Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Nirmalne by mi to nevadiloy ale muzrme jen na 8 dni, takze to je dost malo, navic muz ores keto jede nonstop v praci, ten bude rad, kdyz na chvili vydechne. Urcite ne cely den nekde lezet, na to nejsme, radi poznavame, u more vydrzime tak 2 hodk, ale takovy komoromis proste..
rozumím, ale pořád si myslím, že jsou na takovou dovču vhodnější destinace než Dubaj
Zkuste mrknout ten Kypr, je tam krásně…
@Anonymní píše:
Nirmalne by mi to nevadiloy ale muzrme jen na 8 dni, takze to je dost malo, navic muz ores keto jede nonstop v praci, ten bude rad, kdyz na chvili vydechne. Urcite ne cely den nekde lezet, na to nejsme, radi poznavame, u more vydrzime tak 2 hodk, ale takovy komoromis proste..
Dubaj za 65 ve trech no nevim
Kypr je nádhernej krásný moře. Jsou daleko hezčí destinace.
@Anonymní píše:
Na dovolenou bych do Dunaje nejela. Spíš bych ji navštívila jako transit při cestě jinam. Byli jsme tam asi 40hodin, jako transit na Reunion a bohatě mi to stačilo. V říjnu bych letěla klidně na jih Chorvatska, Bulharsko - projet hory, střed země a pak pokračovat k moři, nebo jih Itálie, Francie, Španělsko. Nebo Muricius, ale taky jen na pár dní.
Tak zrovna Mauricius fakt neni levna dovolena. A rozhodne se pri takove delce letu nevyplati jet „jen na par dni“.
@Anonymní píše:
No proč ne BB. My tam takhle byli, měli jsme půjčené auto a bydleli u domácích. A bylo fajn poznat ten „ráj“ z jeho všední stránky. Byli jsme tam na pár dní při cestě na Reunion. A osobně nechápu proč to tam všichni tak strašně vychvalují, ale to je věcí vkusu a názoru. Tenkrát, kdybych od toho odečetla tu následující cestu, by nás to vyšlo asi i na méně než 65. Ale fakt, že bez resortu.
Ano, pro mlady (nebo i nemlady
) par ok, ale bydlet u domacich s sestiletym ditetem asi nebude to prave orechove.