Na čem doma šetříte? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A taky prechazim na elektronicky cigarko ale jde to pomalu, zavislost ma tuhej korinek, ale uz pomalu omezuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější píše:
To je masakr, a hlavně to už je extrém
No vidíš a mi nic jiného nevypere tak dobře jako mydlovy sliz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Larr můžu se zeptat a ted to prosím neberte jako rýpanec
pouze dotaz.. když toto vše nesnášíte, jak se potom voníte, nemyslím jen parfém, ale hlavně deodorant?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda normálně používám deodoranty i parfémy, jestli to bylo i ostatní, co omezujou chemické prostředky na úklid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ema1984 pokud někdo napíše „aviváže, vůně a spreje“ tak já mezi to řadím i deoše a parfémy, nevím jak vy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miťulka
já to pochopila jako různé osvěžovače vzduchu apod, aviváže atd taky nepoužívám. Pereme ve slizu. Dlouho jsem používala místo deodorantu tuhý krystal (kamenec) z DM je to přírodní antiperspirant bez vůně. Parfémy si vybírám podle vůně…
- Citovat
- Upravit
Já jsem nevěděla, jestli to je otázka jen na Larr nebo i na ostatní, co o tom psali, já teda o vůních a sprejích nepsala, ale představuju si pod nima spíš takové ty vůně do domácnosti typu airwick.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele ja nevim jak vy, ale ja mam rada ten pocit vydezinfikovanych kosu na odpadky…zvlast, kdyz na ne dite saha a kramari v nich…to same na toalete atd.
je hezky setrit prirodu, ale ja jsem proste mestska pipina ![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
Hele ja nevim jak vy, ale ja mam rada ten pocit vydezinfikovanych kosu na odpadky…zvlast, kdyz na ne dite saha a kramari v nich…to same na toalete atd.
je hezky setrit prirodu, ale ja jsem proste mestska pipina
Miluju SAVO
a bez něj bych se neobešla
Tu vůni nenahradí nic ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější píše:
Miluju SAVO![]()
a bez něj bych se neobešla
Tu vůni nenahradí nic
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
A jestli to nějak ničí trubky, nebo spodní vody mi teda žíly netrhá… Kdyby to byl až takovej driják asi by bylo zakázaný…
![]()
- Citovat
- Upravit
Nemáte někdo odkaz na to, jak používat ocet, sodu atd? Já nevim, co na co použít a kolik čeho
Mám pocit, že kdysi uživatelka Amber tu sepsala sáhodlouhý článek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější píše:
A jestli to nějak ničí trubky, nebo spodní vody mi teda žíly netrhá… Kdyby to byl až takovej driják asi by bylo zakázaný…![]()
vetsi svinstvo je pry antikoncepce v moci, ktera dela ze samcu samice…nebo nejak tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
vetsi svinstvo je pry antikoncepce v moci, ktera dela ze samcu samice…nebo nejak tak
- Citovat
- Upravit
@1.zizi
jste první ŽENA z celé diskuze, s ktetou můžu souhlasit
pipino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit