Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rexlin píše: Řešit s lékařem a ne tady s celým národem.
No, asi jak s kterým, já mám pocit, že většina neřeší problém jak vyléčit, ale jak využít co nejvíc medikamentů…aspoň mně po všech těch medikamentech definitivně pomohla až ta strava.
Protože kvasinka se může rozmnožit, jen když pěkně přikrmuješ…
@ireeenka No víš, i kdyby měl člověk pochodit víc lékařů, tak mi to přijde vhodnější než toto veřejné ptaní se…
Dá se to řešit, ale když už bych měla nějaký problém, pohledám na netu a vyzkouším, ale neptala bych se a už vůbec o tom nic nevypisovala, to je celé… (no, strava může pomoci, je li důsledná…což může být, jak jsem viděla u jedné známé, velkou překážkou. Bez cukru totiž ani ránu. To se pak těžce radí)
@Denisa76 píše:
jenamazol je silnější
mi nepomohl ani ten, jedině doktorka.
Máš kvasinku v těle. Je potřeba se ji zbavit komplexně. Canesten zaberejen lokálně a na chvíli. Udělej si ráno plivací test. Ráno hned jak vstaneš plivni do sklenice s vodou, vydrž půl hodiny a pokud se slina bude držet na hladině, nejšpíš kvasinku nemáš, ale pokud se slina bude držet u dna nebo udělaá takové provázky tak kvasinku máš a je potřeba nasadit dietu. V tvém případě ji určitě budeš mít. Dieta spočívá v tom, že se nejí bílá mouka(pečivo, těstoviny, knedlíky atd) sladké, mléčné výrobky (kromě jogurtu bílého).Dieta je rozsáhlejší, ale myslím, že tenhle základ stačí. Jo a je dobré jíst kokosový olej ten zabranuje kvasinkám usadit se ve střevech, nebo Hylak forte.
Lomexin 600 je fajn a zvenka mazat canestenem a zkus držet tu protikvasinkovou dietu, vím, je to strašný, ale na druhou stranu budeš mít od kvasinek pokoj
Jinak ještě tak bokem, hodně lidí se ptá, proč nemají problém s kvasinkama i ostatní lidé, když jedi pečivo a sladké atd. ALe vetšina populace JE zakvasněna a překyselená, jen se to u každého projevuje jinak, kvasinka a překyselení má veliké spektrum projevů. U miminek jsou to atopické ekzémy(při držení diety „atopák“ zmizí),různé ekzemy s ložisky, vyrážky atd. U dospělých, problémy s pletí, nadýmaní, svědění hlavy a uší, pocení, MIGRÉNA, plísně na kůži, plísně na nehtech. A mnoho další.. Někdy se doporučuje, po sladkém vypít trochu sody. ta se prý na sladké naváže a dostane se až ke kvasince, kde ji soda zničí. Po té je ale potřeba držet dietu.
@Daša 2 píše:
mi nepomohl ani ten, jedině doktorka.
mě pomohl, ale nesmím to mít hodně rozmnožený
jinak mám doma neustále při ruce od doktora Diflucan ten zabere okamžitě. Chodím velmi často do bazénu takže mrchy mají pré ![]()