My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
12.8.18 09:57

@janaapo :potlesk: ty jo to utíká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 10:47

@janaapo parada…nam uz se asi zacinaji taky prorezavat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
12.8.18 12:06

@janaapo @terezka.havlickova u nás taky, kluci mají pořád zvýšenou teplotu a úplně mi odmítají mléko. Jsem už úplně ko. Navíc našemu menšímu prvně rostou spodní špičáky. I doktor se divil. Prý můžou růst dlouho a třeba je ještě ty jedničky předeženou, ale zatím to nevypadá. Čím dál víc mu lezou ty špičáky. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 14:01

@Silvie15 no to je pekny…holky jsou taky co se tyce jidla des a jak si cpou ruce do pusy az extremne silene…ani se ti nedivim, ze jsi ko uplne te chapu…drz se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
12.8.18 20:13

@terezka.havlickova děkuji :srdce: jako fyzicky to ještě jde, ale ta psychika. :think: kdyby alespoň v noci spali, ale poslední dobou jsou noci úplná katastrofa. Snad už to období přejde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.18 06:38

@Silvie15 nekdy si rikam, ze ta psychika je nekdy horsi nez kdyz je clovek unaveny fyzicky…jako jen priklad..moje sestra nesnese, kdyz ma dite oslintane ruce nebo pusinku no jo deti a slintaji to by nikoho nenapadlo…dobre vadi ji to, ale tech kecu jako jezis podej mi vlhceny ubrousek ta je zase cela uslintana…reknu vam jednu vec moje sestra zatim deti nema, ale rozhodne ji nepreju dvojcata, protoze ta by je nestihala prebalit, ale utirat aby nebyly uslintany jo, ale ze reknu ja, ze mi vadi jak si holky rvou ruce do pusy a silene u toho mlaskaji to nedokaze teda zase pochopit ona…no proste psychika okolo deti, ale zaroven vsude okolo…nebo aspon u nas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.8.18 07:32

@terezka.havlickova tak to by tvá sestra u mých kluků omdlela :P ne že jsou uslimtany oni ještě vypouští s pusinek bublinky :lol: ruce mají mokré tak, jako by je v té ústní lázni stále machali a mám pocit, že si tam ty pěstičky jednou strčí tak, až je nevyndaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.8.18 08:33

@terezka.havlickova tak u nad by to tvoje sestra měla taky těžké. Minule při 20 minutové cestě ke tchyni mi kluci proslintali bodyčko až do půlky břicha. Musela jsem je převlékat. A když pasou tak jim tečou sliny úplně vtipně. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.18 10:20

@Silvie15 @radušina no jo moje sestra…tesim se az bude mit svoje dite moc se tesim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.8.18 13:13

@terezka.havlickova kolik má sestra roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.18 14:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
13.8.18 14:39

@terezka.havlickova a děti ještě nechce? Dvojčata máte v rodině? Já zjistila že je máme v rodině až když jsem je sama čekala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.18 17:19

@Silvie15 chce nechce u ni těžko říct…u přítele v rodině vzdáleně jsou dvojvaječná, ale to nám je asi jedno…jednovajky to se prostě tak stane a myslím, že je jedno jestli jsou v rodine nebo ne…ale smála bych se do konce života kdyby je měla i moje sestra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.8.18 20:12

@terezka.havlickova dvojčata se rodí když už jsou nějaké matčiny strany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.18 20:52

@radušina tak z mé strany nejsou nikde až u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat