Myslím na jiného - bez nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.14 22:30

Jsem na tom trochu podobne, s tim rozdilem, ze my nemame jeste zadne deti. Bohuzel jsem uz prodelala 3× zamlkly potrat :-(
Jsem vdana 3 roky. Pred tim, nez jsem si vzala meho manzela, tak jsem mela znamost s jednim studentem mediciny. Vzdycky me imponovali chytri chlapi a to on teda byl! Krasne se s nim povidalo, umel naslouchat, ja se s nim citila skvele. Pak jsme se rozesli - ukoncila jsem to ja, touzila jsem odjet do ciziny, do zeme kterou jsem si vysnila…pak jsem se na chvili vratila zpet do vlasti a zase jsme se sesli a chvili spolu byli az jsem potkala sveho manzela a vzala si ho. Musim podotknout, ze jsem si ho vzala opravdu kratce po tom, co jsme se znali. S mym manzelem jsem doposud stastna, on je skvely, trpelivy, chapajici, stara se hezky o me a s jeho rodinnou mam skvely vztahy a on ma zas skvely vztahy s rodinou moji.
Jenze stejne celou tu dobu co jsem za nej vdana mi stale na mysl prichazi onen student mediciny. Musim se priznat, ze jsme se i jednou videli po dobu co jsem za sveho muze vdana. Kdyz jsem letela do Cr navstivit rodice, tak jsme se jeden vecer sesli. Nedoslo na sex. To by me asi vycitky svedomi uzraly ale pusa byla a i tak jsem si to pak silene dlouho vycitala a on psal jeste dlouho po tom, co jsem se vratila zpet za manzelem z Cr. Jenze ja to utla, ze jsem vdana a ze nechci v tom pokracovat. To mi vydrzelo asi rok a stejne jsme si pak zase napsali. Tak si tak obcas napisem, dame skype a ja mam pak vycitky svedomi, ze jsem strasna zradkyne :-( Ale nemuzu si pomoct.
Manzel se pro me stal rodinnou, zazili jsme spolu uz i to zly a to dobry ale uz tam neni takova ta pocatecni zamilovanost, ta chemie, uz spolu ani tolik nespime. Ale mame ho porad strasne rada, laska tam je z my strany a z jeho na 100% taky. Jenze kdyz si vzpomenu na toho druhyho, tak mnou uplne projede elektrizujici proud a myslim na nej. Manzel mi tolik nedokaze naslouchat jako ten druhej, to uz musi bejt jooo problem aby se manzel nachvili zastavil a zacal „poslouchat“.
Mozna je to taky tim, ze jsem se vdavala pomerne mlada, ze zatim nas nespojuje dite…nevim… :nevim:
Tak nevim jak nakonec tohle vsechno dopadne. Jedno vim ale jiste, ze manzelovi nechci nikdy v zivote ublizit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.14 07:52

Ahoj, tak se hlásím do klubu :mavam:. Manžela miluji a nechtěla bych ho nikdy ztratit, ale taky si představuji jaké by to bylo s jedním dotyčným. Vím, že na mě taky myslí, ale já už jsem ho několikrát utla. Sice jsme si jen psali, ale žralo mě svědomí, protože jsem si to představila opačně. Ještě když jsem byla svobodná, tak jsme spolu chodili, já jsem se vrátila k bývalému a nakonec jsem si stejně vzala úplně někoho jiného :D, ale ty myšlenky tam jsou :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.14 11:48

Ano znám to taky…

• Citovat
  • Upravit
2800
6.6.14 23:24

:roll: Já taky… bylo to tam, je a vždy bude, on je pořád sám (rozvedený) a občas se ozve jen tak aby mě slyšel… :roll: vídat se nemůžeme je z ciziny, a nejspíš je to dobře :( to co mám bych neměnila, ale ten čověk zůstal součástí mě. :oops: nejsi v tom sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.6.14 23:49

Taky vím o čem píšeš. Jen u mě s tím rozdílem, že já s tím dotyčným nikdy nic neměla. Šlo jen o šílenou chemii, kterou jsem nikdy s nikým jiným nezažila. Žádný city, jen strašný sexuální napětí. Oba jsme byli zadaní, pak on byl sám, nakonec i já byla sama, psali jsme si, ale pak jsem poznala svého nynějšího manžela a musela jsem se rozhodnout mezi někým ke komu mě to už tolik let přitahovalo a někým, koho jsem vůbec neznala, ale tak nějak jsem cítila, že je to,,ten pravý'' A i když jsem svého rozhodnutí nikdy nezalitovala, stejně jsem hodně dlouho myslela na toho prvního. Ale myslím si, že už jsem ho měla tak zidealizovanýho, že by to ani nemohlo stát za to, protože v mých představách to byl sexuální bůh a naprostej nadsamec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.14 00:10

:D Taky si myslim, ze ho mam spis zidealizovanyho, protoze jsme spolu dohromady ani moc dlouho nechodili. Byly to takovy romanky, tak ho ani poradne neznam s jeho chybama. Ale on by me chtel i ted, porad. Dycky rika, ze si je jistej, ze jednoho dne se to stane a budem spolu a ze by si pral aby jsme spolu mohli byt.
Jenze ja uz mam nakou jistotu tady, vybudovali jsme si s manzelem uz svoje zazemi, jsme uz sehrany. Uz bych asi nesla do toho „neznama“ znova. Ten dotycnej je cizinec :D a je o dva roky mladsi! Tedy je jeste dost mladej a myslim, ze jeho predstavy o me jsou taky dost zkresleny. Kdyby vedel jakej nekdy dokazu udelat headache, tak by byl rad, ze jsem si nakonec vzala jinyho :mrgreen:
kazdopadne jak pise celipipka54, ta chemie tam dycky byla silena :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.14 10:36

Taky to znám. Líbí se mi kolega mého manžela, kterýho jsem viděla jenom jednou, ale i tak na mě moc zapůsobil. Dneska mají přijít znovu a už teď se klepu. Jsem vdaná, mám dvě děti a teď tohle… Manželství máme docela v pohodě, občas zataženo… vyhýbat se tomu novému objevu nemůžu, doma bych těžko vysvětlila proč ho u nás nechci.

• Citovat
  • Upravit
1617
11.9.14 12:56

Tak a já jsem do toho také zapadla. Jsem štastně vdaná 2 děti z předchozího partnerství a jedno 3leté s nynějším manželem jsme spolu 8let a je to skvělé. Ale je pořádv práci. Prac dobu má od 7 do 15 ale bohužel je v práci často od nevidím do nevidím…A moji přátelé jsou tedy jen na pc. na FB přez jednu skupinku akvarystů jsem se seznámila s jedním mužem vezl staršímu synovi do akvárka raka a tak jsme se dali do řeči… no a zjistilo se že si rozumíme. dost mi pomohl i na dálku opravit PC :). a já ted mám ten problém jelikoš v komunikaci s ním je mi moc fajn. tak na něj myslím občas i při sexu s manželem… Ještě že je ale jeden a pul hod od demně daleko. A já nevěru nesnáším… občas mám chuť si nafackovat jen za takové myšlenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.14 20:39

Holky, mluvíte mi z duše. Poslední dobou slev ně flirtujeme s jedním super chlapem, kterého jsem potkala v práci. Ale neni to kolega. Je ženatý a má děti. Já jsem též vdaná a máme dítě ale nějak se nemůžu zbavit myšlenek na něho. Pořád jen tak laškujeme, osobně, po emailech ale číslo jsem mu nedala. Pořád si chci udržet odstup, ale nevím jak dlouho my ti vydrží. O samotě si ke mně nic nedovolil ale on i počkal až jsem mu tykání navrhla sama. Tak si myslím že pokud to na něj neskusím sama tak si bude držet odstup. Já bych si tím hrozně zvedla sebevědomí, že jsem schopná ještě okouzlit i někoho jiného než manžela se kterým jsem už 15 let. A klidně se do mě pusťte :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
27.10.14 20:42
@Anonymní píše:
Holky, mluvíte mi z duše. Poslední dobou slev ně flirtujeme s jedním super chlapem, kterého jsem potkala v práci. Ale neni to kolega. Je ženatý a má děti. Já jsem též vdaná a máme dítě ale nějak se nemůžu zbavit myšlenek na něho. Pořád jen tak laškujeme, osobně, po emailech ale číslo jsem mu nedala. Pořád si chci udržet odstup, ale nevím jak dlouho my ti vydrží. O samotě si ke mně nic nedovolil ale on i počkal až jsem mu tykání navrhla sama. Tak si myslím že pokud to na něj neskusím sama tak si bude držet odstup. Já bych si tím hrozně zvedla sebevědomí, že jsem schopná ještě okouzlit i někoho jiného než manžela se kterým jsem už 15 let. A klidně se do mě pusťte :pocitac:

Proc? Do pruseru se ritis ty, ne my :lol:

• Citovat
  • Upravit
1617
24.11.14 08:51
@Anonymní píše:
Holky, mluvíte mi z duše. Poslední dobou slev ně flirtujeme s jedním super chlapem, kterého jsem potkala v práci. Ale neni to kolega. Je ženatý a má děti. Já jsem též vdaná a máme dítě ale nějak se nemůžu zbavit myšlenek na něho. Pořád jen tak laškujeme, osobně, po emailech ale číslo jsem mu nedala. Pořád si chci udržet odstup, ale nevím jak dlouho my ti vydrží. O samotě si ke mně nic nedovolil ale on i počkal až jsem mu tykání navrhla sama. Tak si myslím že pokud to na něj neskusím sama tak si bude držet odstup. Já bych si tím hrozně zvedla sebevědomí, že jsem schopná ještě okouzlit i někoho jiného než manžela se kterým jsem už 15 let. A klidně se do mě pusťte :pocitac:

No když si ten odstup oba udržíte tak super. I když tahle věc je někdy dost těžká. Jinak o zvednutém sebevědomí?? Jo v tom ti rozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.14 10:25

Psychlogicky je docela známá věc, že nejvíc si idealizujeme vztah, který jsme z nejrůznějších důvodů nemohli rozvinout. Takže většina příspěvků je naprosto pochopitelná.
Jediný rozdíl mezi pohlavím je možná v tom, že chlapi nemívají často ten blok „mám rodinu a manželku“, ale „tak se spolu vyspíme, vždyť ještě o nic nejde…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.14 01:26

Ahojky taky mám stejný problém je to asi rok co nejsem s bývalým tenkrát mě opustil kvůli jiné teď čeká rodinu dlouho jsem se kvůli němu trápila hlavně kvůli tomu že mi přišlo že když o mě neslyšel víc jak měsíc tak mě vyhledaval sám a mě to dělalo falešné naděje nikdy ale nevyslovil abych se vratila a to i mě vyhledaval přes kamarádky se kterýma se moc nemusel mám teď svého přítele a teď čekáme miminko bývalý zase byl za mnou asi před dvěma měsíci a hezky jsme si povídali říkal jak mě vychvaluje před kolegama jak jsem uměla vařit… Byla jsem z toho špatná dva týdny pak zas Dobrý mám hodného přítele nechci mu ublížit ale ted se mi to zas vrátilo a neustále myslím na svého ex a jak bych si ho přála zas vidět i když jsem ráda že nejsme v kontaktu:-( myslíte že podobné pocity mají chlapy i když jsou šťastný?

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
11.12.14 03:37

To bych teda na nej kaslala, kdyby mne opustil kvuli jine, a pak mne vyhledaval! Budes mit svou rodinu tak bud stastna a kasli na nej! Kdyz mam hodneho chlapa a cekam s nim rodinu, tak teda na jinyho nemyslim a ani po nem teda netouzim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.1.15 08:42

Jo jo :) asi to naše pokolení má v krvi, protože já svého také miluji, ale je jeden, který - i když mi nenadbíhá - mě dostává do situace, že ho ráda provokuji, ale lehce a decentně, vidím pak jak by mě asi chtěl, baví mi ho vlastně nenápadně svádět a provokovat. Nevím jak to dopadne, myslím si že nic nikdy nebude, ale znáte to :D. Zatím se nevěry držím jen při představě, jaké je to milování s ním, zavřu oči a vidím to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí