Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím poraďte, jeden známý mi řekl, že bych měla vystřídat všechny programy na prázdno než začnu plnit nádobím a používat ji…ale v návodu se nepíše nic takového? jak jste to dělaly vy?
to jsem opravdu neslyšela a myčka 4roky myje i bez projetí na prázdno ![]()
Tak to jsem ještě neslyšela a to už jsem za svůj život měla 3 nové myčky.
Mám novou myčku - v návodu bylo, že se má pustit na poprvé na prázdno nejkratší program. Samozřejmě se solí a práškem. Mám Beko
Mám myčku Bosch, v červnu to bude pět let. Na prázdno jela před prvním mytím a pouze jeden program a myje ![]()
@kacabah Mám jednu myčku už skoro 14 let a opravdu jsem poprvé nepouštěla všechny programy. Projela jsem ji na prázdno jen se solí, leštěnkou a práškem, na krátký mycí program, a to jen proto, že jsem ji chtěla jako novou projet.
Totéž udělala i tchýně s novou myčkou, před časem i moji rodiče. Nikdy jsem neslyšela o tom, že by se měli zapnout všechny programy a myslím, že je to nesmysl ![]()
Všechny?
To budeš dva dny pouštět myčku na prázdno?
Známý je z oboru?
@RadkaCh píše:
Všechny?To budeš dva dny pouštět myčku na prázdno?
![]()
Známý je z oboru?
Dobrá otázka ![]()
@RadkaCh píše:
Všechny?To budeš dva dny pouštět myčku na prázdno?
![]()
Známý je z oboru?
Myslím, že známý si spíše jen chtěl zahrát na chytrého ![]()
@tterka píše:
Myslím, že známý si spíše jen chtěl zahrát na chytrého
Nebo si taky ze zakladatelky mohl dělat p. delku ![]()
Je možné že si dělal p. delku
ja se na mycku tesila studovala navod a on me videl jak to dopodrobna studuju a je to jasne…je takovy srandista a ja uplne hloupa
diky za info
Včera jsem poprvé zapla novou myčku Bosch (je to má první myčka). Dala jsem sůl podle návodu do zásobníku a projela krátkým programem bez leštidla a prášku. Pak jsem tam naflágala nádobí, dala tabletu a fertig. Krásně umyté a suché na eco program.