Na čem doma šetříte? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
403
15.1.14 04:19

A taky prechazim na elektronicky cigarko ale jde to pomalu, zavislost ma tuhej korinek, ale uz pomalu omezuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
15.1.14 15:38
@Nejhodnější píše:
To je masakr, a hlavně to už je extrém :roll:

No vidíš a mi nic jiného nevypere tak dobře jako mydlovy sliz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
15.1.14 20:47

@Larr můžu se zeptat a ted to prosím neberte jako rýpanec :! pouze dotaz.. když toto vše nesnášíte, jak se potom voníte, nemyslím jen parfém, ale hlavně deodorant?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.1.14 20:54

Já teda normálně používám deodoranty i parfémy, jestli to bylo i ostatní, co omezujou chemické prostředky na úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
15.1.14 20:56

@Ema1984 pokud někdo napíše „aviváže, vůně a spreje“ tak já mezi to řadím i deoše a parfémy, nevím jak vy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
15.1.14 20:59

@Miťulka
já to pochopila jako různé osvěžovače vzduchu apod, aviváže atd taky nepoužívám. Pereme ve slizu. Dlouho jsem používala místo deodorantu tuhý krystal (kamenec) z DM je to přírodní antiperspirant bez vůně. Parfémy si vybírám podle vůně…

• Citovat
  • Upravit
733
15.1.14 21:00

Já jsem nevěděla, jestli to je otázka jen na Larr nebo i na ostatní, co o tom psali, já teda o vůních a sprejích nepsala, ale představuju si pod nima spíš takové ty vůně do domácnosti typu airwick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
15.1.14 21:01

Hele ja nevim jak vy, ale ja mam rada ten pocit vydezinfikovanych kosu na odpadky…zvlast, kdyz na ne dite saha a kramari v nich…to same na toalete atd.
je hezky setrit prirodu, ale ja jsem proste mestska pipina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
15.1.14 21:03
@1.zizi píše:
Hele ja nevim jak vy, ale ja mam rada ten pocit vydezinfikovanych kosu na odpadky…zvlast, kdyz na ne dite saha a kramari v nich…to same na toalete atd.
je hezky setrit prirodu, ale ja jsem proste mestska pipina :mrgreen:

Miluju SAVO :-D :-D a bez něj bych se neobešla :-) Tu vůni nenahradí nic :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
15.1.14 21:05
@Nejhodnější píše:
Miluju SAVO :-D :-D a bez něj bych se neobešla :-) Tu vůni nenahradí nic :jazyk:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
15.1.14 21:07
@1.zizi píše: :palec:

A jestli to nějak ničí trubky, nebo spodní vody mi teda žíly netrhá… Kdyby to byl až takovej driják asi by bylo zakázaný… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16906
15.1.14 21:08

Nemáte někdo odkaz na to, jak používat ocet, sodu atd? Já nevim, co na co použít a kolik čeho :) Mám pocit, že kdysi uživatelka Amber tu sepsala sáhodlouhý článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
15.1.14 21:12
@Nejhodnější píše:
A jestli to nějak ničí trubky, nebo spodní vody mi teda žíly netrhá… Kdyby to byl až takovej driják asi by bylo zakázaný… :nevim: :nevim:

vetsi svinstvo je pry antikoncepce v moci, ktera dela ze samcu samice…nebo nejak tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
15.1.14 21:12
@1.zizi píše:
vetsi svinstvo je pry antikoncepce v moci, ktera dela ze samcu samice…nebo nejak tak :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1299
15.1.14 21:13

@1.zizi :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: jste první ŽENA z celé diskuze, s ktetou můžu souhlasit :! :! :! :kytka: pipino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat