Na co mám narok poradite
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Máš nárok najít si práci a spolu s chlapem živit svoji rodinu. Na co bys jako chtěla mít nárok? Deti máš ve školce a skole, tak proč nejsi v praci? Proč chlap nemá praci, ale jen brigádu?
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat Naco mám nárok na uřadech já sem doma s detetem jedno je školkovy a dvě první stupeň škola přítel ma brigády nechci psat naše finance je to soukromá věc ale chci odvas poradit na co mam jak matka narok kam Všude jít a co jr potřeba dekuju
Asi bych začal dochozením ZŠ.
A jinak všechny dávky jsou podle příjmů. Informace zde https://www.cssz.cz/
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat Naco mám nárok na uřadech já sem doma s detetem jedno je školkovy a dvě první stupeň škola přítel ma brigády nechci psat naše finance je to soukromá věc ale chci odvas poradit na co mam jak matka narok kam Všude jít a co jr potřeba dekuju
Běž do práce a přítel taky. Přestaň natahovat ruce.
Já to blbe napsala na sem doma s dítětem jedno pak ve školce a tamty škola já nikam nemuzu když ma mimino a přítel je brigády takze do prace chodí nic nenatahuju jen se ptam na si jako rodina s čtyřmi detma mám nárok
- Upravit
Tak já bych si v prvé řadě nedělala tolik dětí když si je neumím uživit sama..
a chlap by se měl rozhodně otáčet. Brigády jsou na uživení rodiny dost málo.
@Dara90 umíme živit já se jen přišla żeptat jesli na co mám jak matka od čtyřech detim narok nic vic pritelvto ma prave jako kdy no
- Upravit
@Anonymní píše:
Já to blbe napsala na sem doma s dítětem jedno pak ve školce a tamty škola já nikam nemuzu když ma mimino a přítel je brigády takze do prace chodí nic nenatahuju jen se ptam na si jako rodina s čtyřmi detma mám nárok
A je to tady zase…neskutečný ![]()
Proč jako chlap, který si v rychlým sledu naseká 4 děti nepracuje normálně na HPP? Ono to s tím jeho pracovním nasazením nebude tak horký viď?
Ty máš podle úrovně psaní taky IQ tykve, takže i kdybys přestala rodit a začala konečně dělat /v což asi nikdo nedoufáme/Tvůj výdělek taky žádná sláva nebude.
Hlavně, že víš, že máte nároky ![]()
Ale jo…dokud bude stát socky jako jste Vy podporovat tak, jako do teď, tak můžeš být i nadále v klidu, hodit si nohy na stůl a ob rok si NÁROKY posychrovat dalším dítětem, ze kterýho patrně nevyroste nic jinýho než další asociál jako jste Ty a Tvůj starej ![]()
Proč bys měla mít na něco nárok? Normálně pracujte naplno ne? To je jako nějaká provokace pro ostatní slušné lidi. Buďte rádi že můžete do práce. Mimochodem nedá se po tobě ani číst. S tím zaprvé něco udělej. Na úřadě ti jako první řeknou střihejte do práce.
@Anonymní píše:
@Dara90 umíme živit já se jen přišla żeptat jesli na co mám jak matka od čtyřech detim narok nic vic pritelvto ma prave jako kdy no
Jakoze lina matka od 4 deti je nadclovek, kterou máme na rukou nosit a zivit ji?
- Upravit
@Anonymní píše:
Bohužel, to ti nikdo neporadí, veškeré dávky byť máš 4 děti se odvíjí od příjmů rodiny a následných nákladech na bydlení…a propo já jsem matka 5 ti dětí 16,15,13,2 roky a poslední 5 měsíců a nonstop chodím na brigádu do své práce, takže ano i s mimi a více dětmi se dá vydělávat potažmo můj muž má směny 12 ti hod denni, noční, volno a stále dokola, takže mám takovou brigádu nezávaznou na určitou hodinu. Doporučuji roznos letáku a atd, projdeš se uděláš něco pro zdraví a ještě za to dostaneš zaplaceno
… Jooooo a nebereme žádné dávky nic a to máme ještě o 1 dítě víc 👍
Jen tak nemáš nárok na nic. Záleží jestli bydlíš s přítelem, jaké máte příjmy, kde bydlíte atd ![]()
@jahuhudka píše:
Jakoze lina matka od 4 deti je nadclovek, kterou máme na rukou nosit a zivit ji?
Bud a nebo ceka nejakou odmenu za to, ze zvladla 4 porody ![]()
@Anonymní píše:
Ne neumíte živit.
Kdybyste to uměli nepotřebuješ zakládat diskuze o nárocích na dávky. jediný co umíte je sekat jedno dítě za druhým a žebrat o dávky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat