Mytí oken - věčný problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4682
4.9.19 13:02

@cverunka bych to sbírala a nosila ji to na rohožku před dveře :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
4.9.19 13:06

Já myju okna tak co 1-2 měsíce (právě jsem je domyla :D ). Máme hodně prosklený byt, je tady víc francouzských oken, než stěn a nemám žádné záclony/závěsy, tak je každý flek vidět :roll: Ale zase se s tím nemazlím. Nejdřív vezmu rámy zvenku (naštěstí mám kolem celého bytu terasu) hadicí nebo vapkou a pak umyju okna elektrickou stěrkou. Za necelou hodinku hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
4.9.19 13:08
@Ladie píše:
Já myju okna tak co 1-2 měsíce (právě jsem je domyla :D ). Máme hodně prosklený byt, je tady víc francouzských oken, než stěn a nemám žádné záclony/závěsy, tak je každý flek vidět :roll: Ale zase se s tím nemazlím. Nejdřív vezmu rámy zvenku (naštěstí mám kolem celého bytu terasu) hadicí nebo vapkou a pak umyju okna elektrickou stěrkou. Za necelou hodinku hotové.

Ty jo, z tebe by měly moje sousedky radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
4.9.19 13:08

Většinou každý měsíc, mám za půl hodinky hotovo, naleju si do vody Clean, vezmu s tím skla i rámy a maximálně vyleštím suchým hadrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.9.19 13:17
@inkakřivák píše: Úplně jednoduché - šmouhy neřeším a jsem spokojená. Jsem ráda, že se vubec donutím to umýt stěrkou. A nějaká šmouha je mi totálně ukradená, na té můj život nestojí.
šmouhy jo? já neřeším ani vrstvu prachu, protože kdyby jo, ze strany do ulice bych je mohla mýt 2× denně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.9.19 13:26

Na smouhy staci sundat bryle. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
4.9.19 13:32

Ja meju docela casto, s kazdym vetsim uklidem toho pokoje. Ony se delaji tak dobre, ze mi to neda…po vsech tech starych pronajmech, kde jedno okno trvalo i hodinu, ja pritom treba visic na okne ve tretim patre…je to ted takova odmena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79910
4.9.19 14:17

@debra.morgan Tak nějak, na jednu stranu docela rušná silnice, na druhou pole a zahrada. By mi to mohlo leda. Sundám brýle a je. Okna umývám, až když je nutné je otevřít, abych viděla, jak je dneska venku. A v zimě vůbec, ještě bych se nastydla a každá vrstva izolace se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79910
4.9.19 14:18

@Lenka_Hal Nojo, kdysi dávno v mládi jsem taky blbla tímhle nebezpečným způsobem - jakože úklid a leštění. Pche, celá dychtivá. To Debra, ta má už dobrý nadhled, ta se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.9.19 14:20

Když už je vidět, že jsou špinavé i když jsou zatažené žaluzie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
4.9.19 14:42
@inkakřivák píše:
@Lenka_Hal Nojo, kdysi dávno v mládi jsem taky blbla tímhle nebezpečným způsobem - jakože úklid a leštění. Pche, celá dychtivá. To Debra, ta má už dobrý nadhled, ta se mi líbí.

No jo, okna jsou ma slabina…ale nase podlaha by se ti libila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31608
4.9.19 22:27
@Salorka píše:
Holky, jak často a kdy myjete okna?

Kdysi stačilo několikrát za sezónu, jelikož máme všechna okna pod zastřešením a starší pejsana nebyla takové čuně :mrgreen: mladej je prase a v baráku je dost oken bez krytí střechou, takže to je tak na cca každý měsíc pokud počasí jen trochu dovolí.

Ale mě to moc nevadí paradoxně… mám mop s vysavačem, nastříkám, pošudlám, přejedu vysavačem a mám lesklé okno. Střešní máme naštěstí otočná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová