Myslím na jiného - bez nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.7.17 15:20

Ahoj, musím se přidat a někde se vypsat, protože svěřovat se s tím nechci nikomu. Prosím anonym zachovat, nebo celý příspěvek smazat.
S přítelem jsme spolu 5 let, máme fajn vztah, samozrejmě s občasnými výkyvy. Je starší než já. Miluji ho. Ale…nedávno jsem poznala jeho kolegu, ten je mladší než já. A chemie se zde projevila v plné síle. Hrozně mě přitahuje, často o něm přemýšlím. Vím, že to musím udržet v těchto mezích, určitě si nechci rozvrátit vztah, vím, že chci být a žít jen s mým přítelem. Ale když je někdy příležitost ho vidět, cítím takovou tu vnitřní radost, napětí. Samozrejmě ho vidím vždycky jen za přítomnosti mého partnera, takže nic nehrozí, nedávám na sobě ani nic znát. Mám přítele, který má jasně určené hranice a přes ty vlak nejede, neodpustil by ani nevěru a ani pokus o ni. Takže si dávám velký pozor, o to více pak fantazíruju doma a současně si to vyčítám kvůli partnerovi.
Potřebovala jsem to někde ventilovat, jinak by mi z toho už asi definitivně hráblo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.17 10:15
@Anonymní píše:
Ahoj, musím se přidat a někde se vypsat, protože svěřovat se s tím nechci nikomu. Prosím anonym zachovat, nebo celý příspěvek smazat.
S přítelem jsme spolu 5 let, máme fajn vztah, samozrejmě s občasnými výkyvy. Je starší než já. Miluji ho. Ale…nedávno jsem poznala jeho kolegu, ten je mladší než já. A chemie se zde projevila v plné síle. Hrozně mě přitahuje, často o něm přemýšlím. Vím, že to musím udržet v těchto mezích, určitě si nechci rozvrátit vztah, vím, že chci být a žít jen s mým přítelem. Ale když je někdy příležitost ho vidět, cítím takovou tu vnitřní radost, napětí. Samozrejmě ho vidím vždycky jen za přítomnosti mého partnera, takže nic nehrozí, nedávám na sobě ani nic znát. Mám přítele, který má jasně určené hranice a přes ty vlak nejede, neodpustil by ani nevěru a ani pokus o ni. Takže si dávám velký pozor, o to více pak fantazíruju doma a současně si to vyčítám kvůli partnerovi.
Potřebovala jsem to někde ventilovat, jinak by mi z toho už asi definitivně hráblo.

Jsem na tom docela podobně. S manželem máme 7 let bezproblemoveho vztahu, 4 roky jsme manželé a máme 2 plánované děti. Manžel je vzorný a já za něj můžu byt jen ráda. Samo, že jsou věci, které bych malinko změnila. 5 let jsem byla na mateřské a nikdy mě nenapadlo, že budu někdy řešit takovou situaci.
S manželem od května pracujeme v jedné firmě, ale kvůli dětem jsme na protisměně, takže se vídáme jen o víkendech. Jsem ve výrobě a je tam většina chlapů. Na mé směně dělá i můj kamarád, se kterým se známe už dříve, ale spíš jsme se jen potkávali náhodou. Nikdy mě nijak nezaujal. Znám se i s jeho přítelkyní. Jsou spolu už asi 15let, mají 2 děti. S tím kamarádem prostě trávím více času než s manželem. V práci vtipkujeme, sem tam mě obejme kolem ramen, kdyz neco řešíme atd. Jsme z jedné vesnice, takže z odpolední mě vozí domů. Tak nějak cítím, že sympatie nejsou jen z mé strany, ale i on se chová jinak než dřív. Nemůžu ho dostat z hlavy ve smyslu, že se mi prostě přemítají různé představy. Ale rozum říká NIKDY! Byla by to neskutečná ostuda po celé vesnici, v práci, všude. Kdyby se něco provalilo. Hlavně doma. Ale jak ho prostě dostat z hlavy, když jsme spolu denně 8 hodin v práci. Nečekám radu, rada je asi jasná. Ale potřebuji to ze sebe asi dostat :-( M

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.17 12:21

Holky, i já se přidávám do klubu. S manželem jsme spolu 10 let, máme dvě děti a moc ho miluju. Teď o víkendu jsem se ale viděla s bývalým. Jsme kamarádi už od dětství a když nám bylo 16, pár měsíců jsme spolu chodili.. rozešla jsem se s ním já. Od té doby jsme se párkrát viděli a vždycky mi dával najevo, že o mě pořád stojí. Naposledy jsme se viděli před 6 lety, kdy už jsem měla první dítě. Tenkrát to bylo takové chladné, jako kdybychom se neznali.. neměli jsme si moc o čem povídat… potom už jsme se neviděli, ačkoliv s jeho rodinou se stýkám, on se odstěhoval a neviděla jsem ho.. až teď… jeho mamka a bráchové slavili narozeniny… povídali jsme si o všem možném…nakonec mi řekl, že mě má pořád rád a že když mě před těma 6 lety viděl, tak to nedal a musel se jít potom opít. Proto mě od té doby nechtěl vidět. A teď mě viděl a je to tam znovu… řekla jsem mu, že mi na něm záleží, ale že mám skvělej vztah a manžla, kterýho miluju a měnit to nechci. Když jsme šli spát tak jsem ho na jeho žádost objala a nakonec mu dala i pusu (fakt jen kmarádskou, žádná líbačka nebyla)… ale co nechápu.. od tý doby na něj musím pořád myslet.. jaký by to asi bylo, kdybych se s ním tenkrát tak unáhleně nerozešla.. jaký by to bylo s ním spát.. dokonce na něj myslím i u sexu s manželem. Vím, že manžela miluju a chci být s ním.. ale toho dotyčného nemůžu dostat z hlavy. Potřebovala jsem to ze sebe dostat.. uf :zed:

• Citovat
  • Upravit
25179
26.9.17 12:27

Myslím, že je to normální, že tě to láká. Je to zas něco „nového“ a zakázané ovoce chutná. Ale osobně bych na tak tenký led nevstupovala, je to dobrodružství s jistými ztrátami a velmi nejistým ziskem. Nemá smysl řešit coby kdyby. Směrodatné je, že TED A TADY jsi spokojená. Zkus to tak brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
26.9.17 12:35

Anonymní, příště bych ho už ani neobjímala a ani žádnou pusu nedávala, to už zacházíš pomalu k pomyslnýmu mantinelu. Odtud už není daleko k něčemu víc, sama vidíš, co to v tobě vyvolalo. Chápu, myšlenky jsou lákavý, ale může to být hodně zrádný. Máš manžela a spokojený život. A co by bylo kdyby…neřeš. To nikdo neví. Každý jsme se nějak jedno rozhodl a je potřeba to tak brát. Ale jistým způsobem tě chápu a asi si tím za život projde spousta lidí. Až ho nebudeš zase vídat, zklidní se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.17 12:36

Mne to taky pripada normalni. Zivot je plny rozcesti a tak je logicke, ze nas obcas napada, co by bylo kdybychom se rozhodli jinak. Je to i oblibeny namet ve filmech. Nicmene neriskovala bych. Mela jsi urcite duvod k rozchodu. Ted duvod k rozvodu nemas. Mohla bys o vse prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.9.17 12:48

Zakoukat se někde je úplně normální. Někdo to holt ustojí, někdo ne. Co mi ale nepřijde normální je to, že ti tohle ten tvůj bývalý vykládá. To mi nepřijde jako ukázka zrovna dobrého charakteru :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.9.17 13:09

Já mám taky jednoho takového bývalého, co mi občas nedá spát :lol: U mě to bylo o to horší, že mě nechal on a já to asi nikdy úplně nezkousla. Bydlí kousek od nás, dokonce je to manželovo kolega z práce :roll: :D Ale moc se spolu naštěstí nebaví. No když ho náhodou potkám, tak se mi rozbuší srdce a myslivam na něj nějakou dobu častěji. Jako partner do života by byl na nic, ale v posteli byl nejlepší co jsem kdy měla a to je velké plus :D Zrovna dneska se mi o něm zdálo :D Ale musíme se s tím smířit, máme svoje nejlepší chlapy doma, tak si jich vazme a nevymyslejme kraviny 8) :palec:

• Citovat
  • Upravit
21111
26.9.17 13:14
@Anonymní píše:

jestli nemáš děti, tak neboř vztah, ale jestli máš děti, jdi do toho naplno, protože z jedné paralelní diskuze zde plyne, že šťastná matka rovná se šťastné dítě, naplnění této chemie ti přinese obrovský pocit štěstí, to se pozitivně odrazí i na tvém dítěti, a neměj z toho výčitky svědomí, celé je to vinna tvého přítele, protože tě neudělal dostatečně šťastnou - jinak bys neměla myšlenky na kolegu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
26.9.17 13:25

Co nemůžeme mít to nás láká, určitě nejsi jediná, které se to stalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 23:16

Proč já tohle čtu :zed: :zed: :pocitac: dámy, teď budu mít ještě většího brouka v hlavě, jestli dokážete vůbec milovat a myslet na toho jednoho - na manžela :zed: Nic nevyčítám, rozhodně ne bývalé vztahy. Ale náhodné známosti a kolegy? Fuj, fuj a fuj. To jsem z toho jelen, já myslím jen na mou jedinou :nevim: Ale je fakt, že moc vztahů nemám, tak není na co dobrého vzpomínat. Ale náhodné známosti? To fakt neeee!
Prosím anonym, nemusí tu každý vědět jaký jsem cíťa a suchar :D

• Citovat
  • Upravit
109758
26.9.17 23:33
@Anonymní píše:
Proč já tohle čtu :zed: :zed: :pocitac: dámy, teď budu mít ještě většího brouka v hlavě, jestli dokážete vůbec milovat a myslet na toho jednoho - na manžela :zed: Nic nevyčítám, rozhodně ne bývalé vztahy. Ale náhodné známosti a kolegy? Fuj, fuj a fuj. To jsem z toho jelen, já myslím jen na mou jedinou :nevim: Ale je fakt, že moc vztahů nemám, tak není na co dobrého vzpomínat. Ale náhodné známosti? To fakt neeee!
Prosím anonym, nemusí tu každý vědět jaký jsem cíťa a suchar :D

když oni většinou ti manželé nebo partneří nejsou v tom sexu tak dobří jako ti ex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
26.9.17 23:40
@Venetia píše:
když oni většinou ti manželé nebo partneří nejsou v tom sexu tak dobří jako ti ex :mrgreen:

NJ, za mlada byla tráva zelenější, nebe modřejší a na Vánoce vždycky sníh? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109758
26.9.17 23:42
@Gnaar píše:
NJ, za mlada byla tráva zelenější, nebe modřejší a na Vánoce vždycky sníh? :mrgreen:

no jo, asi..já nevím proč to tak je :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.18 20:07

Máte to taky tak?

Ahoj :srdce: Prosím anonym - pochopitelných důvodu :lol:
Jsme s manželem 5 let a spokojení - neměnila bych. Sex máme super. Ale! Proboha.. :andel:.. naproti v bytě bydlí chlap.. přesně takový ten týpek.. žije sám.. ale potkávám ho se slečnami.. ale jen ho vidím a jsem totálně nadržená :lol: Prostě ten chlap ve mě něco zanechává.. občas když se potkáme tak cítím že i on se kouká.. ale prostě nechci rozvracet rodinu! Ani omylem.. máte to taky tak? Je někdo kdo vás i přes to že milujete svou drahou polovičku- přitahuje? :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky