Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky trpíte některá na migrény?
A teď mi taky začaly padat vlasy
používám biosil-plus co mi doporučila sestrenka. Doufám že to zabere dřív než budu plešatá ![]()
@radušina migreny ne, ale na padani vlasu mam taky biosil a vlasy padaji ale rozhodne min nez zacaly padat…
Holky co davate prikrmy, tak se chci zeptat…jak to delate, kdyz chcete jet na vylet a k obedu mate prikrm??? Snad to neni uplne blba otazka
@radušina píše:
Holky trpíte některá na migrény?
A teď mi taky začaly padat vlasypoužívám biosil-plus co mi doporučila sestrenka. Doufám že to zabere dřív než budu plešatá
Taky beru Biosil. Úplně mi vypadaly vlasy z koutů
hrůza. Teď už mi tam začínaji růst nový vlásky, takový ty malinký, co mi budou pak trčet ![]()
@terezka.havlickova píše:
Holky co davate prikrmy, tak se chci zeptat…jak to delate, kdyz chcete jet na vylet a k obedu mate prikrm??? Snad to neni uplne blba otazka
No já to dělám tak, že jedem na výlet až po obědě
Až budou holky ve sporťáku, tak mám v plánu krmit v něm. Jinak krmime jen doma v lehátkách.
@Míšek89 jasne…a kdyz jim to k obedu davas teple jak to budes delat na vylete? ![]()
@terezka.havlickova všude mají mikrovlnky, v nákupákách v těch bybypointech třeba. Nebo někde poprosíš obsluhu jestli by ti to neohrala, třeba na benzínce, ve stánku, restauracích…
@terezka.havlickova máme v autě ohřívač lahví a příkrmů. ![]()
https://www.feedo.cz/…eed-me-2018/
@terezka.havlickova v pohodě, od toho skupinu máme.
jezdíme s klukama dlouhé trasy, tak musíme být vybavení. ![]()
Dnes byly moje nervové vlákna pěkně pocuchane.
Kluci oba ječeli dobré půl hodiny, ale tak moc, že jsem musela odejít z ložnice a jít se uklidnit do jiného pokoje. Když jsem uklidnila jednoho druhý se rozerval a naopak.
tak jsem odešla a nechala je řvát asi deset minut.
potom jsem přišla pohladila dala dudlíky a spali. Je to někdy fakt na palici. Člověk neví co má první dělat. Vždy mě to strašně vyčerpá. Jsem zvědavá jak budu stíhat staršího syna jde do první třídy
manžel dělá do večera
to se už fakt pos… ![]()