Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@calypso7 píše: Více
Dulezite je zjistit, co u vas zere. Vetsina lidi si za mysi muze sama. Ma mouku v papirovych pytlicich nebo nekde na topeni vystaveny stary chleba a velice se divi, ze ma doma mysi.
I celofan mysi prokousou - napr. těstoviny.
Jeden rok jsme měli doma nekolik myši. Nevíme vůbec důvod, ale to je jedno.
Tolik nakousanych věci jsem nikde neviděla. Poprvé jsme viděli, že ty myši nakousaly krabice od mlíko. Prostě myši nakousaly kde co.
Nic jsme nechytli. Ale když jsem se ráno oblékala do práce, tak jsem měla pomocenou halenka od myši. To byl děsný smrad.
Vlastně to byl rejsek. No jako nevím co to bylo za rok a proč to byla invaze myši/rejsků, ale bylo to strašný.
I sousedi kolem to řešili. ![]()
Nejhorší bylo, že prostě všude byl trus a moc. Nikde jsme nic nenechávali, uklizeli a desinfikovali.
Pac ty mrchy lezly na stůl.
![]()
A to jsme měli doma psa, co je chytal sem tam. ![]()
Dávám anonymne, jelikož je mi trapně.
@Janča6 píše: Více
po povodních 1997 zemřeli v ČR 4 lidé na leptospirózu
@PaníBovaryová píše: Více
moje mamka okolo roku 1985 pracovala ve staré budově, ráno si vždy uvařila kafe, hrábla do šuplíku a z pootevřené krabice vyndala bez dívání dvě kostky cukru, jednou ji z nějakého důvodu napadlo dát krabici na stůl - kostkový cukr byl plný myších bobků - mamce se nestalo nic, a myš pak chytili pracovníci do pasti na ořech
Starej barák, plno myší. Nejspolehlivější (když není reálné neumožnit jim vniknutí) kočka v baráku. A samozřejmě mít všechno dobře uskladněné a uklízet, mýt plochy, kam se můžou dostat.
@1Janinka1 píše: Více
Souhlas. Ale neni to reseni pro kocici alergiky ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Aha, jasně. Jsem si říkala, že je asi přímo nekonzumovala, ale k něčemu používala. Ale na jídlo k nám nechodila.
Nám se jednou myš dostala nějakým způsobem pod fasádu, pak tam samozřejmě zdohla, ale ten smrad byl neskutečný a trvalo fakt hrozně dlouho, než to smrdět přestalo.