Mytí oken - věčný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
4.9.19 12:23

Jelikož mám věčně na oknech obtisknuté ruce a nosy mých drahoušků a bydlíme u silnice, tak docela často… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machstep
4.9.19 12:33

2 x týdně… :roll: Kvůli sousedce která bydlí nad náma.. peklo. Ale jinak se běžně umývali tak 2 x - 4 x do roka…

• Citovat
  • Upravit
2776
4.9.19 12:36

Každé dva měsíce… bydlíme na vesnici a u celkem prašné cesty, je to znát hodně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.9.19 12:38

Zhruba 3× ročně - na podzim, jak sundám kvítka z oken, na jaře a v létě jak přestane tolik létat pyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.9.19 12:38

Na jare a pred adventem, stresni dela manzel, ty vetsinou jenom na jare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.9.19 12:39

2krat do roka. Na velikonoce a pred adventem. Vice se mi teda nechce jsem lina a uz mesic predem se na to hecuju :mrgreen:
@Machstep ty jo co vam dela sousedka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machstep
4.9.19 12:41
@Elzaaa píše:
2krat do roka. Na velikonoce a pred adventem. Vice se mi teda nechce jsem lina a uz mesic predem se na to hecuju :mrgreen:
@Machstep ty jo co vam dela sousedka? 8o

To bych taky ráda věděla :roll: Ale permanentně od ní mámě okna jakoby 'postříkaný '.. věčně nalepene vajgly a popel od cigaret.. :roll: Báječný.. :roll: ale mám takovou tu elektro stěrku.. Ale parapety rúčo..

• Citovat
  • Upravit
140233
4.9.19 12:42

Umývám tehdy, když chci aby pršelo ;) většinou když umyju, tak prší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.9.19 12:44

@Machstep ty jo fuj to je hnus :pocitac:. A nema treba kvetiny ze by je zalejvala s hnojivem? Mama to tak dela a jak to pak kape na balkon(jeji vlastni balkon bydli v rd) tak je pak celej lepkavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
4.9.19 12:46

Já 2-3× ročně. Na jaře, po létě a před Vánoci, když se zadaří. Když jedno mytí vynechám, houby se stane. Ale už i tak mi staré sousedky kolem naznačují, že když ony byly mladé, myly okna i každý měsíc :mrgreen: No to bych se na to mohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machstep
4.9.19 12:49
@Elzaaa píše:
@Machstep ty jo fuj to je hnus :pocitac:. A nema treba kvetiny ze by je zalejvala s hnojivem? Mama to tak dela a jak to pak kape na balkon(jeji vlastni balkon bydli v rd) tak je pak celej lepkavej.

Právě že nemá. Ale nechápu jak to dělá. Ale prostě umeju okna a druhej den můžu zase.. Ale říkám ' je zo jakoby postříkaný nebo jak to říct. Jenže ty okna pak vypadají že je nikdo neumyl tak 100 let.. Ale tak tohle ještě ok ale ty cigára :pocitac: Několikrát se nám stalo že jsme měli popel i v dětské postýlce, na koberci.. :roll: A prý jedné známé takhle shořel koberec. Někdo nad ní hodil nedopalek a vítr asi ten nedopalek zavál do bytu pod nimi a shořel koberec.. ještě že byla doma.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
24992
4.9.19 12:56

Na jaře až už je teplo a na podzim, v říjnu před Hodama :lol: víc mě ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
4.9.19 12:59
@Machstep píše:
Právě že nemá. Ale nechápu jak to dělá. Ale prostě umeju okna a druhej den můžu zase.. Ale říkám ' je zo jakoby postříkaný nebo jak to říct. Jenže ty okna pak vypadají že je nikdo neumyl tak 100 let.. Ale tak tohle ještě ok ale ty cigára :pocitac: Několikrát se nám stalo že jsme měli popel i v dětské postýlce, na koberci.. :roll: A prý jedné známé takhle shořel koberec. Někdo nad ní hodil nedopalek a vítr asi ten nedopalek zavál do bytu pod nimi a shořel koberec.. ještě že byla doma.. :pocitac:

To je mazec, co můžou být sousedi za čuňata. My máme nad sebou paní, která hází z oken různě, co jí napadne… Už jsem na balkóně našla plesnivou kyselou okurku 8o, plato z léků, obal od cigaret, listy z pokojových rostlin… Někdy nevím, zda se mám smát, či nadávat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
4.9.19 13:01
@Ijen píše:
Na jare a pred adventem, stresni dela manzel, ty vetsinou jenom na jare.

u nás taky střešní manžel, ale nějak na to už hodně dlouho zapomněl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79933
4.9.19 13:02

Úplně jednoduché - šmouhy neřeším a jsem spokojená. Jsem ráda, že se vubec donutím to umýt stěrkou. A nějaká šmouha je mi totálně ukradená, na té můj život nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová