Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jelikož mám věčně na oknech obtisknuté ruce a nosy mých drahoušků a bydlíme u silnice, tak docela často… ![]()
2 x týdně…
Kvůli sousedce která bydlí nad náma.. peklo. Ale jinak se běžně umývali tak 2 x - 4 x do roka…
Každé dva měsíce… bydlíme na vesnici a u celkem prašné cesty, je to znát hodně… ![]()
Zhruba 3× ročně - na podzim, jak sundám kvítka z oken, na jaře a v létě jak přestane tolik létat pyl ![]()
Na jare a pred adventem, stresni dela manzel, ty vetsinou jenom na jare.
2krat do roka. Na velikonoce a pred adventem. Vice se mi teda nechce jsem lina a uz mesic predem se na to hecuju ![]()
@Machstep ty jo co vam dela sousedka? ![]()
@Elzaaa píše:
2krat do roka. Na velikonoce a pred adventem. Vice se mi teda nechce jsem lina a uz mesic predem se na to hecuju
@Machstep ty jo co vam dela sousedka?
To bych taky ráda věděla
Ale permanentně od ní mámě okna jakoby 'postříkaný '.. věčně nalepene vajgly a popel od cigaret..
Báječný..
ale mám takovou tu elektro stěrku.. Ale parapety rúčo..
Umývám tehdy, když chci aby pršelo
většinou když umyju, tak prší
@Machstep ty jo fuj to je hnus
. A nema treba kvetiny ze by je zalejvala s hnojivem? Mama to tak dela a jak to pak kape na balkon(jeji vlastni balkon bydli v rd) tak je pak celej lepkavej.
Já 2-3× ročně. Na jaře, po létě a před Vánoci, když se zadaří. Když jedno mytí vynechám, houby se stane. Ale už i tak mi staré sousedky kolem naznačují, že když ony byly mladé, myly okna i každý měsíc
No to bych se na to mohla…
@Elzaaa píše:
@Machstep ty jo fuj to je hnus. A nema treba kvetiny ze by je zalejvala s hnojivem? Mama to tak dela a jak to pak kape na balkon(jeji vlastni balkon bydli v rd) tak je pak celej lepkavej.
Právě že nemá. Ale nechápu jak to dělá. Ale prostě umeju okna a druhej den můžu zase.. Ale říkám ' je zo jakoby postříkaný nebo jak to říct. Jenže ty okna pak vypadají že je nikdo neumyl tak 100 let.. Ale tak tohle ještě ok ale ty cigára
Několikrát se nám stalo že jsme měli popel i v dětské postýlce, na koberci..
A prý jedné známé takhle shořel koberec. Někdo nad ní hodil nedopalek a vítr asi ten nedopalek zavál do bytu pod nimi a shořel koberec.. ještě že byla doma.. ![]()
Na jaře až už je teplo a na podzim, v říjnu před Hodama
víc mě ani nehne.
@Machstep píše:
Právě že nemá. Ale nechápu jak to dělá. Ale prostě umeju okna a druhej den můžu zase.. Ale říkám ' je zo jakoby postříkaný nebo jak to říct. Jenže ty okna pak vypadají že je nikdo neumyl tak 100 let.. Ale tak tohle ještě ok ale ty cigáraNěkolikrát se nám stalo že jsme měli popel i v dětské postýlce, na koberci..
A prý jedné známé takhle shořel koberec. Někdo nad ní hodil nedopalek a vítr asi ten nedopalek zavál do bytu pod nimi a shořel koberec.. ještě že byla doma..
To je mazec, co můžou být sousedi za čuňata. My máme nad sebou paní, která hází z oken různě, co jí napadne… Už jsem na balkóně našla plesnivou kyselou okurku
, plato z léků, obal od cigaret, listy z pokojových rostlin… Někdy nevím, zda se mám smát, či nadávat. ![]()
@Ijen píše:
Na jare a pred adventem, stresni dela manzel, ty vetsinou jenom na jare.
u nás taky střešní manžel, ale nějak na to už hodně dlouho zapomněl ![]()
Úplně jednoduché - šmouhy neřeším a jsem spokojená. Jsem ráda, že se vubec donutím to umýt stěrkou. A nějaká šmouha je mi totálně ukradená, na té můj život nestojí.