Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky já jsem nějaká vyhořelá a to jsem doma s klukama tři měsíce. Nevím jestli je to všechno tím vedrem, že jsem víc unavená, ale mám pocit takového stereotypu. Snad bude líp až si kluci začnou spolu hrát. Pořád je někde tahám a přemístuju u ničeho moc dlouho nevydrží. Mám z nich radost to jo, už dělají spoustu pokroků, ale je to prostě piplacka.
![]()
@radušina to je i tím horkem. Taky už toho mám občas až nad hlavu. Docela mi pomohlo, že jsem začala chodit cvičit. Kluky nechám s manželem a já chodím párkrát týdně cvičit a večer běhat a musím říct že mi to fakt pomáhá.
ze začátku jsem byla nesvá když jsem je měla nechat doma s manželem samotné i když vím že to zvládá perfektně. Teď už je to v pohodě, a mě to opravdu hodně pomohlo. Teď se chystám i na nákupy s kamarádkou. Fakt i třeba jen ty dvě tři hodiny bez dětí hodně pomůžou. Zkus si najít něco co by tě bavilo a vyhradit si na to čas. ![]()
@radušina já už jsem z toho úplně vypatlaná. Staram se jen o holky a pak zapamenu koupit i pečivo
a hrozně mě ničí jak jsem socializovaná od dospělých. Mluvím celý den s dvouma kojencema ![]()
@Míšek89 to znám. Jsem vždycky úplně šťastná když přijde chlap domů a já na něj začnu chrlit všechno možné.
chudák mu jde vždycky hlava kolem, ale když já jsem tak ráda, že můžu s někým normálně mluvit. ![]()
@Silvie15 jo přesně, všechno na něj vychrlim a on pak říká, že už jsem mu to říkala
minule jsem na něj vylitla, že mu to budu říkat kolikrát budu chtít, že celej den s nikým nemluvím
a on chudák celý den komunikuje se zákazníkama a chtěl by přijít domů a nemluvit
![]()
@Míšek89 přesně, oni netuší jaké to je celý den mluvit jen s dítětem.
můj chlap taky přijde a chtěl by chvíli klidu, ale já kecám a kecám. ![]()
@Silvie15 @Míšek89 presne tak jak pisete, u nas je to stejne…jenze nejhorsi je, ze mi prijde, ze akorat ten chlap me tak nejak chape…jenze chudak jeste nam predelava barak, takze toho sam ma plne zuby ![]()
@terezka.havlickova to se chudák asi moc nezastaví, což? My jsme právě kvůli tomu stavbu nechali až půjdou kluci do školky. ![]()
@Silvie15 no to my prave nemuzeme, protoze na ni mame hypoteku a jsme vazani casem a dalsi uz bychom fakt chteli do sveho a byt konecne sami…bydlime u mych rodicu a uz je to vazne ponorka, ktera pretrvava dost dlouho
@terezka.havlickova to chápu. My jsme byli právě ve fázi kdy se to dalo ještě stopnout.
ale zase o to dřív budete ve svém. I pro děti to bude super.
My bydlíme v bytě a už se moc těším až začneme stavět.
@Silvie15 vim je to ted blbe obdobi a musime to nejak zvladnout a snad se dockame ![]()
@terezka.havlickova zvládnete a pak si budete užívat domečku a zahrady ![]()
Holky zase něco
Toniček ten mladší
o tři minuty se mi nějak rozeřval. Vždy když má jíst a jít spát řve a řve a řve dokud není spoceny a unavený potom se teprve napije a usne. Je to jeho večerní rituál, ale mě to rve uši a taky nervy.
bříško to není připadá mi, že tak upouští celodenní páru a vlastně si tak uleví. Jde vidět, že mám dvojvajky, protože Viki je úplný opak. Klidas vysmátý a v dobré náladě.
asi to tak má být, ale mít dva Toníčky tak jsem v Opavě. ![]()
Ahojte holky
tak jsem vás našla a i já si konečně našla čas se sem mrknout… pročítala jsem vše i zpětně a k váze se ráčí nebudu ani vyjadřovat
a syndrom vyhoreni mám i já
tchýně si teď zlomila ruku a jsem na vše sama… doma nás je 5 dospělých a prťata ????♀️ nic nestíhám…lítám mezi prťatama, vařením, pranim, zahradou a domácností…A už těžce padám na hubu…Ale dnes jsem si prostě na hodku lehla a našla si čas jen a jen pro sebe a jsem moooc ráda že jsem vás našla když v naší diskuzi se holkám nelíbí naše kecy o jídle a co mimčo a tak ![]()