycejne veprove sadlo. at to pomuze na 1 jako vzdy u nas.
@Dinadina u nás mají dvojčata poslední krmení tak v 9 pak dám do postýlky a tak nejhůř do 10 spí a budí se pak kolem 4-5 nakojím a spí do 7-8. Večer se jim hodně věnuji rozbalím do naha nechám pořádně prokopat, zacvičíme na brisku. Jindy na ně nemám tolik času s ostatními dětmi doma. Zkus dávat spát později. @Silvie15 já sem sice po porodu zhubla, ale břicho furt zustalo. To tvoje můžu jen závidět. Na jizvy pomáhá obyčejné sádlo hodně promastit bude to blednout a pozor na sluníčko to jizvy ztmavuje.
@Catule já si na letošek koupila celkové plavky, abych si ty strie nespalila. Oni časem výslednou, ale není to hned no
@Silvie15 hezky bříško
to já mám ještě furt převis
řekli mi, že po sekci se nemají břišní svaly vůbec cvičit minimálně rok, klidně dva
takže jsem zvědavá jak to zhubnu. Asi budu muset jet nějaký kardio do zblbnuti
![]()
@Míšek89 nemá se cvičit venkovní svaly, ale vnitřní můžeš. Já právě chodím k fyzioterapeutce, jen k samotnému cvičení jsme se ještě nedostaly ![]()
@Silvie15 pěkné
já ho mám větší taky menší převis ![]()
Taky si budu kupovat jednodílné plavky
mám tam ještě tu tmavou čáru přes celé břicho naštěstí strie žádné i když se divím ![]()
@radušina to já jsem zase tu tmavou čáru neměla vůbec
furt jsem na ni čekala a nic ![]()
Zkusím sádlo. Kupovala jsem si ten bioil, ale teda žádná sláva. ![]()