Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mame tu samou zavadu, mycka nam to zacala delat asi tyden po zakoupeni… 2× na to byl opravar v zaruce, vymenil pul mycky, prestalo to delat, ale sem tam to udela zase.. neresime to, jedeme tak uz cca 6 let a mycka funguje, sem tam se,,sekne,, ale staci to vypnout, pustit kratky program a jede to zase dal… az odejde uplne, tak vyleti z baraku a vyrobky whirlpool uz nechci nikdy videt.. radeji si priplatim za Bosch, Electrolux.. nebo podobne znacky, ale levne sunky typu Indesit, Whirlpool nema cenu kupovat.Mame vse od whirlpoolu a odesla nam plotynka na elektrickem sporaku-nova 2500, takze jsme bez plotynky, myska blbla hned od zacatku… ![]()
@lopata aha no nam to taky hlásilo tu chybu f3 ale nádobí nebylo vůbec umyté, voda se neodpouštěla, odešel motor.. takže to znamená že chyba f3 má více závad… jinak jak píše až nám ta „svině“odejde už nikdy nechci whirlpool, mám pračku té samé značky a nikdy víc.
Nám se dovnitř načerpá voda a tím to hasne. Už jí to pak zřejmě nežene do trysek a tím pádem to ani neumývá. Nakonec to hodí chybu a vodu to zas odčerpá. Zítra má přijít opravář, tak jsem zvědavá. Myčku máme čtyři roky a byla to ta z nejdražších od Whirlpool. Neustále jak blbec ji omývám, hrnce v ní nemyju vůbec, čistím filtri, sítko…a stejně prd platný…rodiče i tchýně mají Bosch, oboje už asi 15 let a bez sebemenší závady.
Taky se na to pripravujem, jakmile ta Whirlpool odejde, jde na sberak a koupime bosch nebo electrolux, mame pracku electrolux asi 6 let a pere jak nova.. whirlpoolka po 6letech zacala tect a bylo po ni prd…
Dobrý den máte prosím někdo zkušenost s chybou na mycce f9??? Nemohu ani najít návod co to může být děkuji všem za odpověď?
Dobrý den, naše myčka hlásí číslo 15 a bliká, nevíte o tom něco? Máme Whirlpool ![]()
@jaruškaveveruška píše:
Dobrý den, naše myčka hlásí číslo 15 a bliká, nevíte o tom něco? Máme Whirlpool
Máme Whirlpool a 15 jsem nikdy neměla. Když se jí něco nezdá, hlásí třeba F6 F9, ale 15 ? Zkus projít internet.