Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já mám novou lásku - elektrický mlýnek na maso s nástavcema na strouhání
Myslím je to tento .
Já to mám teda hlavně na bramboráky, ale melu i maso, dělám strouhanku, včera jsem strouhala poprvé mrkev. Je tam i hrubší struhadlo (třeba na jabka do štrůdlu), nějaké na plátky a na parmezán, to jsem ještě nedělala…
Diky moc vsem.
Asi poridim nejaky mlynek - je to preci jen levnejsi a myslim, ze tu sluzbu to take udela.
Jinak na zapojeni do strouhani mohu jen manzela- deti jsou na to jeste male. ![]()
mroe píše:
Mrkev rucne. Strouhanku v tomhle http://www.zbozi.cz/…ips-hr-1364/ Mam starsi verzi, ktera ma o neco vetsi (nebo alespon se mi tak zda) tu nizsi nadobku, v pohode tam nacpu dva rohliky nalamane na kusy a za par vterin mam strouhanku… Jiny robot nemam, tenhle staci na vsechno. Jen bych ocenila nejakou vetsi misku na testo(ta vyssi je spis tak na dve slehacky, max tri, vic se tam nevejde, je to tak na jednu varku muffinu a uz mam co delat, abych to nemela po cele kuchyni) Jinak je to ale neocenitelny pomocnik, myju v mycce, slouzi uz nejmene sedm let bez problemu a pouzivam opravdu casto......
Tycovy mixer mam doma, ale storuhanku me nenapadlo v tom delat, ale vlastne proc ne… Ja v nem i „melu“ maso, sekam orisky, tak vlastne proc bych tam nemohla dat rohlik - tak to nekdy vyzkousim ![]()
Zkus. Ona tam jde dat i ta mrkev, jen pak neni nastrouhana
Vyzkouseno.
Chci se zeptat-nějakej robot nebo mixér, na kterým děláte mrkev na mrkový salát? Příp. i na čem děláte taky takhle najemno jablko? Taky do salátu. Milujeme to doma, ale je to pracný. dík. a když už tu je tohle téma, dtto ohledně strouhanky. prosím odkazy anebo značku a název.
V robotu Bosch
, dam tam nástavec, který vypadá jako struhadlo..
@tasa
Já, mamka a tchýně máme tento -
https://www.mall.cz/…profimixx-46
já mám ještě verzi s odšťavňovačem na citrusové plody.
Na robota nedám dopustit, dělám strouhanku, zadělávám těsto, plátky, nudličky, mléčné koktejly atd. ![]()
Nedělám to v robotu nikdy, prakticky jsem ho byla nucena vyhodit, protože když nastrouhám strouhanku, jablka, mrkev na struhadle, je vždy tak, jak potřebuju, ale robot to neumí. Ty struhadla jsou tam úplně jiná - třeba na jemnou mrkev je struhadlo větší než na normálním struhadle a chuťově to bylo úplně někde jinde.
@ynax Že ta chuť je fakt pak znát. Já mám robot, ale na mrkvový salát nejraději obyčejné struhadlo… ![]()
@Anix Nejdřív jsem měla Etu a pak Moulinex.
@SarkaLo jj, je to hodně znát. Děti to nechtěly jíst a mě to taky nechutnalo, takže za mě fakt jedině struhadlo, robot dělá ty kousky větší. Vlastně i když jsem na robotovi strouhala třeba sýr, celer, brambory - prostě to bylo větší a v pomazánce nebo bramboráku to nebylo tak chutné. I když jsem si teď chtěla koupit struhadlo nové a dost jsem se divila, že ty tři, co nabízeli, měli strouhací očka větší - budu muset prohledat víc značek.
Btw. ne, že by mě strouhání na struhadle bavilo, ale co se dá dělat ![]()
@ynax píše:
@Anix Nejdřív jsem měla Etu a pak Moulinex.
@SarkaLo jj, je to hodně znát. Děti to nechtěly jíst a mě to taky nechutnalo, takže za mě fakt jedině struhadlo, robot dělá ty kousky větší. Vlastně i když jsem na robotovi strouhala třeba sýr, celer, brambory - prostě to bylo větší a v pomazánce nebo bramboráku to nebylo tak chutné. I když jsem si teď chtěla koupit struhadlo nové a dost jsem se divila, že ty tři, co nabízeli, měli strouhací očka větší - budu muset prohledat víc značek.
Btw. ne, že by mě strouhání na struhadle bavilo, ale co se dá dělat
baví tě strouhat na struhadle- přijd strouhat k nam ![]()
@ynax no tak to u mého robota nehrozí, když dam to nejjemnější struhadlo, tak je z toho spis naopak kašička. Strouhat mrkev ruco pro naši tlupu, bych asi nedělala nic jiného..