Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@janaapo přesně měla jsem pocit že budu potřebovat kamión abych vše nabalila sebou ![]()
@janaapo taky jsem začala balit a mám takový myslenky jestli to nevzdáme…ještě jsem nic moc nepřipravila a máme toho to je děs.. ![]()
@janaapo já sem moc ráda, že zatím kojení stačí i když teď Ondrovi vylezly první zuby. Dvě noci prorval až jsem z toho dostala zánět do prsa. Naštěstí tvarohový zabal pomohl rychle. A musím říct, že se máme naco těšit až na ty naše miminka přijde puberta. To co teď předvádí naš 12 letý synacek
A pak to bude dvojmo. ![]()
@Eví2 Jj, taky
14. jsem nastoupila na preventivni hospitalizaci a pred pulnoci mi praskla voda, za hodku uz byly venku, tatinek to nestihl ![]()
Vsem moc dekujeme ![]()
Ahoj holky. Jak to jde? Chci se jen zeptat. Jak vám spí 4-5 měsíční děti. Já už jsem úplně off. Kluci spávali od 19:30 do cca 4 úplně krásně a teď katastrofa. Už několik týdnů od 23:00 do 3:00 hrozný kravál, řev a nic nezabírá. Dokud u nich stojím a držím za ruku je klid, ale když si jdu lehnout tak děs. Spím třeba 5 hodin a to ještě po 20 minutách maximálně. ![]()
@Silvie15 ty jo to musíš být úplně zombie…
já tohle teda neznám (ťuk ťuk), ale myslím, že bych je už měla dávno v posteli a tatínka na gauči ![]()
@Míšek89 tak já je mám v posteli už od jednoho měsíce. Jsou ve svých hnizdeckach a spí pod sebou
tatínek bydlí se starším synem v pokojíčku
je to pro mě jednodušší. Přes den jsou v postýlce v hnizdeckach. A musím říct že mi to tak vyhovuje. Tatínek se přestěhuje zpět až budou spinkat celou noc. Asi…
@radušina píše:
@Míšek89 tak já je mám v posteli už od jednoho měsíce. Jsou ve svých hnizdeckach a spí pod seboutatínek bydlí se starším synem v pokojíčku
je to pro mě jednodušší. Přes den jsou v postýlce v hnizdeckach. A musím říct že mi to tak vyhovuje. Tatínek se přestěhuje zpět až budou spinkat celou noc. Asi…
@Silvie15 vidíš, udělej to taky tak. Musíš spát! Spokojená maminka je základem spokojené rodiny!
@Míšek89 kluci spávali úplně krásně, taky jsem si to pochvalovala, ale teď z ničeho nic začali takhle blbnout. @radušina a nebojíš se o ně? Já se furt tomu spaní s námi v posteli snažím vyhnout. Bojím se je nechat v noci spát bez monitoru, páč kluci spí jen na břiše a tak se bojím SIDS.
No zombie je že mě hrozný. Naštěstí si vzal manžel o víkendu kluky na starost tak jsem se alespoň trochu prospala. Ale taky říkal že s tím musíme něco udělat, že se bojí abych tady sebou přes den nesekla. Mám problém s nízkým tlakem a občas to semnou pěkně točí. Minulý týden jsem byla u dr na kontrole a po vyběhnutí 2 patra, jsem měla tlak 90/50
![]()
@Silvie15 já mám taky nízký tlak a jak píšeš, točí se se mnou někdy celý svět. Je to nepříjemné, zvyšuji kávou,hořčík beru a nějaké vitamíny, abych fungovala. Právě když je mám v těch hnizdeckach vedle sebe tak je pěkně slyším. Na nočním stolku mám nachystaný nutrilon a v termosce teplou vodu, takže když mají hlad rychle nachystám, nají se, odbrknou a zase spí.
potom umyju lahvičky a jdu zase spát. Když jsou nevrli podám jim svoji ruku, nebo je pohladím a spí spokojeně dál. Když máš strach tak si dej ty monitory pod ně na postel. Já je mám taky, ale nepoužívám je. Jen ze začátku cca měsíc jsem je zapinala. Je pravda, že mi teda spí na zadech nebo na boku. V hnizdeckach nikde necestuji a jak je položím tak je najdu maximálně otočí hlavičkou jak potřebují. Můžeš zkusit a uvidíš. ![]()
Jinak klukům budou za čtyři dny čtyři měsíce. A opravdu se mi to takto lépe dělá. ![]()
Zdravím vás děvčata, vybírám zrovna postýlku. Můžete se prosím podělit o tipy, kterou postýlku koupit? Stačí ta obyčejná z Ikey? Díky ![]()
@llenuskall máme obyc z Ikei a je v pohodě. Vyhrála i v dtestu ![]()
@radušina zkusím to navrhnout doma. Manžel se s nimi boji spát. Říkal že jestli si je vezmu do postele, půjde spát vedle. ![]()