My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.8.18 21:52

@radušina ano jak pises je to nekdy na hlavu, ale co muzeme delat…tyhle stavit asi bohuzel vydrzet :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
14.8.18 21:59
@radušina píše:
@terezka.havlickova dvojčata se rodí když už jsou nějaké matčiny strany :mrgreen:

Blbost. Máme troje dvojčata a nikde v rodině po dvojkách ani slechu. :D Tedy dostal jsem se někde do roku 1850. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.8.18 22:31

@Fofrník mi to takto řekla doktorka :nevim: že se ženám rodí dvojčata, tedy větší pravděpodobnost, když ze strany její matky nějaká jsou. Ze strany mé maminky měla dvojky její teta, sestra její maminky mojí babičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
14.8.18 23:16

@terezka.havlickova Na vylete krmim jidlem z termosky, zrovna ted jsem ji nedavno mela u doktorky, kupovala jsem ji uz synovi. https://m.alza.cz/…d4319461.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 06:55

@radušina jednovajky nebo dvojvajky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.18 06:56

@janaapo dekuji za radu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.8.18 07:37

@terezka.havlickova jestli se ptáš co měla ta teta tak holku a kluka takže dvojvajky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.18 11:00

Holky ted v tydnu jsem to poprve dostala a je to teda des…prijdu si jako by me podrezali :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
20.8.18 09:40

@terezka.havlickova to ti nezávidím, mě to teď už asi taky čeká když jsem přestala kojit.

Holky co už dáváte příkrmy. Jak vám na to dvojčata reagují? Naši jedu 14dni a zatím mi to přijde že se to moc nelepší. Stále jedí kolem 60g každý a hodně plivou. Pusinku otevírají podle nálady. Říkám si jestli to nepřerušit a začít třeba později. :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
20.8.18 22:40

@terezka.havlickova To si po prvnim porodu taky pamatuji, ze me to strasne bolelo. Dalsi snad bude lepsi a lepsi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
20.8.18 22:44

@Silvie15 U nas jsou prikrmy asi 3 tydny. Jedna dobry a druha se chyta az ted, tak zkus vydrzet. Drtis jim to vidlickou nebo mixujes? Ja jim to napred umixovala a ted to mackam vidlickou, radila mi to doktorka, tak to plivaly obe, ale ted uz fakt super, kolik toho sni to nevim, to fakt nevazim, ale hodne :lol: vetsinou maji mrkev, cuketu, bramboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
21.8.18 08:45

@janaapo asi zkusím taky mačkat vidličkou. Zatím jsem mixovala a asi je to na ně moc tekuté. Doktor mi řekl ať si koupím jednu hotovou abych věděla jak to má vypadat, ale mě to přijde moc řídké. Vždyť to by šlo někdy i vypít přes láhev :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.8.18 11:42

Tak to ja davam skoro tuhe :lol: , proste rozmackana brambora, vyndam to derovanou naberackou a mackam, pripadne pridam trochu vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
21.8.18 14:55

@janaapo zkusím, snad to bude lepší. :-) Zavádíte už někdo i maso? Všude jsem četla řečtiny jak dávají přesnou porci masa na xgramu zeleniny. Já bych to dělala od oka, ale asi je to větší věda než jsem myslela. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
21.8.18 18:52

@Silvie15 já už dávám maso a dávám to od oka, nikde jsem nic o poměrech nečetla :lol: udělám třeba zeleninu a přimíchám do toho skleničku masozeleninového příkrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí