Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@terezka.havlickova mě zase pediatr říkal že nejlepší je střídat ten čaj od sunarku s heřmánkovým čajem, že toho můžou vypít neomezené množství a nebude to přitom nijak zatěžovat ledviny jako voda. Že voda je pro malé děti dost těžká. Každý doktor má jiný názor, ono i každá matka to má jinak. Já klukům dávám čajík a žádný problém s tím nemají.
Já sama taky mezi jídly hodně piju. ![]()
@Silvie15 prave nazoru je hodne, ale cetla jsem pokud nejsou prikrmy a jo hodne vysoke teploty, tak maji dost tekutin i z UM…v utery jdeme na 4mesicni kontrolu tak jsem zvedava co nam povi…prechazime postupne jen na UM
@terezka.havlickova názoru je fakt hodně. Našim klukům čajík nevadí tak dáváme.
Je jen na tobě jak se rozhodneš ![]()
Já jsem se nikoho neptala. Čajik dávám ze svého přesvědčení
kdysi taky babičky a moje maminka dávala čaj a jsme v pořádku. Žádné problémy s ledvinami nebo něčím jiným nemáme. Dávám to mezi krmením. Trošku čajiku a kluci jsou spokojeni.
Já dávám holkám zapít příkrmy prevarenou vodou. Nechtějí ani vodu, ani tu flašku ve který jim to dávám. Zkouším to už týden a nic… Nevezmou si to. Takže dám pak ještě kojení.
Holky píšu vám svůj dnešní poznatek a zkušenost. Až budete kupovat lehátka/houpatka/jídelní židličky, tak jsou přijatelné barvy, červená, oranžová, možná různé odstíny černé. Mrkev je nepřítel
![]()
@terezka.havlickova všechno, i moje vlasy
vyprat to jde velmi těžko, ne 40°C nemožný. Parodoxne krmim v bílých bodyčkách a pak je dávám na 90°C a igelitové bryndáky s rukávy jsou prima. Jen by to měli vyrábět ve formě overalů
![]()
@Míšek89 jo bryndáky…zrovna dneska jsem si říkala, že budu muset pořídít igeliové až budeme dlabat příkrmy, protože látkove budou k ničemu že??
@terezka.havlickova latkovej dávám ještě pod to
a stejně to mají i na bodycku čuňátka
a jako doslova za ušima. Teď jsem řešila čím to dostanu mrkev z náušnice
prostě nestíhám je krmit a hlídat aby si to nerozmatlávaly po hlavách ![]()
@Míšek89 teda tak to budu muset ještě dokoupit ty bryndáčky s rukávy
no já mám vyhlídnuté tyto židličky ![]()
https://www.iprice.cz/…-linn-plus-m?…
@Silvie15 já chci koupit ty z ikei. Zatím máme jen lehátka, holky ještě nesedí.
@Míšek89 právě tohle má 3 polohy opěrky, takže by v tom byly v pololehu.
Kluci samozřejmě ještě nesedí ![]()
Tak to se mám na co těšit
u jednoho to šlo, ale u dvou… No to bude oříšek ![]()