My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.7.18 12:58

@Catule to je taky dobra vychytavka :palec: @Míšek89 holky diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 13:00

@Míšek89 no jasny…na jednu stranu se tesim ale zaroven bojim jak budeme bojovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.7.18 13:00

@terezka.havlickova začíná se k obědu nejdřív jeden druh zeleniny. První den pár lzicek pak dokojit nebo UM, druhý den víc a třetí co sní. Pak přidat druhý druh zeleniny. Takže např. Nejdřív mrkev pak mrkev+brambor. Někdo říká, že se nemá zacinat mrkví, že je sladká a děti pak nic jiného nechcou, ale já se s tím nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 13:02

@Catule zajimave…a kdyz se nauci jist tohle uplne v pohode, tak se pak prida masicko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.7.18 13:18

@terezka.havlickova jj já jsem většinou tak ten měsíc kombinovala různé zeleniny pak jsem začala přidávat maso nejdřív kuře, králík, hovězí, ryba a vajíčko. Ještě jsem dávala pár kapek olivového oleje nebo kousek masla. Když vše bylo v pohodě tak i mouku a těstoviny. Musím říct, že nejlepší je se řídit opravdu selským rozumem. U každého dítka jsem slyšela trochu něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
10.7.18 17:33

@terezka.havlickova tak dej pak vědět :-) i když ono i co doktor to jiný názor. Zkusím to a uvidíme, když na to ještě kluci nebudou tak to do nich cpát nebudu, ale myslím že to zvládnou :-D
@Míšek89 taky si říkám že člověk musí na to jít s rozumem. I když jsem teď viděla maminku, která krmila 3,5 měsíční dítě rovnou ovocnou přesnídávkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
10.7.18 19:07

Mě i doktorka říkala, že ty doporučení se za posledních 20 let neustále měnily. V jednu dobu se prý dokonce nedoporučovalo kojení. Prý ona sama si z toho udělala jakési průměry v souladu se selskym rozumem. A pak tomu má člověk rozumět, když se v tom pořádně nevyzná pediatr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 21:16

@Míšek89 ale jak tady clovek tak vse procita tak ono je tezky co ma a nema delat, kdyz presne jak rikas kolikrat ani dr.vypada, ze nevi co mluvi :? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
10.7.18 21:32

@terezka.havlickova no právě, tak jsem to nějakou dobu studovala, načítala a udělala si na to svůj názor a podle toho si to dělám. To je třeba jako že se to jídlo nemá ohřívat v mikrovlnce… Nikdo nepíše proč. Prý se tím zabíjí nějaké živiny, ale studie na to žádná není. Jediný rozumný vysvětlení bylo, že se v mikrovlnce jídlo ohřeje nerovnoměrně a neopatrná maminka může dítko spálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 21:35

@Silvie15 urcite dam vedet…pristi tyden jdeme k dr.tak sem zvedava co mi na to povi :mrgreen: @Míšek89 taky sem zacala cist co a jak i proto abych nebyla za uplnyho blba u dr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.18 07:08

Holky co jste na UM mlece kolik toho prckum pripravujete na davku a davek mate kolik za den???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
12.7.18 07:48

@terezka.havlickova klukům jsou tři měsíce a pijí 5× denně cca 150ml :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.18 07:49

Tak strasne mame problemy ted s krmenim, ze to uz nejde…bojujeme, strasne placeme a ja uz to nedavam akorat se tim nervuju, ze to nejde a je to akorat horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.18 07:51

@Silvie15 a to jsi vypocitala nejak nebo proste vypozorovala kolik toho vypiji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
12.7.18 07:57

@terezka.havlickova u kojení pláčou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie