Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uju píše:
@Macamaca No, taky používám stěrku(teda tu normální) no a stejně u rámů/gum vodu mám tu něčím doleštět přece musíš, ty tam tu vodu nemáš?
Na kraji tu stěrku vždycky přitlačím druhou rukou a po každém setření otřu stěrku do suché hadry a spodek okna nakonec ještě kolmo a je to ok. ![]()
@Ketris píše:
@Macamaca Aha, uz je mi to jasny![]()
a ja koza ted pri nejvetsim paraku okno drhla.. zkusim to pozdeji..
No, ono to pak moc rychle schne a nestihneš to vyleštit ![]()
@Ketris píše:
"To bych si pak na ni zvykla a nedelala nic![]()
Však to nevadí, víš kolik krásných knih stihneš přečíst? ![]()
@Petrusska007 píše:
Pořídila jsem si Winbot. Pustím ho a jede. Sám umyje a vyleští všechna okna, dokonce lépe než já. Úspora energie i času - ten pak můžu věnovat dětem, zaplaťpánbůh za dnešní uklízecí roboty
Heleď a fakt to stojí za to? Připadá mi, že v praxi to moc času stejně neušetří když mu to trvá docela dlouho podle recenzí a stejně musíš každou chvíli přendavat z okna na okno ![]()
@Ketris píše:
Zdravim holky.
Potrebuji prosim poradit, co pouzivate na umyti oken, aby to nezanechalo cmouhy a okna se krasne leskla? Mne se nikdy nedari je tak krasne umyt a vzdy mam cmouhy![]()
Nevite prosim jak na to? Nejaky tip? Nejaky super pripravek
diky..
Já nejdřív umyju okna jarovou horkou vodou (odmastím), poté nastříkám přípravek na okna a stáhnu stěrkou. Někdy se šmouha objeví, jindy ne, nic hroznýho…
Používám jen vodu a švédskou hadru, pořádně namočit a pak setrit a bez šmouh, nelestim. A okna umyvam, když je pod mrakem ![]()
@Ketris píše:
@neila To bych si pak na ni zvykla a nedelala nic![]()
Věř, že ani ne
k nám chodí jednou týdně, a při 3 dětech je pořád co uklízet
![]()
@Nimie no, ja mám pocit, že mu to trvá asi stejně jako mně, je to par minut (samozřejmě záleží na velikosti okna). To přendavání mi taky nevadí (když člověk myje ručně okna, tak se taky musí přesunout), navíc je to otázka několika sekund. Za mně - už bych neměnila, takhle jsem spokojená ![]()
Mám Clin s alkoholem na okna, je to husté jako Jar. Naleju trochu do kyblíku s vodou, umeju, šmouhy jsou jen trochu a doleštím sprejem Clin a starou plenou nebo hadrem z bavlněné cíchy. Nesmí svítit slunce a být velký mráz. To se maže voda po skle.
@Ellusa píše:
@mi.anetka Ten Frosch používáš místo té jejich směsi?
jo jo, buď mám koupeno přímo od kärcher nebo když mi dojde, použiji frosch na okna.
@neila píše:
Věř, že ani nek nám chodí jednou týdně, a při 3 dětech je pořád co uklízet
![]()
Taky mam tri deti a Pani na uklid…a ten volny cas porad nikde ![]()
@Patricia89 píše:
Taky jsem to tak udelala. O dost min cmouh, nez kdyz sem to lestila novinama, hadrem, plinou,…
Zlata sterka a voda s jarem a octem a mych 9 oken sem mela ani ne za hodinu. Jeste sem musela cekat, az mi doperou zaclony
Predtim sem to delala dve hodky![]()
Stěrka. A stačí jen voda (před tím teda okna umýt pořádně - dávám vodu s kapkou něčeho na nádobí). Dělám stěrkou i zrcadla doma.