My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
13.7.18 14:52

@janaapo mě právě říkala, že když brečí tak je to správně provedené a že nemáme cvičit večer, protože pak můžou mít problém se spánkem. Takže asi jako se vším co člověk to jiný názor a pak se v tom vyznej. A cvicis s objema? Ráno jsem to zkoušela a než jsem zacvičila jedno druhé taky řvalo. Pak se přidala starší ségra špatně snáší, když dvojčata pláčou no moje nervy. A pak se soustred, aby se to dělalo správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 00:42

Ahoj holky :mavam: ptali jste se jak se máme takže… Už jsme skoro tři týdny doma :srdce: ale teď jsme byli zase od středy do dneška v nemocnici protože musel Matýsek akutně na operaci triselne kýly… Má bohužel na obou stranách takže ho ještě druhá strana ceka ale to je snad poslední :srdce: kluci se mají jinak dobre a jsou to lásky… Hezký papaji a už váží 2300 a 2900 :srdce: oslavili jsme už 3 měsíce… Hrozne to letí :mrgreen: přidávám nějaké fotky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 00:44

Holky a tohle na nás čekalo když jsme přišli domu :srdce: babička usila jako překvapení pro nás :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
15.7.18 04:43

@PitryLudvikova kluci jsou nádherný :srdce: :srdce: jsou to největší bojovníci a ty s nimi samozřejmě. :potlesk: :potlesk: ať máte brzy za sebou i druhou operaci a máte už klídek. Máte strašně šikovnou babičku, moc krásné překvapení ušila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.7.18 05:08

@PitryLudvikova to jsou šikulky :P moc držím palečky ať druhá operace proběhne bez problémů a máte už konečně klid. Jinak babička je borec :potlesk: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
15.7.18 08:53

Ahoj holky, ja vam sem budu zatim nakukovat, jestli to neva. Mne se fakt strasne libilo cist predem co nas zhruba ceka :palec:
@PitryLudvikova Mas uzasne bojovniky a babi je taky skvela :potlesk: , moc jsem na vas myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
15.7.18 09:25

@Suzínek určitě nevadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
15.7.18 09:32

Ahojte kočky, taky se k vám vetřu z čekací skupiny :mrgreen: Na těhu řešení jsem ve skupině kde máme stejný měsíc termín porodu i když dvojčata mám jen na. Ale jsme tam všechny cca ve stejném týdnu. Ve skupině čekáme dvojky mám asi nejmladší těhu, tak cukrovku řešit nepotřebuju a z nějakého toho kila navic se hroutit nebudu :lol: dokud nebude brblat Dr. Víc mě bavilo číst si o vás jak si užíváte miláčky, jak to zvládáte koukat na fotky :-) @PitryLudvikova miláčci krásní :srdce: taky jsem na vás myslela jak se vám daří. Jsem ráda, že už jste v pořádku doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
15.7.18 10:15

@PitryLudvikova to je super, že už jste doma. Pořádne si užívejte a držíme palce na další operaci. U nás má jeden z kluků podezření na břišní kýlu tak mu musím dávat kýlní pás a snad se nám podaří to zahnat ať nemusíme na operaci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 11:35

Holky co jste na UM davate detem jeste nejak jinak napit????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 11:38

@PitryLudvikova krasni a drzime palecky at zvladnete druhou operaci a a mate klid…hlavne, ze jste doma tam je nejlip :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
15.7.18 11:57

@PitryLudvikova :mavam: Jsou to nádherní kluci :srdce: Jste šikulky všichni jak to zvládáte. A co starší bráška jak si užívá dvojčátek? :D Držíme palečky ať je vše v pohodě :hug: @Silvie15 my právě kvůli břišní kýle musíme s Ondrou cvičit vojtu tak snad mu to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.7.18 13:27

@terezka.havlickova ano já jim dávám feniklovy čaj od sunarku je to od 0 měsíců. Kluci v těch vedrech mají žízeň a pěkně mi po něm prdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
15.7.18 14:24

@Catule ty jo tak snad vám to pomůže. Nám ten pas docela zabírá. Jde vidět že je to mnohem lepší.
@terezka.havlickova @radušina taky dávám čaj od sunarku, hlavně v těch vedrech. Dávám jim napít vždy před mlékem. Při kojení taky měli to přední mléko na žízeň tak teď dávám vždy napít trochu čaje a pak mléko a nebo jen tak když mají během dne žízeň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 14:39

@Silvie15 @radušina me prave u dr rikali ze jim napit davat nemam a kdyz by se mi jo zdalo, ze maji zizen tak jen prevarenou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí