Hrnce na indukci, formy na dort, pekáče

14996
11.10.11 08:05

Hrnce na indukci, formy na dort, pekáče

Ahoj holky,

zítra nám konečně dovezou kuchyň a potom začneme řešit nádobí.

Budeme mít indukční desku a chtěla jsem se zeptat, co používáte, s jakými hrnce jste byly nebo nebyly spokojené? Na ceně hrnců mi nezáleží, chceme do nich investovat tak, aby vydržely klidně celý život :)

Potom budeme mít horkovzdušnou troubu a chtěla bych koupit pekáčky a formy na dort, takže opět stejná otázka, s jakými jste byly a s jakými jste nebyly spokojené?

Díky,

Lady T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5799
11.10.11 08:30

ahoj
já narychlo kupovala od Tescomy nerezáky a zatim drží, mám je teda třetím rokem teprve, ale za to pánve to byl děs, do těch jsme raději investovali a koupili si Ballariny a to je super :palec: žádná malá investice, ale doporučuji :wink: do trouby se mi nejvíce osvědčily klasické plecháče a sklo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
11.10.11 09:42

Ahoj,

mám též indukci - používám sadu od německé firmy Fissler (sada 6 hrnců stála cca 400€), jsou skvělé, nerez, mají nerez i uši - ale nějak speciálně odtěsněné, takže nepálí ani při dlouhém vaření.
Pánve mám green pan.
Formy na sladké Fackelmann.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.10.11 09:43

Na indukci mám 13-ti dílnou sadu od Tescomy - Home Profi a jsem moc spokojená. Co se týče forem, tak taky mám od Tescomy - kulatou na dort a na bábovku a potom hranatou rozevírací na buchty mám z Lidlu a taky fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
14996
11.10.11 13:32

Děkuju za typy.

O Tescomě jsem uvažovala jako o první, je to taková klasika, ale mrknu i na další značky, co jste tu psaly.

Mmch, používate i silikonové věci na pečení? já mám košíčky na muffiny a nemůžu si je vynachválit, tak uvažuju i o formě na buchtu a bábovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
11.10.11 17:44

Já mám hrnce a pánve od Tefalu, takové ty skladné s odendavací rukojetí, a musím říct, že jsem lepší hrnce za svých více než 40 let opravdu neměla. Stojí bombu, ale určitě se to vyplatí.
Nevím, jaké jsou hrnce od Tescomy, ale všeobecně s kvalitou věcí Tescomy moc spokojená nejsem.
Na pečení taky miluju silikonové formy, především tu na bábovku a mufiny.
Plechy používám různé, většinou však s nepřilnavým povrchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
12.10.11 08:54

já mám silikonovou formu na bábovku a nějak mi nejde vyklopit :nevim: tak nevím kde soudruzi z NDR udělali chybu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
18.10.11 11:05

Holky a ještě se zeptám - co ruční mixér, máte nějaký dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccc
1
2.1.12 13:29

Nádobí vhodné na indukci

Dobrý den,
potřebuji poradit - je nutné, aby nádobí na induční vaření mělo rovné dno? Mám doma hrnec, který je určený k indukčnímu vaření, ale uprostřed je vypouklý a na desce se kolébá, mám obavy v něm vařit. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.1.12 13:48

CCC vzhledem k tomu, že se musí hrnec dotýkat plochou aby se zahřál, bude to nejpíš neefektivní, ale zkusit to můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.1.12 13:49

bude to hřát jen tam, kde se hrnec dotýká plotýnky

• Citovat
  • Upravit
50186
2.1.12 14:06

My máme na indukci skoro všechny hrnce z Ikey a jsem spokojená :palec: Pánve mám od Tefalu. Do trouby dávám různé zapékací mísy taky z Ikey a pak 3 plechy co byly součástí trouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
2.1.12 14:09
ccc píše:
Dobrý den,
potřebuji poradit - je nutné, aby nádobí na induční vaření mělo rovné dno? Mám doma hrnec, který je určený k indukčnímu vaření, ale uprostřed je vypouklý a na desce se kolébá, mám obavy v něm vařit. Děkuji za odpověď.

Jestli máš doma magnet, tak to zkus dát k tomu dnu, jestli se to přichytne. Prý všechno nádobí, které toto dělá je vhodné na indukci, řekli mi to v jednomobchodě s elektronikou a zatím to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.9.13 10:42

Pekáč vhodný i na indukci

Ahoj, můžete mi poradit nějaký pekáč na pečení masa, který se dá použít i na indukci, abych mohla maso ve stejné nádobě zasmahnout a pak strčit do trouby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.9.13 10:55
@alahatl píše:
Ahoj, můžete mi poradit nějaký pekáč na pečení masa, který se dá použít i na indukci, abych mohla maso ve stejné nádobě zasmahnout a pak strčit do trouby?

pekáč nevím, ale mám na tohle hrnce od tescomy profi (ty s kovovými úchyty)
v hrnci na sporáku si rozdělám rýži a dám pokličku a dopéct do trouby, dělám tak vše, rajskou, rizoto, maso vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí