Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jdu si pro praktickou radu… máme v koupelně a na záchodě topné žebříky ( snad se to tak fakt jmenuje), a strašně špatně se mi to myje. nemáte nějakej fígl? jak a čím je myjete vy? strašně se na to chytá prach a mě se mezi ty žbrdliny skoro nevejdou prsty, fakt údržba úděsná…děkuju moc!!!
@Krrysa ja mam malou ruku tak se mi tam vejde i s hadrem. Normalne to jen otru. Zachvili je to stejne zas zapraseny ![]()
@H8N2O4S jé teď jsi mě inspirovala, že tu svoji taky upozorním, že je potřeba to přetřít. my na nich máme pořád ručníky, tak to není vidět ![]()
@nozu píše:
@H8N2O4S jé teď jsi mě inspirovala, že tu svoji taky upozorním, že je potřeba to přetřít. my na nich máme pořád ručníky, tak to není vidět
Dělá to automaticky s výměnou ručníků
Ale je fakt že ona ke hodně pečlivá, na spáry jde s vatovými tyčinkami a tak ![]()
Nenavidim topny zebrik, kram jeden.
Porad je to zapraseny, zezadu od zdi se tam ani nedostanu. Nemuzu se dockat rekonstrukce (jeste par let si pockam
), uz mam predstavu, co misto zebriku a pujde z baraku
Me se tam taky v pohode vejde ruka.. ale pokus se ti tam nevejde tak zkus mokry hadrit protahou a tahat za nej
ale nevim jestli se ti to podari protahnout no:P ale kdybys pouzila mensi hadrik a za pomoci naky tycky ho vytahla ![]()
Já to utírám jednou týdně při větším úklidu a taky tam dám v pohodě ruku. To máte ty trubky asi hustěji dané
a co klasickou prachovku?
Leifheit na zaluzie
jde to i navlhcit a maji i vic ramen, taky tam sel zubni kartacek
My máme topný žebřík jen v koupelně a utírám ho jednou týdně prachovkou…Ale i hadrou se tam dostanu v pohodě
Asi máme větší mezery mezi tím ![]()
Máme trubky asi hodně na sobě, protože já tam teda ruku nestrčáma tomám ruku úplně dribnou ( oproti zbytku těla )
@Makronka222 dík, kouknu na to @Aries6 myslíš takovou tu na tyči? suchým to nedostanu,,usí to jít mokrým, když to jdu čistit, zaberou mi dva žebříky jako celej barák
![]()