Na čem doma šetříte? :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
14.1.14 08:27

@Virginia to vše co jsi tady napsala jsi napsala za mne, naprosty souhlas, pokaždé co si vymačkám citron do vody tak se zbytkem olíznu baterie v koupelně a tchyně se pak ptá čím, že to čistím :palec: Mne prostě baví zkoušet staré osvědčené věci našich babiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.1.14 21:34

@Freetibet Já „objevila“ ocet - už nepoužívám žádné leštidlo na sklo, místo toho octovou vodu. Ocet taky liju do myčky místo leštidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.1.14 21:34
@Virginia píše:
Asi tak. Já fakt nevím, co lidi pod těmi tisícovými položkami drogerie mají a co kupují. A hlavně proč. Asi proto, že jim někdo v reklamě řekl, že s tímhle produktem to doma budou mít tak krásný jako v televizi.

Souhlasím se vším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.1.14 21:38

Aviváž, vůně a spreje nepoužíváme, z těhle smradů spíš pšíkáme.
Jo a jinak já cigarety jako bývalý kuřák chápu, šetřila jsem jinde.

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.1.14 21:39

@Ukulina jasně, nekupuji čistící prostředky, čistím octem.
Upřímně mi je líto těch, co mají neskutečné množství čističů na záchod.

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.1.14 21:40

@ady01 to samé ti udělá ocet, či trochu soli na hadřík.

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.1.14 21:41

Otázka mimo - nějaký přírodní recept na sporák, hlavně ty černé lišty, co jsou kolem hořáků :think:.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
14.1.14 21:51
@Larr píše:
@Ukulina jasně, nekupuji čistící prostředky, čistím octem.
Upřímně mi je líto těch, co mají neskutečné množství čističů na záchod.

Proč líto? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14.1.14 21:52

šetření

Ahoj holky,
u nás se šetří následovně :

• manžel kouří el. cigaretu místo klasických cigaret. I když ty si občas koupí, ale má krabičku třeba i týden.
  • na čištění v domácnosti používám hlavně ocet (udělá stejnou službu jako drahé přípravky)
  • na praní používám Amway (jistě pořizovací cena je vysoká, ale dlouho vydrží)
  • aviváže kupuju ty levné (voní stejně jako ty drahé, rozdíl na flašce je i 50,–)
  • drogerii (šampony, toaleťák, tampóny,…) kupuji zásadně v akcích.
  • pleny pro děti kupuji TESCO (naštěstí s nimi nemají problém, tak mohu kupovat levné pleny)
  • oblečení pro děti kupuji buď v sekáči nebo vyměním s jinými maminkami. Pokud potřebuji něco nového (spodní prádlo, boty,…) naštěstí vypomůže babička nebo švagrová.
  • co se týče jídla, tak se snažím kupovat minimum a hodně věcí vyrobit doma (marmeláda, přesnídávky, zamrazit v létě zeleninu, ovoce, zavařit co se dá)
  • maso kupuji jen kuřecí (vepřové, hovězí i králíky máme od sousedů co chovají dobytek)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.1.14 22:23

@Nejhodnější no tak myslím sí, že je to všechno na stejný brdo a stejně to ničí spodní vody a trubky v baráku :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.1.14 22:25
@Nejhodnější píše:
To je masakr, a hlavně to už je extrém :roll:

Já myslím, že to ty lidi prostě baví.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
14.1.14 22:48
@Larr píše:
@Nejhodnější no tak myslím sí, že je to všechno na stejný brdo a stejně to ničí spodní vody a trubky v baráku :mrgreen:.

Ale to je mnohým stejně úplně jedno, věříš? ;)

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.1.14 22:51

@Nejhodnější co bych nevěřila.

• Citovat
  • Upravit
733
15.1.14 02:54

Šetříme určitě na úklidových prostředcích, ale nebyl to teda prioritní záměr. Jen snaha omezit všechny ty úžasné chemické prostředky. A nepřijde mi jako extrém, že někdo používá ocet místo aviváže nebo jím čistí záchod. Děláme to samé :mrgreen: Kdo někdy přičuchne k ekologickému úklidu, tak prostě zjistí, že spoustu chemie už nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
15.1.14 04:15

Na hadrech, kupujeme v sekaci nebo ve slevach
na jidle ne, to mame radi kvalitu
nechodime zrat do restauraci, radsi nekam do prirody a sebou jidlo z domova
uklidovy prostredky staci ty nejlevnejsi, stejne se to musi odrbat rucne, zadnej zazracnej Mr. proper to nevycidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat