Mystery Shopping - zaměstnání

4.6.16 09:22

Mystery Shopping - zaměstnání

Ahoj holky, dámy, děvčata. Prosím, zda někdo dělá práci v Mystery Shoppingu, znáte více firem, kam se přihlásit, registrovat a máte zkušenosti? Pokud ano, prosím písněte mi do SZ nebo zde do této diskuze.
Zabývám se Mystery Shoppingem také, ale hledám ještě další spolehlivé firmy, kam bych se ještě ráda přihlásila. Nechávám tedy diskuzi volný průběh a pište své zkušenosti, poznatky, zážitky s touto prací, aby se mohly i ty, které by to chtěly dělat - inspirovat. Na oplátku mohu nabídnout přihlásit se do firmy, pro kterou zrovna pracuji a se zaslaným životopisem a úspěšným složením testu můžete pro tuto firmu také pracovat.
Přeji všem krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49
4.6.16 18:03

Ahoj, já dělám MS pro Ipsos, ale přijde mi, že v mém okolí je nabídek docela málo. Pak jsem se ještě registrovala u Daymaker, ale nějak to na mě nepůsobí důvěryhodně a navíc jsem i od ostatních slyšela, že s nimi nemají dobré zkušenosti, takže jsem pro ně zatím žádný ms neprováděla. Zajímaly by mě i tvé zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.4.17 10:17

Dobrý den, oživuji téma.
Chtěla bych si přivydělávat jako tajný zákazník. Kvůli málo možnostem hlídání na jinou brigádu zatím nemůžu. Na internetu jsem nějaké agentury našla, no a teď nevím jestli teda všechny oslovit a čekat na odpovědi?? Můžete mi někdo kdo si nyní takto přivydělává poradit nějakou agenturu. A třeba zaslat další info. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat