Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Silvie15 mě zase fyzioterapeutka řekla, že nemám cvičit vůbec břicho, ať jezdím na kole nebo běhám, nebo prostě dělám aktivity, kde se posiluje více svalových skupin najednou
@Míšek89 ty se máš
já nemám energii na cvičení
jsem tak hotová, že jsem ráda když nachystám oběd a večeři staršímu synovi a manželovi. Jinak zbytek času pohltí kolotoč kolem dvojčat.
jsem šťastná když se večer osprchuju a došourám se do postele. Zrovna dnes jsem si všimla, že mé nohy nutně volají po oholení
je to šílené jak jsou teď určité věci pro mě nedůležité ![]()
@radušina ne jen pro tebe neboj…myslim, ze jsme na tom stejne temer vsechny ![]()
@Silvie15 Chces si to vymenit?
Ja myslim, ze zlata kuze oproti 6 mesici
![]()
@Míšek89 Neni to cviceni na bricho, ale takove dechove cviceni, ktere by to bricho melo stahovat. Samozrejme sedy lehy atd necvicit, to je to nejhorsi, ale kdyz si najdes „cviceni“ na diastazu, i kdyz ji nemas, tak tim vnitrni bricho krasne posilujes.
@janaapo já ji mám, už teda jen malou. Po porodu jsem mezi svaly dala celou ruku, teď už jen prst teda. Kouknu na to diky ![]()
@janaapo a jak dlouho jsi od porodu? Jj přesně ty cviky na diastazu mi říkala fyzioterapeutka
já mám ještě na dva až tři prsty rozestup
@Silvie15 Včera to byli 4 měsíce, je to hrozný a bohužel mi nepřijde, že by se to nějak lepšilo.
@janaapo tyjo tak to mě mrzí. A to jsem myslela že mi to jde dolů pomalu. Ale já jsem hodně hubla už v těhotenství. Prvních pět měsíců jsem jen hubnula páč jsem pořád jen zvracela a za celé těhotenství jsem přibrala asi 8kg. A když jsem byla na porodním sále a doktorka mě otevíral při císaři tak říkala že se nediví že už chtěli kluci ven, že tělo už nemá z čeho brát jelikož jsem neměla v podkoží prý žádný tuk. Zvracela jsem ještě večer před porodem
děs, těhotenství pro mě bylo hrozné, páč jsem skoro nic nejedla jak mi bylo že všeho špatně a nemohla jsem se nikam ani hnout páč jsem furt zvracela.
@Silvie15 Ja pribrala 22 kg a 11 nechala v porodnici. Ted mam 8 kg navic. Spoleham trochu na to, ze mi trenerka rikala, ze u toho cisare to bude tak 5 mesic, no uvidime. Taky si rikam, ze to bude starim, preci jen mi je 38 a vy vypadate mladsi
Az prestanu kojit, tak se vrhnu na sport a bude lepe. @terezka.havlickova Myslim, ze soutez o nejvetsi bricho vyhravam
Jste krasne hubene, takovou chvilku po porodu.
@terezka.havlickova já mám taky overalek ale fialový
nosila jsem ho v těhotenství a teď ho nosím taky ![]()
Holky já nevím co se stalo s dvojčaty ale každý večer mi teď hystericky ječí a já nevím proč?
a to se rozeřvou tak že je nemůžu utišit.
nakonec po velkém konejšeni usnou ale je to zahul.
bolesti břicha to nejsou, hlad taky nemají a přesto ječí. Začal jeden už se přidal i druhý. ![]()
@radušina A rvou hned po jidle nebo treba az po hodine od jidla? Je to tesne pred spanim?