Foto: Jedná se o pozitivní test?

Anonymní
2.9.25 17:12

Myslím, že test je pozitivní, co Vy?

Zdravím,
Dnes jsem si dělala test a zdá se mi pozitivní, pokud si to jen nepředstavuji…? Dnes mi měla začít menstruace a díky bohu nezačala. Ale mám za sebou několik biochem. těhotenství, takže vím, že to taky může být klidně další, ale cítím se trošku jinak, než to bylo vždy, tak přece jen tu naději mám. Chci se zeptat na pár věcí a myslím, že emimino je na to ideální. Už cca 3 dny cítím mírnou nevolnost, hlavně po jídle, může to značit těhotenství i když je takhle brzy? A dneska mám také migrénu a jsem více unavená, což doufám, že i když je to utrpení, je taky dobrá zpráva…? :D
Ale moje hlavní otázka je… Ve čtvrtek jdu na kontrolu ke gynekoložce, protože jsem brala nějaké doplňky stravy a domluvily jsme se, že po třech měsících to zkontrolujeme, jestli mi všechno sedí a mám se dobře. Je možné, že to nějak bude poznat na ultrazvuku, jestli jsem těhotná, nebo je ještě brzy? A mohla by to nějak poznat kromě toho testu, který si můžu udělat i sama z moči? :)
Moc Vám všem děkuji za odpovědi, C.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
2.9.25 17:58

Já vidím pozitivní test :hug: Na utz asi ještě nic vidět nebude, ale nech si nabrat krev a bude to jasné hned! Držím všechny palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.9.25 18:57

Krásně pozitivní test! Budu držet palce, ať to tentokrat vyjde :kytka: u gynekolozky bych to určitě zmínila, nechá ti nabrat krev, ale na ultrazvuku určitě zatím nic vidět nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.9.25 19:18

Pozitivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rwk
392
2.9.25 20:39

Gratuluji :srdce:
Krasny test :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 19:25

Moc Vám všem děkuji, mám z toho opravdu radost a přikládám dnešní test, je trošku výraznější, pokud si to jen nepředstavuji, tak to vypadá, že to třeba bude opravdu dobré. Pořád tomu nemůžu uvěřit, nic moc se nezměnilo a teď, že by to najednou šlo? Je to takové neuvěřitelné :) :D

• Citovat
  • Upravit
Rwk
392
3.9.25 20:38
@Anonymní píše: Více

Zkoušela jsi I jinou značku? Nebooo digital na potvrzení?:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.25 13:39

@Rwk
Nezkoušela jsem, ale asi si dneska koupím ten digitální a zítra vyzkouším. Bylo mi doporučeno neporovnávat jiné značky, proto jsem zatím měla jen jednu, ale ten digitální je dobrý nápad, díky. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.25 13:41

A mám novinku, dnes u gynekoložky to proběhlo tak, že mě v podstatě jen objednala na další kontrolu 22. 9. pro potvrzení těhotenství a nabídla mi, že si můžu v pondělí zajít na krevní testy HCG, jako samosplátce, tak asi půjdu. :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
Rwk
392
4.9.25 13:43

Zajdi si na krev zítra, jestli muzes s v pondělí taky.
Budes mit jasno.
Digi už máš???😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.9.25 13:43

Mě měla začít menstruace v sobotu a v pondělí jsem šla na prohlídku kvůli něčemu jinému a jelikož jsem měla pozitivní test, tak dělala doktorka ultrazvuk, ale s dovětkem, že pravděpodobně nic vidět ještě nebude, ale byl už vidět váček :) jinak je možno zjistit z krve i jako samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.25 13:48
@Rwk píše: Více

Zkusím se tam zítra vecpat, ale když jsem tam volala, měli volno až v pondělí. a digi ještě nemám, koupím to dneska kolem třetí a zítra vyzkouším z ranní moči :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.25 13:53
@Evka156 píše: Více

Páni, nevěděla jsem, že takhle brzy to může být vidět, teď mě mrzí, že jsem si o to nepožádala, ale sama doktorka ultrazvuk nenabídla, tak jsem předpokládala, že ví co dělá :nevim:
A zkusím to zítra jako samosplatce a kdyžtak ještě v pondělí. Mám dost naději, protože mi sílí čárka na testu každý den, ale vím, že to nemusí nic znamenat, jen se mi to ještě nestalo :)

• Citovat
  • Upravit
Rwk
392
4.9.25 13:58

Ty blaho, takhle brzy a videt Vacek? To je zvláštní.
Minimálně bych čekala alespon dálnice na tt

Ale kdo ví, priroda je všemocná.
Bez na tu krev zitra, at vis.
A kdyby to nešlo, udelej hlavně digital.
Podle utz by mělo svítit minimálně 2-3😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
4.9.25 14:38

Může a nemusí to být vidět a příště uz muze býtvidet i srdíčko :) doktorka, ví, kdy objednat :) budu držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí