Mytí oken - věčný problém

12210
17.8.17 16:35

Myti oken - vecny problem

Zdravim holky.
Potrebuji prosim poradit, co pouzivate na umyti oken, aby to nezanechalo cmouhy a okna se krasne leskla? Mne se nikdy nedari je tak krasne umyt a vzdy mam cmouhy :D :zed: Nevite prosim jak na to? Nejaky tip? Nejaky super pripravek :D diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
17.8.17 16:38

Gumovou stěrku, zjistila jsem, že prostředek na okna je úplně ukradený. Umývám po částech jednou měsíčně a okamžitě mi o omatle dítě :mrgreen: šmouhy ani patlání neřeším, ale nejmenší šmouhy jsou fakt s použitím stěrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.8.17 16:39

Lidské sádlo a pečlivost při leštění. Tedy umýt a pak vzít suchou mikrovláknovou utěrku a nebo novinový papír a okna doleštit ze všech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
17.8.17 16:40

Používám kärcher na okna + jejich směs nebo frosch a okna jsou perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
17.8.17 16:43

Sterkou a nelestit, cim vic se to lesti, tim je to horsi. Aspon u me, nakoupila jsem uz milion kouzelnych uterek a bud to nechava chlupy nebo smouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
17.8.17 16:47

Iron a hadr ze starého trika… :nevim: A pokud jsou jo zaprasená, tak to předtím vzít obyčejnou jarovou vodou. Nikdy jsem nepochopila, s čím je na mytí oken problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.8.17 16:49

Pouzivam obycejny clin nebo cokoliv na okna a umyvam to kuchynskyma uterkama a uplna parada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
17.8.17 16:50

Je úplně jedno jaký přípravek použiju, důležité je, aby se okna leštila starými novinami. Už nic jiného nepoužívám spoustu let. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29581
17.8.17 16:50

Koupila jsem aku čistič oken na doporučení známé a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.8.17 16:52

Umyju vodou s jarem pomocí hadru ze starýho trika, osuším jinou hadrou - ne tou mokrou, nastříkám okenu a vyleštím, k tomu používám nějáký papírový ubrousky… šmouhy jsem nikdy neměla nebo si jich nevšimla - jsou mi totiž fuk :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
17.8.17 16:53

Taky mám vždy šmouhy at dělám co dělám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.8.17 16:56

@Coctailgirl taky je beru clinem a papirovyma uterkama :palec: akorát je pak s tím clinem vezmu ještě hadrem na zrcadla z jysku :D ale žádný dlouhý leštění, jen to přejedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.8.17 16:58

Nemám žádný super přípravek, když je myju pořádně a jsou hodně pos..od much, tak horkou vodou a obyčejným jarem když je chci jen tak přeblíznout, používám klasický iron. ono s těma čmohama si myslím, že to není tak o přípravku kterým myješ, ale spíš čím leštíš- používám obyčejné noviny-myslím, že čmouhy +- nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.8.17 17:00

@Kamkam nejlepsi zpusob jak na smouhy :D uz jsem z toho byla zoufala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
17.8.17 17:03

Používám jen vodu s trochou jaru a octa. Umyju hadrem a stáhnu stěrkou. Hotovo. Když se naučíte se stěrkou pracovat, šmouhy nebudou.

Dřív jsem leštila, ale teď už na to kašlu, přijde mi to zbytečné.. Hlavně při leštění nesmí na okna svítit slunce, pak jsou šmouhy vždycky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová