Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ketris píše:
Zdravim holky.
Potrebuji prosim poradit, co pouzivate na umyti oken, aby to nezanechalo cmouhy a okna se krasne leskla? Mne se nikdy nedari je tak krasne umyt a vzdy mam cmouhy![]()
Nevite prosim jak na to? Nejaky tip? Nejaky super pripravek
diky..
Nastříkat Clin, přetřít mopem, nastříkat Clin znovu (jen tak lehce), přetřít druhou stranou mopu pokud je to potřeba a vysušit vysavačem na okna ![]()
@Macamaca No, taky používám stěrku(teda tu normální) no a stejně u rámů/gum vodu mám tu něčím doleštět přece musíš, ty tam tu vodu nemáš? ![]()
@Macamaca Aha, uz je mi to jasny
a ja koza ted pri nejvetsim paraku okno drhla.. zkusim to pozdeji..
@Uju píše:
@Macamaca No, taky používám stěrku(teda tu normální) no a stejně u rámů/gum vodu mám tu něčím doleštět přece musíš, ty tam tu vodu nemáš?
Jakože po stranách ti zbývá?
tam mi zbývá max tak půl cm mokrého a to akorát jedním tahem přetřu mikrovláknovou útěrkou a je to vysušené a vyleštěné zároveň ![]()
Karcher čistič. Jak přístroj tak prostředek. Za hodku mám všech 13 oken a bez cmouhy
Pořídila jsem si Winbot. Pustím ho a jede. Sám umyje a vyleští všechna okna, dokonce lépe než já. Úspora energie i času - ten pak můžu věnovat dětem, zaplaťpánbůh za dnešní uklízecí roboty ![]()
Nejdřív umýt namokro s Clinem.. a pak leštič na okna jemně nastříkat a leštit do sucha, nikdy ne mokrým hadrem… případně kuchyňskýma utěrkama do sucha.
@lachtanice86 píše:
Karcher čistič. Jak přístroj tak prostředek. Za hodku mám všech 13 oken a bez cmouhy
taky na ten přístroj nedám dopustit. Za chvilku jsou okna čistá a bez leštění.
@samá práce souhlas. Nikdy jsem to neměla ráda ale s tímhle je to chvilka
Ja mam Jen kuchynske ubrousky a pripravek nna okna u auta, bez smouh.
Horka voda, trocha jaru, vic octa. Hodne mokrou plenou umyt, hodne vyzdimanou vodorovne setrit a sterkou, po kazdem stahnuti sterku otrit do sucheho hadru. Suchym hadrem objet obvod. A pokud je to vylozene nutne, tak striknout cif na suchou plenu a prelestit, ale vetsinou to neni potreba.
Nemyt okna v mrazu ani v primem slunci, kdy to rychle vysycha. Nejlepe, kdyz je pod mrakem.
Kdyz jsem tenhle zpusob dostala „do ruky“, je myti oken otazka par minut na jedno.
Jo a prvni umyt ramy, samozrejme. Na to mam jiny kyblik a hadr.