Myslím že jde o potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.2.20 14:28

@Pajik 76
Já kráčím jen když se utru a je to stará krev ale křeče nemám žádné

• Citovat
  • Upravit
2896
21.2.20 14:33
@Anonymní píše:
@Pajik 76
Já kráčím jen když se utru a je to stará krev ale křeče nemám žádné

U mě to bylo tak stejně a do druhého dne se rozjel potrat se vším všudy. Podruhé to trvalo několik dní od první krve. A jeden potrat byl tak brzy že jsem to ani nepostřehla a odešlo to s normální menstruací.
A i když jsem prodělala 3 potraty tak mám dnes 2 zdravé děti. Nebojte se, je to opravdu časté, prostě když je nějaké drobné poškození, tak tělo plodu nedovolí se dál vyvíjet a je to lepší, tato přirozená selekce hned na začátku. Dříve když nebyly ty citlivé testy, žena ani nevěděla, že je těhotná a nemusela se tím tak trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
21.2.20 14:33

Vstřebalo se to. Pokud nemáte bolesti ani silnější krvácení, tak se už jen klasicky čistíte a brzy přijde nový cyklus. Pokud máte negativní testy (opakovaně) tak těhotná nejste. Buďte ráda, že jste se sama vyčistila a opravdu každá taková ztráta v nízkém týdnu značí těžké genetické postižení plodu většinou. Příroda ví co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
21.2.20 14:46

To je duvod, proc jsem rodila v CR a ne v UK. Budes muset si zajet na A&E a rict jim, ze te boli bricho a krvacis. Vymyslet si priznaky, aby te vysetrili.
Jinak ja mela prvni zamlkly potrat, a taky to bylo nejdriv krev jen po utreni, nebo kdyz jsem kychla a za tyden z toho vylezl zamlkly potrat.

• Citovat
  • Upravit
2482
21.2.20 14:48

Důležitý je, že krev je tmavá a TT negativní.
Já krvácela jasně červenou krví (tedy né moc, ale krvácela), TT byly tedy pořád pozitivní a měla jsem mimoděložní těhotenství.
Tady to vypadá „nadějně“, že tělo se nejspíš vyčistí samo, ale kontrolu by to chtělo, to si myslím, že je na místě, zda je děloha čistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 14:53

Z mojí zkušenosti, v lednu jsem měla taky krásné dvě čárky a radovala se. Šla jsem na utz, kde doktor nic neviděl a řekl, že je to jen zpožděná ms - biochemické těhotenství :,( pak jsem tři dny krvácela a testy mám pozitivní i teď po 14 dnech od krvácení. :zed: Pokud máš vše negativní můžeš se alespoň snažit dát a napodruhé to třeba klapne :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.20 15:10

Já jsem byla 9 na krvi a ta vyšla na 16MIU pak jsem jela do čech. Dneska jsem mluvila s doktorkou a ta mi rekla ze ta krev byla hodně slabá jestli jsem začala krvácet říkám že jo že včera a řekla mi že jsem potratila. Ze jen čekali než jim zavolám abych jim to řekla 😥 😥 že oni to věděli :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.20 20:56

@Berry77
Ano máte pravdu celý den volám k doktorovi ptám se co a jak a ty mi pořád říkají že to nic není na pohotovost když půjdu tak tam budu celou noc než me vůbec vezmou. Navíc mi řekli že tam přijdu zbytečně

• Citovat
  • Upravit
59404
21.2.20 21:20
@Anonymní píše:
Takže si myslíte že jde o potrat? 😥 😥 😥 :,( :,(

pokud test byl stále stejný a ted negtivní tak hcg prostě kleslo. nejspíš do pár dní začneš krvácet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 07:46

MS a stále pozitivní test

Zdravím, měla jsem 9 dni zpoždění s včera jsem začala špinit a dnes ráno už to vypadalo jako MS. Test mám stále pozitivní a dokonce stejný. Bolí mě i žaludek. Co si o to myslíte? Mám hrozný strach. K Dr jsem byl objednaná až 12.3.

• Citovat
  • Upravit
470
22.2.20 08:47

Může to být dobré nebo taky ne, já mám bohužel 14 dnů po SP a na testu pořád silné //, protože tělo mi pomalu odbourává hcg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 12:05

Tak jste měli pravdu
Včera jsem přišla o svoje miminko 😭 byla jsem těhotná 8+2 ach jo

• Citovat
  • Upravit
70
22.2.20 12:42

To je mi líto, ale neboj, bude lépe. On někdy přirozený potrat je lepší než revize a tělo si s tím v tomto nízkém týdnu většinou dobře poradi i samo. Jediný lék je teď čas, nic jiného většinou nepomůže.

A chápu tu Anglii, tam se pomoci nedovolas. Pokud nejsi alespoň deset týdnu těhotná, jako bys nebyla. Jejich přístup je, ze když to tělo neudrží, tak to neudrží. Do desátého týdne se proste nic neřeší, nic nezachraňuje. Moji kamarádku takhle při potratu poslali z pohotovosti domu, ze je to normální a ať si vezme paracetamol a nejančí. Potratila a psychicky se to na ni podepsalo, ten nezájem. Anglie se pořad chlubí svým zdravotním systémem, ale buďme rádi za ten náš. V mnoha ohledech mnohem přívětivější a empatictejsi (a to i tak má své mouchy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 18:49

@ivory
Ano to mate pravdu ale bojim se že zvonu otěhotnět bude těžké 😭 celý dny na nic jiného nemyslím nejde to. Třeba jestli není chyba ve me ach jo dneska jsem měla mít první ultrazvuk 😭

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex