Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jestli muzu doporucit, tak jidelni zidlicku kupujte hlavne s co nejmene zahyby, hodne jednoduchou. Udrzba je totiz nerealna. Syn mel drevenou klasickou a utirat porad vse bylo na palici. Co se tyka piti, tak jsem mu davala lzicku vody. Krasne si zvykl a kdyz ma zizen chce vodu a ne stavu. Myslim, ze do pul roku nedostal napit. Od 4 mesice zacal prikrmy, tak mel vodu ze zeleniny. Holkam zatim nedavam, nechavam je v tom vedru doma. Dostaly jen lzicku vody po jidle, kdyz mely kasel.
@PitryLudvikova Paradni, vzdycky se mi hrozne ulevi, kdyz das vedet, ze jste v pohode. Drzim palce, at uz jen dlabou a tloustnou
Ohradka pro kluky je dokonala, ten mantinel… husta babicka!
@janaapo je pravda, ze kdyz jsou vedra, tak jsme doma i to mi doporucila dr… ![]()
@terezka.havlickova mě by z nich doma hrablo. Chodíme ven i v dešti. Prebehneme na zahrádku a tam je zaparkuju pod pergolou a spí. Doma mi neusnou. Jen tak klimbnou na 20 min…
@Míšek89 ja je právě zkouším po obede do postýlek je to boj, ale pak když prší, tak je na dvoře nemám kam schovat a v kočáře, který stojí bohužel nespí
@terezka.havlickova to samý u nás. Doma je to boj a v kočáře, který stojí spí od 5 měsíců, do ty doby jsem jezdila. 12km denně nebyl problém ![]()
@terezka.havlickova @Míšek89 u nás teda kočárek vůbec nefunguje, ani když jezdí. Jak to děláte aby vám v kočárku spali?
spí sotva 30minut a pak jsou prostě vzhůru, že to dělají doma v postýlce chápu, ale když drncá kočárek tak jsem si myslela že by mohli spát, ale na ně nefunguje ani auto. I když jedeme autem tak po půl hodině jsou vzhůru, už nevím co s nimi dělat. ![]()
@Silvie15 no u nas spi jen kdyz se jezdi a to chteji predevsim drncani…zastavis a za pet minut je po spani, ale dnes po obede v postylkach jedna hodinu a pul a druha temer dve a pul hodiny…holky to byla lahoda ![]()
Já dnes čučela, že Viktorek spal odpoledne čtyři a půl hodiny. Dokonce vynechal jedno krmení. Chodila jsem se dívat jestli se hýbe.
zato Toniček byl vzhůru a chtěl se bavit
pěkně mi spí ve vajíčku, to je vždy nohou houpu až je uspim. V kočárku taky spí, ale chvíli hlavně, když se jezdí.
Tak druhe ockovani za nami…az na malinke rozmrzelosti Marketky to snad proslo v klidu…rikala jsem si, ze bych si injekce nechala dat misto nich kdyby to slo…
Ale ja si vcera zazila taky svoje, byla jsem uz asi po treti na pichnuti vitaminu b12 domu to mam ani ne pet minut…tak jsem se osypala a necitila ret ani jazyk, ze jsem musela zpet aby mi pichli neco proti reakci…holky muzu vam rict, ze jak vsechno projdevzdy v klidu, tak uz jsem dne nebyla ve sve kuzi
![]()
@terezka.havlickova tak to je super. My jdeme za týden na první očkování a docela se bojím jak budou kluci reagovat. Je dobře že je i tobě fajn. Já když jsem měla zánět v prsou tak si na mě manžel vzal naštěstí paragraf. ![]()
Ahoj tak už nám dorazily židličky, ještě musíme trochu povyrůst, ale už se těšíme. Klukům se tam taky líbí, ale ještě je tam moc dávat nechci. Jen jsme zatím zkoušeli. ![]()
@Silvie15 Krasny, kluci vypadaji spokojene a tesi se na prvni dlabanec ![]()