Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@terezka.havlickova u nás i když nevíme tak kluci přibírají normálně. Na 4 měsíční kontrole vážil Tomík 5,9kg a Samík 5,5kg což znamená že za měsíc jeden přibral 900g a druhý necelých 800g.
přitom s jídlem fakt bojujeme, vůbec nechápu z čeho tak přibírají. ![]()
@Silvie15 tak necele kilo přibírají i naše holčičky na 4měsíční měly 6,3 a6,25 a 60cm…nevím kdo je bude v roce tahat
![]()
@terezka.havlickova kluci půjdou na tříměsíční kontrolu tento týden a už teď váží oba přes šest kilo
![]()
@terezka.havlickova už teď mi hapruji záda když je tahám je to zahul
![]()
@terezka.havlickova @radušina a jaké jste měli porodní váhy? Kluci mají 63 a 61cm
doktor říkal že váhy mají hezké, že krásně dohání vrstevníky ![]()
@terezka.havlickova záda dostávají zabrat, ale ruky taky děs. Bydlíme v druhém patře bez výtahu a kočárek mám dole v kočárkarně. Nosím kluky ve vajíčkách, ale jen to vejce váží 3kg. Chci si zkusit koupit nějaké nosítko na cesty ke kočárku a pokud se to bude klukům líbit, tak třeba i na výlety. ![]()
@Silvie15 už jsem taky Rambo
bydlíme taky ve 2.patre bez výtahu. Nosím holky dolů ve vložených taškách. Koupila jsem je na bazarku jen pro tento účel, do kočárku nám nepasují. Ve vajíčkách je už neunesu ![]()
Ahoj holky, tak koukam, jak ty vahy deticky dohaneji. U nas tedy spis jen jedna. Za dva dny jim budou tri mesice a maji zhruba 5,4 kg a 4,4 kg. Rozesly se nam uz o kilo. Porodni vahy maji 2,3 a 2,1 v 37+0. Ta lehci ma asi alergii na bilkovinu kravskeho mleka a vubec je chudak porad naka osypana, ma desnou seboreu a ekzem ji migruje kazdou hodinu jinam. Chtela jsem se zeptat..nekdo tady v minulosti psal, ze ma jeho dite taky ABKM, tak se chci zeptat, jestli ma po tom mleku detatko taky tak zapachajici zelenou stolici a prdy a zda taky mene prospiva…? Mame Nutrillon Allergy care..
@Dinadina když má už alergy Care, tak by měla prospívat normálně ne?
chudinka s ekzémem
Já mám sama ekzém a je to dřina udržet to v nějakém přijatelném stadiu
![]()
@Míšek89 tak to nezávidím. My máme domek a stačí když přináším z kočárku do domku nebo mi ještě dělá problém v noci odbrkavani, to kolikrát už je nemůžu udržet jak mě bolí ruce ![]()
@Míšek89 taky jsem nad tím uvažovala, ale chci zkusit nosítka abychom třeba mohli i na výlet někam bez kočárku. ![]()
@radušina naší kluci měli 2420g a 2120g ![]()
@Dinadina u nás měli kluci jen podezření na ABKM, ale naštěstí se to nepotvrdilo. Držím palce ať se to co nejdříve spraví. Jak dlouho je na allergy Care?