My a dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.8.18 10:11

@Míšek89 @Silvie15 tak to vám holky teda vůbec nezavidím…my bydlíme v baraku v přízemí a teda i tak toho mam dost…jaký nosítka myslíte????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.8.18 10:31

@terezka.havlickova ještě nemám vybráno. Pojedu do jednoho obchodu zaměřeného na nosítka a vyzkoušíme co nám sedne. Zatím bych byla ale asi pro manducu nebo něco podobného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 11:12

@Silvie15 a to myslíš nosit obě…zrovna tu manducu jsem našla jen pro jedno dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.8.18 11:19

@terezka.havlickova myslím pro jednoho. Dolů mi stačí když si jednoho dám do nosítka a druhého vezmu do ruky a když se jim nošení bude líbit koupíme ještě jedno nosítko a budeme na výlety nosit s manželem každý jednoho. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.18 11:23

@Silvie15 tak to potom chápu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.8.18 11:35

@terezka.havlickova nosit oba by moje záda taky pěkně trpěla. :-D a hlavně dvě nosítka najednou se nosit nedají. Musela bych mít to speciální pro dvojčata nebo mít jednoho v nosítku a druhého v šátku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.8.18 12:35

@Silvie15 uz je na tom AC asi 9 tydnu. Kdyz jsme po ctyrech tydnech zkusili dat normalni Hipp, tak se ji vratil ekzem na tvarich a byla nespokojena. Jenze ted ma ty stavy nespokojenosti a mozna brichaboly taky dost a ekzem se ji objevuje taky, tak nevim. Ale pravda je, ze po normalnim um dost zvracela a po tom AC to nema. A u kluku jste to zjistili jen tou eliminacni dietou nebo vam delali testy? Vsude jsem cetla, ze se to zjistit neda, ale ted mi kamaradka rikala, ze jeji dveri na alergologii delaji testy, ktere jsou pry spolehlive a dokazi to odhalit..ale nevim, doktor o tom nic nerikal. Na zacatku zari jdeme na alergologii, tak uvidime, co vymyslime..
@Míšek89 to si taky myslim, ze by uz mela prospivat, kdyby to byla ta alergie. Ale ma to traveni vubec nak pochroumane. Kdybych nemela prime srovnani s druhou, tak se mi to treba zdat tolik nebude, ale je mezi nima obr rozdil..ve vysce, vaze, vyprazdnovani, kuzi a i te spokojenosti. Ona je sice takova trpeliva, ale casto je videt, ze ji neco boli/trapi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.8.18 12:55

@Dinadina zkoušeli jsme eliminační dietu, ale taky nám doktor dělal krevní testy na ABKM. A i ty vyšly negativně. Prý v tomhle věku bývají zkreslující, ale stejně nám je udělal. :-) to už by jí mělo být lépe. Ještě může být i kombinace ABKM a intolerance laktózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 13:10

holky teda nevím jak u vás, ale už aby se ochladilo…asi mě odvezou nohama napřed…co ted holky vytvářejí a jak jsou protivný to je děs…chapu, že jsou otravene, utahane teplem, ale to jsme všichni…vím, že tomu chudinky nerozumí, ale někdy se přistihnu jak jim říkám už aby jste chapaly co vám říkam atd…hrabe mi…chci už pořádne ven mezi lidi tohle je des :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: 8o :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
9.8.18 18:59

@terezka.havlickova souhlasím ty vedra jsou šílená :cert: kluci denně ulepeni spoceni a to zítra jdeme na očkování jestli budou ještě protivní tak to bude teprve mazec! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.18 21:41

@radušina tak to drzim palce at to zvladnete co v nejvetsim klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 22:58

@radušina tak jak jste zvladli ockovani???? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
11.8.18 04:11

@terezka.havlickova no po píchnutí řevy neskutečné, úplně jsem byla za ně spocená až na zadku. :roll:. Mají teploty ale zatím nic hrozného a taky jsou nevrli, ale to k tomu asi patří. Doufám, že to bude už dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.18 14:31

@radušina určitě jo uvidis…nas to taky čeka…měli jsem jít přístí týden, ale sestrička nás přeobjednala na další týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
12.8.18 09:04

@Dinadina ABKM ma/mela jedna z mych dcer, stolice zelena, smrduta, ridka… to se spravilo az po zavedeni mrkve. Ja se teda neodvazila vubec dat normalni Hipp. Bala jsem se, ze ji nebude dobre. Vzala jsem to postupne: Neocate, Nutrilon allergy care a ted zkousime asi 14 dni Nutrilon HA. Kojis nebo jsou jen na UM?
Jinak holkam je 5,5 mesice, vazi 6,9 a 6,7 a meri 63 cm a hlasim u te mensi dnes prvni zub!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí