Mykóza - Canesten nezabírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
2.6.15 11:35

Řešit s lékařem a ne tady s celým národem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
2.6.15 11:41
@Rexlin píše: Řešit s lékařem a ne tady s celým národem.

No, asi jak s kterým, já mám pocit, že většina neřeší problém jak vyléčit, ale jak využít co nejvíc medikamentů…aspoň mně po všech těch medikamentech definitivně pomohla až ta strava. :nevim: Protože kvasinka se může rozmnožit, jen když pěkně přikrmuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.6.15 11:49

@ireeenka No víš, i kdyby měl člověk pochodit víc lékařů, tak mi to přijde vhodnější než toto veřejné ptaní se…
Dá se to řešit, ale když už bych měla nějaký problém, pohledám na netu a vyzkouším, ale neptala bych se a už vůbec o tom nic nevypisovala, to je celé… (no, strava může pomoci, je li důsledná…což může být, jak jsem viděla u jedné známé, velkou překážkou. Bez cukru totiž ani ránu. To se pak těžce radí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
2.6.15 11:55
@Denisa76 píše:
jenamazol je silnější ;)

mi nepomohl ani ten, jedině doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
2.6.15 11:59

Máš kvasinku v těle. Je potřeba se ji zbavit komplexně. Canesten zaberejen lokálně a na chvíli. Udělej si ráno plivací test. Ráno hned jak vstaneš plivni do sklenice s vodou, vydrž půl hodiny a pokud se slina bude držet na hladině, nejšpíš kvasinku nemáš, ale pokud se slina bude držet u dna nebo udělaá takové provázky tak kvasinku máš a je potřeba nasadit dietu. V tvém případě ji určitě budeš mít. Dieta spočívá v tom, že se nejí bílá mouka(pečivo, těstoviny, knedlíky atd) sladké, mléčné výrobky (kromě jogurtu bílého).Dieta je rozsáhlejší, ale myslím, že tenhle základ stačí. Jo a je dobré jíst kokosový olej ten zabranuje kvasinkám usadit se ve střevech, nebo Hylak forte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.6.15 12:00

Lomexin 600 je fajn a zvenka mazat canestenem a zkus držet tu protikvasinkovou dietu, vím, je to strašný, ale na druhou stranu budeš mít od kvasinek pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
2.6.15 12:10

Jinak ještě tak bokem, hodně lidí se ptá, proč nemají problém s kvasinkama i ostatní lidé, když jedi pečivo a sladké atd. ALe vetšina populace JE zakvasněna a překyselená, jen se to u každého projevuje jinak, kvasinka a překyselení má veliké spektrum projevů. U miminek jsou to atopické ekzémy(při držení diety „atopák“ zmizí),různé ekzemy s ložisky, vyrážky atd. U dospělých, problémy s pletí, nadýmaní, svědění hlavy a uší, pocení, MIGRÉNA, plísně na kůži, plísně na nehtech. A mnoho další.. Někdy se doporučuje, po sladkém vypít trochu sody. ta se prý na sladké naváže a dostane se až ke kvasince, kde ji soda zničí. Po té je ale potřeba držet dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.15 12:13
@Daša 2 píše:
mi nepomohl ani ten, jedině doktorka.

mě pomohl, ale nesmím to mít hodně rozmnožený :mrgreen: jinak mám doma neustále při ruce od doktora Diflucan ten zabere okamžitě. Chodím velmi často do bazénu takže mrchy mají pré :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí