Na jak dlouhou procházku s dvouměsíčním synem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
3.12.12 10:11

@ANEBjája
No to miluju, ty pohledy. :pocitac: Jako s malým jsem byla nakoupit ve větším obchoďáku a plakal v autosedačce, no tak šel na ruku ;) Je mu sice necelých 8 týdnů, ale prostě ho nenechám řvát a jíst musíme ;)
A kdyby plakal venku, jde ven taky-oblečený je dost, tak co :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
3.12.12 10:14
@mari1912 píše:
@ANEBjája
No to miluju, ty pohledy. :pocitac: Jako s malým jsem byla nakoupit ve větším obchoďáku a plakal v autosedačce, no tak šel na ruku ;) Je mu sice necelých 8 týdnů, ale prostě ho nenechám řvát a jíst musíme ;)
A kdyby plakal venku, jde ven taky-oblečený je dost, tak co :pankac:

taky sme s malym takhle chodili v olympii, nechtěl byt v kočáře, tak sme se střídali v nošení prcka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša_8888
3.12.12 19:45

Dík moc za všechny rady, pročetla jsem je a moc mi pomohly! Mám první dítě a o děti obecně jsem se nikdy příliš nezajímala, v příbuzenstvu žádného mrňouska nemáme, z kamarádek jsem taky první - proto se zřejmě z pohledu zasloužilých matek (jak mi zde některé dávají blahosklonně najevo) ptám hloupě. Divím se že mi na můj „idiotský dotaz“ vůbec odpovídají, zřejmě to dělají spíš proto aby povýšeným tonem exhibovaly vlastní dokonalost… :lol:

Každopádně těm ostatním (kterých byla většina) fakt moc děkuju…Prostě jsem se jen bála abych něco z důvodu své nezkušenosti nezanedbala a miminku tak neublížila.

• Citovat
  • Upravit
2273
3.12.12 19:57

Holky, tak to já jsem větší exot. Aby mi malá neplakala v kočárku, když ji nemůžu vytáhnout, když třeba moc fouká, tak jí pouštím bílý šum. Během okamžiku se sklidní a pak už v klidu usne i bez šumu.
A co se týče oblíkání, tak to si připadám jako krkavčí matka. Má teplejší polodupačky, bodyčko a mikču. Je ve fusaku. Samozřejmě rukavice a čepici. Včera jsem jí dala navíc kabátek, respektive se mi nechtěl vyslíkat, měla ho na doma a normálně se mi zpotila. Takže já kombinézu do fusaku nedávám. Asi máme výhřevnej fusak…
A jak dlouho venku? Dokud spí, anebo mi není zima. To pak malou dám do ložnice a otevřu ventilačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattah
3.12.12 21:02

No tak, to že někdo vytáhne mimino z kočáru je jeho věc a pokud je oblečené tak proč ne. Mně osobně vadí ty miminka v autosedačkách, v kombinéze, kapucku a čepičku na hlavě, zababušený ve fusaku a na sedačce ještě nánožník a rodiče hodiny couraj v přetopeným obchodním centru. To mi přijde šílený.

• Citovat
  • Upravit
2273
3.12.12 21:18
@Kattah píše:
No tak, to že někdo vytáhne mimino z kočáru je jeho věc a pokud je oblečené tak proč ne. Mně osobně vadí ty miminka v autosedačkách, v kombinéze, kapucku a čepičku na hlavě, zababušený ve fusaku a na sedačce ještě nánožník a rodiče hodiny couraj v přetopeným obchodním centru. To mi přijde šílený.

Tak to mi taky, nebo vysedávaj v lepším případě v cukrárně. Já si teda myslím, že dítě má být v autosedačce jen nejnutnější dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
3.12.12 21:20

@Hančíí Tady,kde žiju děti jsou v autosedačce připevněný na kostrukci furt. Nikdo tady nezná kočárky, občas jim z toho ty děti uplně přetýkají jak se tam nevejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
3.12.12 21:23

Proti gustu… Já jsem extra dokupovala adaptéry, abych mohla dát autosedačku na podvozek kočárku a ještě jsem to nepoužila :-) Mohla jsem 400 ušetřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattah
3.12.12 21:24

Neřeším ani tak pohodlnost ale to jak je to miminko navlečený. Rodiče jsou jen v mikinách a mimino je navlečený jako by s ním chodili venku.

• Citovat
  • Upravit
2273
3.12.12 21:25
@Kattah píše:
Neřeším ani tak pohodlnost ale to jak je to miminko navlečený. Rodiče jsou jen v mikinách a mimino je navlečený jako by s ním chodili venku.

jasně, to taky nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.12.12 21:29

@Hančíí nevím kolik je malý ale já adaptéry použila když malýmu bylo něco přes půl roku rád koukal a z hluboký neviděl tak na krátkou procházku jsme je využila třeba přijde ještě čas :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
3.12.12 21:46
@Uncle píše:
@Hančíí nevím kolik je malý ale já adaptéry použila když malýmu bylo něco přes půl roku rád koukal a z hluboký neviděl tak na krátkou procházku jsme je využila třeba přijde ještě čas :DD

Malé jsou 4 měsíce, tak asi na to ještě dojde :-) Ale možná bude v půl roce už ve sporťáku, máme malou hlubokou korbičku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.12.12 21:53

Jj to sice možná bude ale uvidíš nechápala jsem proč stim mamky jezděj a pak jsme měli období kdy jsme tak chodily často na dlouhý procházky ne ale na chvilku když koukal nebo na couračku po obchodech viděl na mě a byl moc spokojenej :DDD počkej na jaro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí