Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim holky.
Potrebuji prosim poradit, co pouzivate na umyti oken, aby to nezanechalo cmouhy a okna se krasne leskla? Mne se nikdy nedari je tak krasne umyt a vzdy mam cmouhy
Nevite prosim jak na to? Nejaky tip? Nejaky super pripravek
diky..
Gumovou stěrku, zjistila jsem, že prostředek na okna je úplně ukradený. Umývám po částech jednou měsíčně a okamžitě mi o omatle dítě
šmouhy ani patlání neřeším, ale nejmenší šmouhy jsou fakt s použitím stěrky.
Lidské sádlo a pečlivost při leštění. Tedy umýt a pak vzít suchou mikrovláknovou utěrku a nebo novinový papír a okna doleštit ze všech stran.
Používám kärcher na okna + jejich směs nebo frosch a okna jsou perfektní.
Sterkou a nelestit, cim vic se to lesti, tim je to horsi. Aspon u me, nakoupila jsem uz milion kouzelnych uterek a bud to nechava chlupy nebo smouhy.
Iron a hadr ze starého trika…
A pokud jsou jo zaprasená, tak to předtím vzít obyčejnou jarovou vodou. Nikdy jsem nepochopila, s čím je na mytí oken problém ![]()
Pouzivam obycejny clin nebo cokoliv na okna a umyvam to kuchynskyma uterkama a uplna parada ![]()
Je úplně jedno jaký přípravek použiju, důležité je, aby se okna leštila starými novinami. Už nic jiného nepoužívám spoustu let. ![]()
Koupila jsem aku čistič oken na doporučení známé a jsem spokojená.
Umyju vodou s jarem pomocí hadru ze starýho trika, osuším jinou hadrou - ne tou mokrou, nastříkám okenu a vyleštím, k tomu používám nějáký papírový ubrousky… šmouhy jsem nikdy neměla nebo si jich nevšimla - jsou mi totiž fuk ![]()
@Coctailgirl taky je beru clinem a papirovyma uterkama
akorát je pak s tím clinem vezmu ještě hadrem na zrcadla z jysku
ale žádný dlouhý leštění, jen to přejedu
Nemám žádný super přípravek, když je myju pořádně a jsou hodně pos..od much, tak horkou vodou a obyčejným jarem když je chci jen tak přeblíznout, používám klasický iron. ono s těma čmohama si myslím, že to není tak o přípravku kterým myješ, ale spíš čím leštíš- používám obyčejné noviny-myslím, že čmouhy +- nemám.
@Kamkam nejlepsi zpusob jak na smouhy
uz jsem z toho byla zoufala ![]()
Používám jen vodu s trochou jaru a octa. Umyju hadrem a stáhnu stěrkou. Hotovo. Když se naučíte se stěrkou pracovat, šmouhy nebudou.
Dřív jsem leštila, ale teď už na to kašlu, přijde mi to zbytečné.. Hlavně při leštění nesmí na okna svítit slunce, pak jsou šmouhy vždycky..