Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@janaapo mě právě říkala, že když brečí tak je to správně provedené a že nemáme cvičit večer, protože pak můžou mít problém se spánkem. Takže asi jako se vším co člověk to jiný názor a pak se v tom vyznej. A cvicis s objema? Ráno jsem to zkoušela a než jsem zacvičila jedno druhé taky řvalo. Pak se přidala starší ségra špatně snáší, když dvojčata pláčou no moje nervy. A pak se soustred, aby se to dělalo správně.
Ahoj holky
ptali jste se jak se máme takže… Už jsme skoro tři týdny doma
ale teď jsme byli zase od středy do dneška v nemocnici protože musel Matýsek akutně na operaci triselne kýly… Má bohužel na obou stranách takže ho ještě druhá strana ceka ale to je snad poslední
kluci se mají jinak dobre a jsou to lásky… Hezký papaji a už váží 2300 a 2900
oslavili jsme už 3 měsíce… Hrozne to letí
přidávám nějaké fotky ![]()
Holky a tohle na nás čekalo když jsme přišli domu
babička usila jako překvapení pro nás
![]()
@PitryLudvikova kluci jsou nádherný
jsou to největší bojovníci a ty s nimi samozřejmě.
ať máte brzy za sebou i druhou operaci a máte už klídek. Máte strašně šikovnou babičku, moc krásné překvapení ušila ![]()
@PitryLudvikova to jsou šikulky
moc držím palečky ať druhá operace proběhne bez problémů a máte už konečně klid. Jinak babička je borec
![]()
Ahoj holky, ja vam sem budu zatim nakukovat, jestli to neva. Mne se fakt strasne libilo cist predem co nas zhruba ceka ![]()
@PitryLudvikova Mas uzasne bojovniky a babi je taky skvela
, moc jsem na vas myslela.
Ahojte kočky, taky se k vám vetřu z čekací skupiny
Na těhu řešení jsem ve skupině kde máme stejný měsíc termín porodu i když dvojčata mám jen na. Ale jsme tam všechny cca ve stejném týdnu. Ve skupině čekáme dvojky mám asi nejmladší těhu, tak cukrovku řešit nepotřebuju a z nějakého toho kila navic se hroutit nebudu
dokud nebude brblat Dr. Víc mě bavilo číst si o vás jak si užíváte miláčky, jak to zvládáte koukat na fotky
@PitryLudvikova miláčci krásní
taky jsem na vás myslela jak se vám daří. Jsem ráda, že už jste v pořádku doma.
@PitryLudvikova to je super, že už jste doma. Pořádne si užívejte a držíme palce na další operaci. U nás má jeden z kluků podezření na břišní kýlu tak mu musím dávat kýlní pás a snad se nám podaří to zahnat ať nemusíme na operaci. ![]()
Holky co jste na UM davate detem jeste nejak jinak napit????
@PitryLudvikova krasni a drzime palecky at zvladnete druhou operaci a a mate klid…hlavne, ze jste doma tam je nejlip
![]()
@PitryLudvikova
Jsou to nádherní kluci
Jste šikulky všichni jak to zvládáte. A co starší bráška jak si užívá dvojčátek?
Držíme palečky ať je vše v pohodě
@Silvie15 my právě kvůli břišní kýle musíme s Ondrou cvičit vojtu tak snad mu to pomůže.
@terezka.havlickova ano já jim dávám feniklovy čaj od sunarku je to od 0 měsíců. Kluci v těch vedrech mají žízeň a pěkně mi po něm prdí ![]()
@Catule ty jo tak snad vám to pomůže. Nám ten pas docela zabírá. Jde vidět že je to mnohem lepší.
@terezka.havlickova @radušina taky dávám čaj od sunarku, hlavně v těch vedrech. Dávám jim napít vždy před mlékem. Při kojení taky měli to přední mléko na žízeň tak teď dávám vždy napít trochu čaje a pak mléko a nebo jen tak když mají během dne žízeň ![]()
@Silvie15 @radušina me prave u dr rikali ze jim napit davat nemam a kdyz by se mi jo zdalo, ze maji zizen tak jen prevarenou vodu