My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
13.8.18 20:55

@terezka.havlickova to taky, někdy to musí být premiéra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 06:37

@radušina no rikam si jak je mozne, ze zrovna my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.8.18 07:29

Holky trpíte některá na migrény?
A teď mi taky začaly padat vlasy 8o používám biosil-plus co mi doporučila sestrenka. Doufám že to zabere dřív než budu plešatá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 10:00

@radušina migreny ne, ale na padani vlasu mam taky biosil a vlasy padaji ale rozhodne min nez zacaly padat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 10:01

Holky co davate prikrmy, tak se chci zeptat…jak to delate, kdyz chcete jet na vylet a k obedu mate prikrm??? Snad to neni uplne blba otazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
14.8.18 10:35
@radušina píše:
Holky trpíte některá na migrény?
A teď mi taky začaly padat vlasy 8o používám biosil-plus co mi doporučila sestrenka. Doufám že to zabere dřív než budu plešatá :roll:

Taky beru Biosil. Úplně mi vypadaly vlasy z koutů :roll: hrůza. Teď už mi tam začínaji růst nový vlásky, takový ty malinký, co mi budou pak trčet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
14.8.18 10:36
@terezka.havlickova píše:
Holky co davate prikrmy, tak se chci zeptat…jak to delate, kdyz chcete jet na vylet a k obedu mate prikrm??? Snad to neni uplne blba otazka

No já to dělám tak, že jedem na výlet až po obědě :lol: :lol: Až budou holky ve sporťáku, tak mám v plánu krmit v něm. Jinak krmime jen doma v lehátkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 11:14

@Míšek89 jasne…a kdyz jim to k obedu davas teple jak to budes delat na vylete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 11:15

@Míšek89 jo takovy ty stetky jak a tomu rikam to je des :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
14.8.18 12:28

@terezka.havlickova všude mají mikrovlnky, v nákupákách v těch bybypointech třeba. Nebo někde poprosíš obsluhu jestli by ti to neohrala, třeba na benzínce, ve stánku, restauracích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
14.8.18 13:31

@terezka.havlickova máme v autě ohřívač lahví a příkrmů. :-)
 https://www.feedo.cz/…eed-me-2018/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 13:41

@Míšek89 @Silvie15 holky díky a omlouvám se, že mám takove otázky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
14.8.18 14:56

@terezka.havlickova v pohodě, od toho skupinu máme. :-) jezdíme s klukama dlouhé trasy, tak musíme být vybavení. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.8.18 18:12

Dnes byly moje nervové vlákna pěkně pocuchane. :? Kluci oba ječeli dobré půl hodiny, ale tak moc, že jsem musela odejít z ložnice a jít se uklidnit do jiného pokoje. Když jsem uklidnila jednoho druhý se rozerval a naopak. :zed: tak jsem odešla a nechala je řvát asi deset minut. :oops: potom jsem přišla pohladila dala dudlíky a spali. Je to někdy fakt na palici. Člověk neví co má první dělat. Vždy mě to strašně vyčerpá. Jsem zvědavá jak budu stíhat staršího syna jde do první třídy 8o manžel dělá do večera :cert: to se už fakt pos… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.18 21:50

@Silvie15 super..diky moc za radu @Míšek89

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat