Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Andulinečka nechci kazit náladu ale ty kožený židle s těmi vyřízlejma čtverečkama se dost trhaj a hodně lidí je po pár týdnech reklamuje
@Andulinečka
taky bych si vybrala bily stul uprosred, i s tema zidlama co u nej jsou. barvu zidli bych nekombinovala, prislo by mi to kycovity…
Nekombinovala bych dva typy židlí, ani dvě barvy. Buď všechny stejné anebo každou jinou (stylově i barevně, ale tomu musí odpovídat designem celá místnost).
Máte výraznou barvu na stěně, takže bych byla s barvou židlí decentní.
Ještě tohle
buď teda ten bílý uprostřed s židlemi nebo kombinaci židlí bílá oranžová, a nebo tento??? je jiný co myslíte? aspoň nebudu muset tak vybírat a rozhodovat se. Myslím, že do kuchyně by se hodil.
Ty zidle s tema ctvereckama mi silne evokuji silenou porevolucni modu…
ty spodni celkem ujdou.
@anickadomnik píše:
@Andulinečka nechci kazit náladu ale ty kožený židle s těmi vyřízlejma čtverečkama se dost trhaj a hodně lidí je po pár týdnech reklamuje
Pokud máš opravdu kvalitní, kožené - ne žádnou náhražku, tak se netrhají. Mám podobný, ale robustnější typ doma
+ masivní dřevěný stůl ![]()
Ale tyhle židle mají úplně děsný ty nohy
ty se mi teda nelíbí. Styl super, ale ty nohy ![]()
Noo zrovna taky teď řeším koupi stolu a židlí, ale tady z tvých obrázků bych si asi nevybrala
Z toho, co píšeš, tak bych šla do těch bílých, ovšem ty kovové nohy k tomu, to fakt není hezké
Ty hnědé židle se mi na pohled líbí, ale nedovedu si představit interiér, kam by se to hodilo ![]()
Me se to vubec nelibi. Stul je ok, ale pujde na nem videt kazde zrnko prachu, cmouha. Ty zidle mi prijdou jako z nemeckyho katalogu z osmdesatych let ![]()
Taky skleněný stůl nemusím, ale pokud je to Tvůj sen, splň si ho. Rozhodla bych se pro ten bílý a židle ty vespod a také bílé, určitě ne ty se čtverečky. A kombinace barev.. Za mne proč ne. Taky budu mít asi dvě barvy židlí (bílá a červená) a na návrhu designérky to vypadá skvěle.
Ahojte
sháním stůl a židle a nevím jaké nemůžu si vybrat
.Líbí se mi skleněný stůl, vím, že je asi nepraktický ale prostě líbí se mi. A nemůžu si vybrat židle. Máme na oranžovo vymalováno zrovna zeď kde by stál stůl a bílou kuchyň i dveře. Takže by asi nejhezčí byl ten bílý s těmi židlemi ale ještě jsem našla další židle, nebo nakombinovat dvě bílé židle a dvě oranžové
v té lince v tom dřevě s čeho ta linka je máme béžové suky tak by mohlo být i to béžové no asi zavřu oči a něco vyberu a nebo vyberu úplně něco jiného. Všichni mi radí vyber co se líbí tobě no a je to
nevííím