Jaký stůl a židle? Dilema :-)

Andulinečka
12.1.14 22:43

Jaký stůl a židli?dilema :-)

Ahojte :-) sháním stůl a židle a nevím jaké nemůžu si vybrat :think:.Líbí se mi skleněný stůl, vím, že je asi nepraktický ale prostě líbí se mi. A nemůžu si vybrat židle. Máme na oranžovo vymalováno zrovna zeď kde by stál stůl a bílou kuchyň i dveře. Takže by asi nejhezčí byl ten bílý s těmi židlemi ale ještě jsem našla další židle, nebo nakombinovat dvě bílé židle a dvě oranžové :-)v té lince v tom dřevě s čeho ta linka je máme béžové suky tak by mohlo být i to béžové no asi zavřu oči a něco vyberu a nebo vyberu úplně něco jiného. Všichni mi radí vyber co se líbí tobě no a je to :-) :think: nevííím :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
12.1.14 22:45

Stul uprostred a zidle dve uprostred nahore a dve vlevo

http://favi.cz/…idelni-zidle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
12.1.14 22:46

@Andulinečka nechci kazit náladu ale ty kožený židle s těmi vyřízlejma čtverečkama se dost trhaj a hodně lidí je po pár týdnech reklamuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.1.14 22:48

@Andulinečka
taky bych si vybrala bily stul uprosred, i s tema zidlama co u nej jsou. barvu zidli bych nekombinovala, prislo by mi to kycovity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.1.14 22:50

Nekombinovala bych dva typy židlí, ani dvě barvy. Buď všechny stejné anebo každou jinou (stylově i barevně, ale tomu musí odpovídat designem celá místnost).
Máte výraznou barvu na stěně, takže bych byla s barvou židlí decentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.1.14 22:51

Za mě stůl i židle v bílé barvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.14 22:51

Nahodou kombinace jsou super. Neni to kyc, kdyz to umis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
12.1.14 23:03

Ještě tohle :-)buď teda ten bílý uprostřed s židlemi nebo kombinaci židlí bílá oranžová, a nebo tento??? je jiný co myslíte? aspoň nebudu muset tak vybírat a rozhodovat se. Myslím, že do kuchyně by se hodil.

• Citovat
  • Upravit
11117
12.1.14 23:14

Ty zidle s tema ctvereckama mi silne evokuji silenou porevolucni modu…

ty spodni celkem ujdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
12.1.14 23:18
@anickadomnik píše:
@Andulinečka nechci kazit náladu ale ty kožený židle s těmi vyřízlejma čtverečkama se dost trhaj a hodně lidí je po pár týdnech reklamuje

Pokud máš opravdu kvalitní, kožené - ne žádnou náhražku, tak se netrhají. Mám podobný, ale robustnější typ doma :-) + masivní dřevěný stůl :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
12.1.14 23:19

Ale tyhle židle mají úplně děsný ty nohy :think: ty se mi teda nelíbí. Styl super, ale ty nohy 8o

• Citovat
  • Upravit
teresa20
12.1.14 23:24

Noo zrovna taky teď řeším koupi stolu a židlí, ale tady z tvých obrázků bych si asi nevybrala :think: Z toho, co píšeš, tak bych šla do těch bílých, ovšem ty kovové nohy k tomu, to fakt není hezké :nevim: Ty hnědé židle se mi na pohled líbí, ale nedovedu si představit interiér, kam by se to hodilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1869
12.1.14 23:26

Me se to vubec nelibi. Stul je ok, ale pujde na nem videt kazde zrnko prachu, cmouha. Ty zidle mi prijdou jako z nemeckyho katalogu z osmdesatych let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
12.1.14 23:45

Taky skleněný stůl nemusím, ale pokud je to Tvůj sen, splň si ho. Rozhodla bych se pro ten bílý a židle ty vespod a také bílé, určitě ne ty se čtverečky. A kombinace barev.. Za mne proč ne. Taky budu mít asi dvě barvy židlí (bílá a červená) a na návrhu designérky to vypadá skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.1.14 23:49

Oranžový stůl, béžové židle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie