Myslela jsem, že děti spí :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
6.8.12 15:48

@Etcetera78 já mám dvě takové deti ;) a mlčím nebo si to zakřiknu - výborně nám ke spánku pomáhá zavinovačka ;)ale žádná rychlo prostě takovej kokonek, do kterýho se zamotá aby nemohl vysoukat ručky a nebudil se nima ;) http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
6.8.12 15:49

Jo, zlepší se to. Někdy :mrgreen:. U nás se to zlepšilo po roce. A to bych dala cokoliv za to, aby spal aspoň 6 hodin v noci. :zed:

Dcera spala od narození MINIMÁLNĚ 20 hodin denně. Spíš víc.

Takže je to kus od kusu, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.8.12 15:54

Syn od 2 měsíců spí celou noc, ale přes den tak 2 hodinky, a ještě k tomu uřvané dítě, furt musí mít pozornost, musím mu furt povídat, už mě i huba bolí, pořád se rozčiluje, a křičí. Takže vždy se těším na 20hod až bude spát, a já taky.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.8.12 16:34

Mela jsem miminko, ktere tech 20 hodin denne prospalo, ale jen za pomoci zavinovacky a fenu. Zkousely jste jim poustet bily sum? Napr. fen, vysavac apod.? Kdyz vam deti spi jen pul hodinky a pak placi, to znamena, ze jsou nevyspale, protoze nepresly z lehkeho spanku na ten hluboky. Protoze jsou nevyspale, pretazene, nemuzou spinkat a tahne se to tak hodne dlouho, protoze na urovnani spankoveho dluhu je treba nekolik dni, kdy spi normalne. :think:
Zkusila bych to, treba jim to pomuze a vyspinkaji se. :)
Jinak nezbyva nez vydrzet, az je prejde to, co je trapi. :(

• Citovat
  • Upravit
Imane
6.8.12 16:35
@Etcetera78 píše:
@TereuliJa taky jsem se původně těšila na nějakou pikantní veselou historku :-D

Tak se zdá, že mě napadlo to, co vás :oops: :P

• Citovat
  • Upravit
756
6.8.12 16:39

@Hobitka jo tak to znám přesně…sotva jsem si přinesla malého z porodnice, tak byl jak vyměněný. u prsa usínal, ale sotva jsem ho zvedla byl řev…musela jsem ho pořád zabavovat..v šátku být nechtěl…postýlce tuplem ne a v kočáru spal tak 2h. za den…a to celé trvalo 3 a půl měsíce…než jsem přišla na to, že potřebuje krkat aspoň 3× jinak neusne…a taky, že spí jedině v kočáře…tažke jsem pořídila ještě jeden na balkon a tak spí doteď…přes den v kočáře a v noci v postýlce…a myslela jsem, že se z toho zblázníma, ale naštěstí musím s jistotou říct, že se skoro 1× za měsíc něco změní…buď k lepšímu nebo horšímu…my zatím zlepšujeme…stačí dítko pozorovat a dojdeš na to, jak to chce a jak by se to dalo případně nahradit…a já bych do 3 měsíců neřešila nic.je to pořád malé mimi a sám pořádně neví co cchce…a ještě k tomu spaní…od 4 měsíců mi spal přes den z ničeho nic 7 hodin..najednou jem měla strašně moc času :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.8.12 16:48

Já prvních pár měsíců v podstatě prochovala, seděla jsem u počítače, mimino mi dřímalo v náručí, jednou rukou jsem klábosila s holkama :-) Bílý šum super, pouštěla jsem z youtube zurčící potůček, manžel při něm usínal naprosto dokonale, ne tak mimi :-D Ona prostě byla ochotna spát, ale jen na mně, potřebovala cítit tu blízkost, jak jsem spící dítě opatrně přendala do postýlky, tak se vzbudilo a dožadovalo se svého práva na matku, zkoušela jsem i nastrčit do postýlky svoje tričko, ale to jako náhražku nebrala :-D No tak jsem chovala a chovala a chovala, nějak jsem to nakonec přežila, a naštěstí se to pak zlepšilo.
Ale koukám, kolik matek se zde hlásí ke spavým dětem, tak to podle vás se teda píšou ty chytré knížky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
6.8.12 17:04

@Etcetera78 mám skoro 3 měsíční miminko a u nás to opravdu platí. Budil se jen na jídlo a hned zas spinkal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.8.12 17:10
@Sonask píše:
@Etcetera78 mám skoro 3 měsíční miminko a u nás to opravdu platí. Budil se jen na jídlo a hned zas spinkal :D

u nás to vlastně taky platilo, dokud byla Anežka v porodnici, tak platila za zlaté miminko, které se vzorně dopéká a na nic si nestěžuje. Pak asi pět týdnů před TP začala zjišťovat, že má plíce a nějaká práva a začala toho využívat, tak se doktoři rozhodli, že už je dost dopečená a může jít domů :lol: :lol: No a doma to pak bylo tak, jak už jsem popisovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
6.8.12 17:10
@Etcetera78 píše:
Já prvních pár měsíců v podstatě prochovala, seděla jsem u počítače, mimino mi dřímalo v náručí, jednou rukou jsem klábosila s holkama :-) Bílý šum super, pouštěla jsem z youtube zurčící potůček, manžel při něm usínal naprosto dokonale, ne tak mimi :-D Ona prostě byla ochotna spát, ale jen na mně, potřebovala cítit tu blízkost, jak jsem spící dítě opatrně přendala do postýlky, tak se vzbudilo a dožadovalo se svého práva na matku, zkoušela jsem i nastrčit do postýlky svoje tričko, ale to jako náhražku nebrala :-D No tak jsem chovala a chovala a chovala, nějak jsem to nakonec přežila, a naštěstí se to pak zlepšilo.
Ale koukám, kolik matek se zde hlásí ke spavým dětem, tak to podle vás se teda píšou ty chytré knížky! :lol:
:mrgreen: To jsi mě rozesmála s tím manželem, já pouštím na mobilu zvuk fénu (kdybych měla pouštět fén, tak se nedoplatíme :mrgreen: ), malá u toho usíná, ale manžel pokaždé vytuhne o dost dřív než ona :palec:
  • Citovat
  • Upravit
5436
6.8.12 17:14

Ještě mě napadá taková ta závěsná houpačka (kolíbka) pro děti. Nám se osvědčila, prostě jsme ho uhoupali. Byl zavěšený mezi futrama do obýváku, manžel k houpačce přivázal švihadlo, takže se při houpání mohl pěkně z pohovky dívat na telku :mrgreen: A spousta maminek z okolí si ji taky chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
6.8.12 17:15

Ahoj zakladatelko, tak já jsem si to myslela taky :-) On moc nenaspí ani teď, ale od osmi měsíců aspoň zvládá spánek po obědě -někdy 30 minut a někdy i 2 hodiny - takže pokrok tam je :-)

• Citovat
  • Upravit
31216
6.8.12 17:21

No, my jsme takova „divna“ domacnost, takze bilej sum nemam zatim jak vyzkouset (dokud nevymeknu, ale my mame z elektrospotrebicu jen pracku, lednicku, sporak a pocitac…), mame akorat hafo hudebnich nastroju, ale to asi nebude ono (ale nejlip docasne uklidnuje buseni do bubnu :-) ).

Treba by to bylo lepsi, kdyby si mala krkla, ale to se ji od narozeni povedlo jen parkrat, a to jsem s ni zkousela psi kusy…

Pozoruju pozoruju, myslim, ze nic zasadniho malou netrapi. S tim pretazenim nevim, pac kdyz nahodou usne ve dne, nespi v noci, takze ji do toho denniho spanku logicky zas tak nenutim :mrgreen:.

Aspon vidim, ze v tom nejsem sama, je to ode me sice skodolibe, ale povzbudi to :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
7.8.12 08:13

Uf, jak to tady tak čtu, tak jen doufam že moje dítě jednou bude po mě… já jsem spala pořád, ani jíst jsem nechtěla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí